Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kizlar merhaba detaylidan geldim doktor down sendrum riski var bobrekler genislk ve bagirsaklarda parlaklik var dedi moralim cok kotu agla agla bittim ayni durumla karsilasan varmi yda cevresinde boe durumla karsilasann
Canım çok geçmiş olsun, ne önerdi peki doktorun fetal dna veya amniyosentez

Kizlar merhaba detaylidan geldim doktor down sendrum riski var bobrekler genislk ve bagirsaklarda parlaklik var dedi moralim cok kotu agla agla bittim ayni durumla karsilasan varmi yda cevresinde boe durumla karsilasann
canim bizde de bagirsakta hafif parlaklik goruldu ama fetal dna normal oldugu icin onemsiz dedi doktorum

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza gercekten okadar zor bi surecki suan icinde bulundugum durum beni mahfetti
değerlerde bi anormallik görüyorlarsa o riski söylüyorlar. öyle bir şeyin olma ihtimali var belki ama olmama ihtimali de çok yüksek, inşallah boş yere üzüyorsundur kendini ki bence öyle

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza gercekten okadar zor bi surecki suan icinde bulundugum durum beni mahfetti
canim boyle belirsizlik cok kotu bir durum fetal dna yaptirma imkanin varsa yaptir derim
hergun boylr moral bozuklugu oylemi degil mi diye dusunmekten sende bebegnde yıpranıcaksınz netlestirmek icin en iyisi fetal dna

Ya maşallah minik kızdan güzel haberler gelmiş

A kanka birden içme içeceği yavaş yavaş iç dedi dr’um. Birden dikersen bulantın olur baş dönmesi falan dedi.
Ufff yakın arkadaşım içememiş kusmuş falan doktor en son bırak içme demiş korktum öyle olunca. Çünkü benim de sabah aç karnına tatlı yiyince midem kötü oluyor

Istersen fetal dna yaptir ama sonuc eger kotuyse bebegi mi aldrcn dedi adamda hep ikilemde birakti beni napcm bilmiyom
Ay adamda çok kabaca söylemiş yani, nerden biliyor öyle sonuç geleceğini, ama yaptır canım eğer imkanın varsa, en azından sen rahat ol. Parlaklık nerdeyse herkeste görülüyor belkide korkulacak bir şey yok, tertemiz gelecek sonuçların

Ufff yakın arkadaşım içememiş kusmuş falan doktor en son bırak içme demiş korktum öyle olunca. Çünkü benim de sabah aç karnına tatlı yiyince midem kötü oluyor
Benim genelde midem sağlamdır kolay kolay kusmam, bakalım sağlamlık testini geçebilecekmi

KIzlar arada fast food yiyen kola icen var mi (
Ben canım istediğinde hamburger, pizza da yiyorum, çok canım çekerse yarım bardak Cola içiyorum. Tatlı da istediğim zaman yiyorum. Tabi bunları sürekli ve abartarak yapmıyorum ama evde varsa ve canım istediyse kaçamak yapıyorum Doktorum da bu konuda kısıtlama yapmadı, arada bir içtiğin bir bardak Cola dan bir şey olmaz demişti. Benim ve bebeğimin değerlerine bakınca da ne yapıyorsan öyle devam et diyor ben de devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…