- 23 Ekim 2024
- 4.664
- 7.416
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.741
Yinede yaptırmamız lazım desene şeker yüklemeGlukoz işte istemiş kuzu, ben geçen sağlık ocağında vermiştim 70-110 arası olması gerekirmiş benim 74
Canım çok geçmiş olsun,Kizlar merhaba detaylidan geldim doktor down sendrum riski var bobrekler genislk ve bagirsaklarda parlaklik var dedi moralim cok kotu agla agla bittim ayni durumla karsilasan varmi yda cevresinde boe durumla karsilasann
Yani kuzu benim baya alt sınırda ona rağmen istediYinede yaptırmamız lazım desene şeker yükleme
Ben çok kararsızım ya ihtiyaç olurmu hiç bilmiyorumKızlar giyilebilir göğüs pompası almayı düşünüyorum. Burada Lansinoh önerilmişti diye hatırlıyorum. Çiftli mi almalıyız yoksa tekli de yeterli mi?
Ben birkaç yorumda teklinin yetmediğini okumuştum canım o yüzden lansinoh çiftli aldımKızlar giyilebilir göğüs pompası almayı düşünüyorum. Burada Lansinoh önerilmişti diye hatırlıyorum. Çiftli mi almalıyız yoksa tekli de yeterli mi?
A kanka birden içme içeceği yavaş yavaş iç dedi dr’um. Birden dikersen bulantın olur baş dönmesi falan dedi.Yani kuzu benim baya alt sınırda ona rağmen istedi
Istersen fetal dna yaptir ama sonuc eger kotuyse bebegi mi aldrcn dedi adamda hep ikilemde birakti beni napcm bilmiyomCanım çok geçmiş olsun,ne önerdi peki doktorun fetal dna veya amniyosentez
4.9 4.7 boyleCanım böbrek çapı kaç görünüyor
canim bizde de bagirsakta hafif parlaklik goruldu ama fetal dna normal oldugu icin onemsiz dedi doktorumKizlar merhaba detaylidan geldim doktor down sendrum riski var bobrekler genislk ve bagirsaklarda parlaklik var dedi moralim cok kotu agla agla bittim ayni durumla karsilasan varmi yda cevresinde boe durumla karsilasann
Canım ben de kararsız kaldım ama çalışmaya dönünce illaki gerekecek. Bir de ilk zamanlar bebeklerin emme gücü az olduğu için bunlarla sütün artması sağlanıyormuş falan diye okudum alacağım o yüzdenBen çok kararsızım ya ihtiyaç olurmu hiç bilmiyorum
değerlerde bi anormallik görüyorlarsa o riski söylüyorlar. öyle bir şeyin olma ihtimali var belki ama olmama ihtimali de çok yüksek, inşallah boş yere üzüyorsundur kendini ki bence öyleRabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza gercekten okadar zor bi surecki suan icinde bulundugum durum beni mahfetti
canim boyle belirsizlik cok kotu bir durum fetal dna yaptirma imkanin varsa yaptir derimRabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza gercekten okadar zor bi surecki suan icinde bulundugum durum beni mahfetti
Ya maşallah minik kızdan güzel haberler gelmişKıslarrr bende geldim
Kızımız gayet iyi hareketli 24+0 747gr, 29 cm olmuş
Aşı için tek doz karma olandan işte tdap boğmaca hepsi karışık olandan 28-32 hafta arası olursun dedi, şu an gerek yokmuş
Cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz kısıtlama yok dedi, ben korunmayı sordum korunmayada gerek yokmuş, sperm doğumu falan tetiklermi dedim hiç bir şey olmaz dedi
Şeker yüklemesi bir hafta içinde yaptıracam, bebeğe zarar verir mi dedim, bazı dr olmayanlar öyle bir şey attı ortaya millet tedirgin oluyor ama bilimsel çalışma getirip önümüze koysunlar ben yaptırma derim dedi, kendim gebe kalsam yaptırırdım diyor
regl sancısını sordum arada giren, magnezyum sabah akşam al dedi, kalsiyum yazdı ekstra, sancı girdiği zaman dinlenmeye dikkat et çok yorulma dedi
Biliyorsunuz bende bant görülmüştü oda şu an engel değil diyor, normal doğum yapabilirsiniz eğer doğum sırasında bant kanalda engel olmayacaksa, takip edecez dedi.
Ufff yakın arkadaşım içememiş kusmuş falan doktor en son bırak içme demiş korktum öyle olunca. Çünkü benim de sabah aç karnına tatlı yiyince midem kötü oluyorA kanka birden içme içeceği yavaş yavaş iç dedi dr’um. Birden dikersen bulantın olur baş dönmesi falan dedi.
Ay adamda çok kabaca söylemiş yani, nerden biliyor öyle sonuç geleceğini, ama yaptır canım eğer imkanın varsa, en azından sen rahat ol. Parlaklık nerdeyse herkeste görülüyor belkide korkulacak bir şey yok, tertemiz gelecek sonuçlarınIstersen fetal dna yaptir ama sonuc eger kotuyse bebegi mi aldrcn dedi adamda hep ikilemde birakti beni napcm bilmiyom
Benim genelde midem sağlamdırUfff yakın arkadaşım içememiş kusmuş falan doktor en son bırak içme demiş korktum öyle olunca. Çünkü benim de sabah aç karnına tatlı yiyince midem kötü oluyor
Ben canım istediğinde hamburger, pizza da yiyorum, çok canım çekerse yarım bardak Cola içiyorum. Tatlı da istediğim zaman yiyorum. Tabi bunları sürekli ve abartarak yapmıyorum ama evde varsa ve canım istediyse kaçamak yapıyorumKIzlar arada fast food yiyen kola icen var mi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?