- 15 Mayıs 2022
- 2.042
- 2.733
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.301
Yani sanırım tdap yapılınca tek doz yeterli oluyormuş 2. Ye gerek olmuyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorumYaptir diyecek
Bana haftaya yaptir dedi. Ben haftaya gittigimde hangisini yaptirayim diye sorcam. Td mi tek tetanoz mu.
Bana grip aşısı demedi @Beyazyasemin e grip aşısı da ol demişti. Belki benim disari cikmadigimi bildigi icindir
Böyle devam ederse süreç doğum sezeryan dedi. Aslında benim istediğimde sezeryan ne yalan söyleyim. Tabi en iyisine bebişlerimiz karar versinler benceUltrasonda yanılma çok oluyor kilodan dolayı da hemen sezeryan olursun demeside saçma daha zamanımız var sonuçta ne olacağını bilemez
Kesinlikle katılıyorum haklısınCanım benim ilk gebeliğim o yüzden ekstra endişeliyim, ilk 3 aydayken dişimden sebep antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ben nasıl ağlıyorum ama ki 2-3 gün o ağrıyı çektim artık duvarları yumrukluyordum. Sonra doktorum diş hekimine yönlendirdi, beraber karar verip mecbur kullanacaksın dediler. Kafayı yedim resmen bebeğime zarar vereceğim diye. Dedim hocam ben dayanırım acıya içmek istemiyorum. Dedi ki enfeksiyon çocuğa antibiyotikten daha fazla zarar verir. Ki bu ilaçlar gebelikte uygun olan ilaçlar. İçim kan ağlayarak 5 gün içtim ama şimdi olsa daha bilinçliyim doktorlar diyorsa vardır bildikleri sonuçta uzman onlar o yüzden gebelik şekerinin zararı insülinden çok daha fazla. Doktorlarımız neyi uygun görürse yapalım
Al benden de o kadarValla keşfet şöyle
Doğum çantamı hazırlıyoruzzz
Kullandıklarım hiç kullanmadıklarım vs
En popüler kız isimleri
Emzik biberon başka şey yok
canım senin ilk doğumun mu olcak? korkuyorsun galiba?Böyle devam ederse süreç doğum sezeryan dedi. Aslında benim istediğimde sezeryan ne yalan söyleyim. Tabi en iyisine bebişlerimiz karar versinler bencekuzum hangisini tercih ederse öyle gelsin
Evet canım ilk doğumum olacak. Bide bende hem panik atak var hemde kan tutuyor. 1 yıl çocuğumuz olmadığı için 2 kez aşılama yaptırdık. 2 sindede baygın çıktımcanım senin ilk doğumun mu olcak? korkuyorsun galiba?
ayy inanırım ama normal doğumda kan fln görmüyorsun pek en son belki sonra tabi lohusayken 40 gün kanama oluyor regl gibi korkma canım ve eğer herşeyin iyise sezeryan acısını cekme derim normal yoldan gelsin kızın tabi yolundaysa herşeyEvet canım ilk doğumum olacak. Bide bende hem panik atak var hemde kan tutuyor. 1 yıl çocuğumuz olmadığı için 2 kez aşılama yaptırdık. 2 sindede baygın çıktımhalbuki muayene gibi oluyor ama beynime onu anlatamıyorum
Evet o zaman 34 mm demişti 26. Haftadaplesentanın rahim agzina olan mesafesini ölctumu canim
Ahh ahh aynen öyle canım valla. Hic öğrenmesek hic bilmesek keske bu konulari ama sartlar geregi ogreniyor insan iste. Dedigin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsun iyi olsun daYa bende normalde hiç meyve yemem ama sıcaklarda sırf soğuk diye bayağı yedim yani. Çok üzüldüm senin yiyememenehani derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye. Bişeyi isteyipte yiyememek çok kötü. Tam kapımın önünde Salı günleri pazar kuruluyor. Böyle camı açıp o meyvelerin üstüne atlayası geliyor insanın ama nafile işte. Bakma şeytan geliyor bazen ama evlat şeytandan daha ağır basıyor Allahım yardımcımız olsun o ünite dediğim şey şırıngada çevirdiğin ayar. Mesela bugün bi akrabamla konuştum yıllardır şeker hastası o 24e ayarlayıp vuruyormuş. Sanada reçetede yazar zaten kaç vuracağını
Evet varCanım plasenta previa mı var sende? Öyle olunca zaten çok 38'e kalmadan sezaryen ile alıyorlar riske atmamak için bebişi
Ben tdap oldum kuzum. Ama 2.yi yine ol dedi. Sen daha ilk dozu olmadin mi ?Yani sanırım tdap yapılınca tek doz yeterli oluyormuş 2. Ye gerek olmuyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum
Bana 28-32 arası tek doz tdap yeter dedi pervoşYani sanırım tdap yapılınca tek doz yeterli oluyormuş 2. Ye gerek olmuyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum
Canım bende senin gibiyim. Normal doğum istemiyorum asla.Evet canım ilk doğumum olacak. Bide bende hem panik atak var hemde kan tutuyor. 1 yıl çocuğumuz olmadığı için 2 kez aşılama yaptırdık. 2 sindede baygın çıktımhalbuki muayene gibi oluyor ama beynime onu anlatamıyorum
Yok olmadım kuzu ya bu cuma günü netleştiricemBen tdap oldum kuzum. Ama 2.yi yine ol dedi. Sen daha ilk dozu olmadin mi ?
Bende böyle biliyorum ya ama ertuğrul hoca 2 doz diyormuşBana 28-32 arası tek doz tdap yeter dedi pervoş
Kuzum henüz olmadiysan sana da 28 haftalarda tek doz ol diyebilir. Benem erken dogum ihtimali oldugu icin erken hafta tdap olmami istedi. Sende durum belki farkli olabilir. Herhangi riskli bir durumun yok yaYok olmadım kuzu ya bu cuma günü netleştiricem
Bende böyle biliyorum ya ama ertuğrul hoca 2 doz diyormuş
Bakalım soracağım kuzu dediğin gibi olabilir belkiKuzum henüz olmadiysan sana da 28 haftalarda tek doz ol diyebilir. Benem erken dogum ihtimali oldugu icin erken hafta tdap olmami istedi. Sende durum belki farkli olabilir. Herhangi riskli bir durumun yok ya
Sor canım bakalim. Sen cuma şeker yüklemesi de yaptiracak mısınBakalım soracağım kuzu dediğin gibi olabilir belki
Allah’a şükür herşey yolunda da panik yapan benimayy inanırım ama normal doğumda kan fln görmüyorsun pek en son belki sonra tabi lohusayken 40 gün kanama oluyor regl gibi korkma canım ve eğer herşeyin iyise sezeryan acısını cekme derim normal yoldan gelsin kızın tabi yolundaysa herşey
Bu sefer herşey vatan için değil herşey bebişlerimiz içinAhh ahh aynen öyle canım valla. Hic öğrenmesek hic bilmesek keske bu konulari ama sartlar geregi ogreniyor insan iste. Dedigin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsun iyi olsun da
Yaa kıyamam ne kötü olmus o meyveler rengarenk ne güzel geliyordurrr
Dedigin gibi bende meyveci degilimdir iste bi yaz meyvelerini cok severim. Ama yiyemeyince kiymete bindi
Anladım canım bakalim bana ne kadar vur diyecek. Günde 4 kez olmasi bir tık gerginlige sebep olsa danapalim saglik icin
Bide en son muaynemde şuan ters duruyor dönmezse sezeryan olur yüksek ihtimal, ilerleyen zamanlarda görürüz dedi. Valla bi hoşuma gitmedi değilCanım bende senin gibiyim. Normal doğum istemiyorum asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?