Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Yani sanırım tdap yapılınca tek doz yeterli oluyormuş 2. Ye gerek olmuyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum

Ultrasonda yanılma çok oluyor kilodan dolayı da hemen sezeryan olursun demeside saçma daha zamanımız var sonuçta ne olacağını bilemez
Böyle devam ederse süreç doğum sezeryan dedi. Aslında benim istediğimde sezeryan ne yalan söyleyim. Tabi en iyisine bebişlerimiz karar versinler bence kuzum hangisini tercih ederse öyle gelsin

Kesinlikle katılıyorum haklısın

ayy inanırım ama normal doğumda kan fln görmüyorsun pek en son belki sonra tabi lohusayken 40 gün kanama oluyor regl gibi korkma canım ve eğer herşeyin iyise sezeryan acısını cekme derim normal yoldan gelsin kızın tabi yolundaysa herşey

Ahh ahh aynen öyle canım valla. Hic öğrenmesek hic bilmesek keske bu konulari ama sartlar geregi ogreniyor insan iste. Dedigin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsun iyi olsun da
Yaa kıyamam ne kötü olmus o meyveler rengarenk ne güzel geliyordurrr
Dedigin gibi bende meyveci degilimdir iste bi yaz meyvelerini cok severim. Ama yiyemeyince kiymete bindi
Anladım canım bakalim bana ne kadar vur diyecek. Günde 4 kez olmasi bir tık gerginlige sebep olsa da napalim saglik icin

Canım bende senin gibiyim. Normal doğum istemiyorum asla.

Yok olmadım kuzu ya bu cuma günü netleştiricem

Bende böyle biliyorum ya ama ertuğrul hoca 2 doz diyormuş
Kuzum henüz olmadiysan sana da 28 haftalarda tek doz ol diyebilir. Benem erken dogum ihtimali oldugu icin erken hafta tdap olmami istedi. Sende durum belki farkli olabilir. Herhangi riskli bir durumun yok ya

Allah’a şükür herşey yolunda da panik yapan benim dur bakalım ikna edebilecek bir dr olursa deneriz belki

Bu sefer herşey vatan için değil herşey bebişlerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…