- 15 Mayıs 2022
- 2.042
- 2.733
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.281
Of bide o var bende soracağım cuma günü gidinceBu arada kızlar doktorum 2.doz aşıyı da yaptır dedi hemde oylebir rahat söyledi ki
Yani o konuda diyordum olmasam 2.dozu diye sorcam falan diye ama ı ıh hic sormadim bile amaan sorgulama bosver getir vur hocam daha ne varsa diycektim bi ara
Canım bende şifonyer montessori yatak ve dolap yaptıracağım 2 mobilyacıdan fiyat aldık biri 75 biri 100 dedi şok oldumYeni gündem alarmı
Bugün bebek odası için epey yer gezdik eşimle. Ankara da siteler diye bir yer var bilenleriniz vardır, oradaki bebek odalarına baktık gerçekten çok güzel odalar vardı. Odasına gardrop şifonyer ve montessori yatak baktık. Böyle bir takım istiyoruz. Fiyatlar çok değişken ve pahalı geldinormali mi bu bilmiyorum ama 60-140 bin tl arasında değişen fiyatlar var. 30-40 bin tlye de var ama onların kaliteleri cidden kötüydü. Kafam çok karıştı sizler kaça aldınız nereden aldınız?
İkeaya da bakacağım dolap ve şifonyer için zaten ama orada istediğim yatak yokyatak odasına da anne yanı olabilen beşik almayı düşünüyoruz. Fikirlerinizi bekliyorum
Yaptıracağın modelin fotosu var mı kuzu ben bugün gezdiğim yerlerde belki benzerini görmüşümdür fiyat olarak daha uygun olan yer varsa söylerim sana. Bende ikeaya döndüm galibaCanım bende şifonyer montessori yatak ve dolap yaptıracağım 2 mobilyacıdan fiyat aldık biri 75 biri 100 dedi şok oldumyarın bir de mağazaları gezeceğiz. Normalde IKEA hemnes şifonyer alacaktım, düz beyaz bir montessori yatak ve gardrop ama sonra herkeste öyle var diye farklı bir model istedim ama 100 bin olursa yaptırmam
Çok güzel çıkmış maşallah ama 1. Saatte referans 200 yazıyor sende. Benimki 180 yazıyordu. Senin referansı çok sevdim benim 202 çıktı çünküBöyleydi canım değerlerim
Kuzum ben dümdüz yere yakın montessori yatak, sifonyer ve gardrop bu şekillerde olacak ama bunun L hali gibi bütün duracak bir şey olacak, bir de bu oyun rafı. Bu arada verdiğim fiyatlarda oyun rafı kısmı yokYaptıracağın modelin fotosu var mı kuzu ben bugün gezdiğim yerlerde belki benzerini görmüşümdür fiyat olarak daha uygun olan yer varsa söylerim sana. Bende ikeaya döndüm galibaaslında şuan yatak odası takımımın şifonyerini kullanmıyorum onu bebiş odasında kullanabilirim kulplarını değiştirip. Şuan aklımdan binbir türlü şey geçiyor hepsi birbirinden alakasız
Yok öyle bişey demedi canım diyetime dikkat ediyorum sadece o kadar. Çok kötü değilmiş şimdilik sadece diyet dedi. Seninki de güzel çıkar inşallah da rahatlarsınozaman bendede cıkabilir
evet cok zor biliyorum ya sende mi insulin vurulcaksın hergün canım?
Detaylıdan sonra kayboldu gerçekten
Bende bunu alacağım canım daha önce avent denedim kızımda ama bu sanırım çok daha iyi geçen bir diş hekimide bunu diyordu kendi çocuğuma aldığım tek ürün diyeChicco Physio Soft Silikon Emzik 0-6 Ay Tekli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco Physıo Forma Silikon Emzik 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şu emzik için ne dersiniz kızlar damaklı ortodontik daha önce bi video paylaşılmıştı burda görseli ona benzettim
Evet bende bir dış hekiminde gördüm avent çok yuvarlak kalıyor damaklı olmadığı için başka arayışdaydım iyi oldu sende araştırmışsın.sadece anlamadığım bi 0-2 olan model var bi 0-6 büyüklüğü mü sertliği mi neyi farklı acaba mağazada bi onu karşılaştırmam lazımBende bunu alacağım canım daha önce avent denedim kızımda ama bu sanırım çok daha iyi geçen bir diş hekimide bunu diyordu kendi çocuğuma aldığım tek ürün diye
Ayy espri yapıyordu detaylıdan sonra uğramycam buraya diye gerçek mi olduDetaylıdan sonra kayboldu gerçekten
ayy evet rahatlarım inşallah hic cekemem insulin iğnesini felanYok öyle bişey demedi canım diyetime dikkat ediyorum sadece o kadar. Çok kötü değilmiş şimdilik sadece diyet dedi. Seninki de güzel çıkar inşallah da rahatlarsın
Yaptir diyecekOf bide o var bende soracağım cuma günü gidince
Ay iyi olmana sevindim canımCanım buradayım, misafirim vardı, biraz hasta oldum derken iyiyim şimdilik geriden geriden okuyabiliyorum günlerdir okuyorum yazılanları, 2 haftaya bende şeker yükleme testi yaptıracağım
Valla keşfet şöyleCherry Mom Peripellas bende o videoyu izledim ve kaydettim o emzigi. Hepimizin keşfeti ayni seylerle dolu demek ki
Ya bende normalde hiç meyve yemem ama sıcaklarda sırf soğuk diye bayağı yedim yani. Çok üzüldüm senin yiyememeneVallahi sorma ya.. hep biseylerden kısmak zorluyor insanı. Ben cok sevdigim yaz meyvelerinin hicbirini yemedim nerdeyse bu yaz. Baya kısıtlı yiyorum herseyi. Bi normal yemegimden kesmedim hic. Tam buday olarak ekmekte hep öğünlerimde var.
Zaten doktorum da 2 gun ölç dedi ama normal beslenmene devam et dedi. Muhtemelen baslar bana insülin. Çünkü aclik iyi olsa da tokluk hep 150 civari cikiyor. Ona da yüksek dedi.
Cok tehlikeli dedi.
Bana günde 4 kez insülin vuracaksin dedi. Henuz unite nedir falan bilmiyorum ben ama.
Kiz dur yeme aman deyim. Bak en tehlikeli sey su an seker. Allahım korusun cok istenmedik seylere gidiyormus ucu doktorum bugun beni bi silkeledi yine.
Benim baktığım montessorilerde böyleydi kuzu bazılarının altında çekmece vardı bazılarında yoktu. Sen direk komple duvara monte olarak istiyorsun sanırım attığın modelde değil de bunların hazır olanları vardı sadece dolap ve şifonyer şeklinde. Sana iyi bile fiyat vermişlerKuzum ben dümdüz yere yakın montessori yatak, sifonyer ve gardrop bu şekillerde olacak ama bunun L hali gibi bütün duracak bir şey olacak, bir de bu oyun rafı. Bu arada verdiğim fiyatlarda oyun rafı kısmı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?