Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Of bide o var bende soracağım cuma günü gidince

Canım bende şifonyer montessori yatak ve dolap yaptıracağım 2 mobilyacıdan fiyat aldık biri 75 biri 100 dedi şok oldum yarın bir de mağazaları gezeceğiz. Normalde IKEA hemnes şifonyer alacaktım, düz beyaz bir montessori yatak ve gardrop ama sonra herkeste öyle var diye farklı bir model istedim ama 100 bin olursa yaptırmam

Yaptıracağın modelin fotosu var mı kuzu ben bugün gezdiğim yerlerde belki benzerini görmüşümdür fiyat olarak daha uygun olan yer varsa söylerim sana. Bende ikeaya döndüm galiba aslında şuan yatak odası takımımın şifonyerini kullanmıyorum onu bebiş odasında kullanabilirim kulplarını değiştirip. Şuan aklımdan binbir türlü şey geçiyor hepsi birbirinden alakasız

Kuzum ben dümdüz yere yakın montessori yatak, sifonyer ve gardrop bu şekillerde olacak ama bunun L hali gibi bütün duracak bir şey olacak, bir de bu oyun rafı. Bu arada verdiğim fiyatlarda oyun rafı kısmı yok

Eklentiler

• 1000131336.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000131311.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000131314.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000120551.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000120037.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 42
ozaman bendede cıkabilir
evet cok zor biliyorum ya sende mi insulin vurulcaksın hergün canım?
Yok öyle bişey demedi canım diyetime dikkat ediyorum sadece o kadar. Çok kötü değilmiş şimdilik sadece diyet dedi. Seninki de güzel çıkar inşallah da rahatlarsın

Eklentiler

• Screenshot_20250909-223742_Trendyol.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 34
Bende bunu alacağım canım daha önce avent denedim kızımda ama bu sanırım çok daha iyi geçen bir diş hekimide bunu diyordu kendi çocuğuma aldığım tek ürün diye

Bende bunu alacağım canım daha önce avent denedim kızımda ama bu sanırım çok daha iyi geçen bir diş hekimide bunu diyordu kendi çocuğuma aldığım tek ürün diye
Evet bende bir dış hekiminde gördüm avent çok yuvarlak kalıyor damaklı olmadığı için başka arayışdaydım iyi oldu sende araştırmışsın.sadece anlamadığım bi 0-2 olan model var bi 0-6 büyüklüğü mü sertliği mi neyi farklı acaba mağazada bi onu karşılaştırmam lazım

Cherry Mom Peripellas bende o videoyu izledim ve kaydettim o emzigi. Hepimizin keşfeti ayni seylerle dolu demek ki
Valla keşfet şöyle
Doğum çantamı hazırlıyoruzzz
Kullandıklarım hiç kullanmadıklarım vs
En popüler kız isimleri
Emzik biberon başka şey yok

Ya bende normalde hiç meyve yemem ama sıcaklarda sırf soğuk diye bayağı yedim yani. Çok üzüldüm senin yiyememene hani derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye. Bişeyi isteyipte yiyememek çok kötü. Tam kapımın önünde Salı günleri pazar kuruluyor. Böyle camı açıp o meyvelerin üstüne atlayası geliyor insanın ama nafile işte. Bakma şeytan geliyor bazen ama evlat şeytandan daha ağır basıyor Allahım yardımcımız olsun o ünite dediğim şey şırıngada çevirdiğin ayar. Mesela bugün bi akrabamla konuştum yıllardır şeker hastası o 24e ayarlayıp vuruyormuş. Sanada reçetede yazar zaten kaç vuracağını

Kuzum ben dümdüz yere yakın montessori yatak, sifonyer ve gardrop bu şekillerde olacak ama bunun L hali gibi bütün duracak bir şey olacak, bir de bu oyun rafı. Bu arada verdiğim fiyatlarda oyun rafı kısmı yok
Benim baktığım montessorilerde böyleydi kuzu bazılarının altında çekmece vardı bazılarında yoktu. Sen direk komple duvara monte olarak istiyorsun sanırım attığın modelde değil de bunların hazır olanları vardı sadece dolap ve şifonyer şeklinde. Sana iyi bile fiyat vermişler ben sorsam heralde 100ü geçerdi fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…