- 16 Eylül 2024
- 6.506
- 6.113
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.261
Öyle kuzum bide bizim bebis kilo alsa da doktorum yine sorun etmez gibi duruyor, çünkü malum hedef 28 hafta olunca doktorda o kısmı cok konusmuyor bile. Kilo alır o en kolayı dedi bugun. Ben almamış hocam gecen haftadan beri dedim gelişimi önemli dedi direkt.E senin bebişin öyle anormal bir iriliği falan da yok şekerin ona bir etkisi olmamış o zaman bu güzel bişeyEndokrin 2 haftaya gel açlık tokluk bakalim tekrar dedi. Şimdilik şeker takibine gerek yok dedi. Ama önümde bi hamile vardı mesela elinde çizelge vardı şeker ölçümü yaptırmış ona. Benden şu an için istemedi ama 2 hafta sonra ne der görcez bakalım. Ne sıklıkla çağırır onu da bilemiyorum
Evet ya bizim de öyleydi hiç korkmadık bile şeker testinden girip çıktık hepimiz. Günlerdir şeker konuşuyoruz şimdi buradaSende ki değişiklik beni korkutuyor haftaya gideceğim ve inadına canım tatlı istemeye başladıEski grubumda sadece 1 kişide şeker çıkmıştı hepimizin normaldi bu gruba noluyor ya
AhahhAy hiç çekmedim foto ya zaten bir yerden sonra aynı mağazaya giriyosun gibi oluyohepsi birbirinin aynısı. Ya bide bişey dicem biz anne yanı olarak birşey kullanıcaz ya, park yatak ya da beşik farketmez, bugün aklıma şöyle bişey geldi bunlar bizim yatağa bitişik oluyor zaten yanında biz yatınca sıkıntı yok ama gündüz mesela ben mutfaktayken bebek bizim yatağa yuvarlanmaz mı? Ay çok saçma olabilir gülmeyin ama dönmeye başladığında tehlikeli olmaz mı ne diyosunuz? Ben zaten gündüz uykularını odasında yaptırmayı düşünüyorum ama Buda aklıma takıldı
Ay ben bişey kalmadı artık rahat rahat doğumu beklicez diyorum. Bir de bundan mi korkcaz şimdiSende ki değişiklik beni korkutuyor haftaya gideceğim ve inadına canım tatlı istemeye başladıEski grubumda sadece 1 kişide şeker çıkmıştı hepimizin normaldi bu gruba noluyor ya
bu benim başıma geldi he tüm hamilelik 10/6 38. Hafta 16/10hop diye protein kaçağı preklamsi tanısı falan filan Allah korusun uzak etsin amin
Dürt kuzum sen gebelikte ful paket herşeyi yaşadın ne desen hakkın varÖyle kuzum bide bizim bebis kilo alsa da doktorum yine sorun etmez gibi duruyor, çünkü malum hedef 28 hafta olunca doktorda o kısmı cok konusmuyor bile. Kilo alır o en kolayı dedi bugun. Ben almamış hocam gecen haftadan beri dedim gelişimi önemli dedi direkt.
Kuzum o zaman sen yine icin nasil rahatsa oyle yapben fazla risklerle ugrastigim icin hepinizi bir dürtme ihtiyaci hissediyorum
normal yatak da olmuyor mu? gece yatak yanı olarak kullanıp gündüz yatağın fermuarını kapatmayı düşünüyorum ben. (chicco nexttome benimki)Ay hiç çekmedim foto ya zaten bir yerden sonra aynı mağazaya giriyosun gibi oluyohepsi birbirinin aynısı. Ya bide bişey dicem biz anne yanı olarak birşey kullanıcaz ya, park yatak ya da beşik farketmez, bugün aklıma şöyle bişey geldi bunlar bizim yatağa bitişik oluyor zaten yanında biz yatınca sıkıntı yok ama gündüz mesela ben mutfaktayken bebek bizim yatağa yuvarlanmaz mı? Ay çok saçma olabilir gülmeyin ama dönmeye başladığında tehlikeli olmaz mı ne diyosunuz? Ben zaten gündüz uykularını odasında yaptırmayı düşünüyorum ama Buda aklıma takıldı
Kuzu doğru diyosun biz salona bir L koltuk aldık 140 bine zaten
Belkide o aldiklari kanlardan yola cikiyorlardir her ulkenin sistemi farkli tabikan almışlardı biriki defa.zaten her seferinde idrar alıyorlar. ordan çıkıyor mu acaba bilmiyorum. türkiyeye gidicem demiştim aşırı sıcaklara dikkat et dedi bir tek. saunaya girmedim zaten. gebeliğim riskli olmadığı için mi yoksa her gebeye mi öyle rahatlar bilmiyorum. ben de buraya geleli iki sene oldu normal hastane randevularına ve sistemleriine bile çok aşina değilken hamilelik sürecini tadıyorum burda. kızamık aşısı olmuştum hamile olduğumu bilmeden önce, 2. dozu olacaktım. onu olma dedi bir tek
Dimi amaDürt kuzum sen gebelikte ful paket herşeyi yaşadın ne desen hakkın var
Aynen ya diyette kalmayan kişiler~> testi heniz yaptırmamış olanlarEvet ya bizim de öyleydi hiç korkmadık bile şeker testinden girip çıktık hepimiz. Günlerdir şeker konuşuyoruz şimdi burada
Ahahhbebisim o anne yanı olan beşiklerin kenari normal yukari da kaldiriliyor asko. Yani gece de istersen o kısmı yukari cekip normal besik seklinde kullanabiliyorsun. Gündüz o sekilde de kullanirsin rahat etmek icin.
Sürekli onu indirip kaldırmak zor olmaz mı yanormal yatak da olmuyor mu? gece yatak yanı olarak kullanıp gündüz yatağın fermuarını kapatmayı düşünüyorum ben. (chicco nexttome benimki)
Böyleydi canım değerlerimBenim referans değeri 1. Saat 180 yazıyor. Benim 202 çıkmıştı75gr bu test seninki 50 miydi acaba. 150 güzel çünkü
Senin başına gelmez bu saatten sonra, alma hakkın hala çokOfff o videoya çok gülmüştüm hamile kalmadan önce izleyipgülme komşuna gelir başına olmaz inş
Yok bebisim basit onu indirip kaldırması bende videolarda gördüm. Normal kuzum biz ilk bebislerini bekleyen anneler bilmedigimiz herşeyi sorcaz böyleSürekli onu indirip kaldırmak zor olmaz mı yaama olmaz heralde aman ne bileyim ben beşik olanlardan almayı planlıyorum park yatak gibi değil de. Konu hakkında insanın fikri olmayınca küçük ayrıntılara bile takılıyor
ozaman bendede cıkabilirCanım hiç ilgisi yok bence beslenmeyle. İlk gebeliğimde ben de çok yedim. 30 kilo aldım abur cubur tatlı ne bulursam yedim. Şekerim çıkmamıştı. Şimdi baştan beri dikkat ediyorum kilo almamak için. Ona rağmen şekerim çıktıinşallah senin çıkmaz ya zor bişey gerçekten sen de biliyorsun
Yaa kaba görünsede aşırı rahat biliyomusun ben daha bi 5-6aylık olunca alırım diyodum netten bakarken görünce eşim sipariş vermiş daha 4. AydaylenSen zayifsin kuşum ondandir bence deama iste benimde aşırı büyük degil göbüşüm yine benim alttan destege ihtiyacim oluyor gobegimi ustune koyacagim birseye onun icin aslinda küçükler daha isime yarar gibi geliyor.
U yastiklsra bir isinamadim yaa kocaman kaba geliyor gözüme
Ben bacak arama zaten baska yastik kullaniyorum su anda da. Bi göbek bide bel destegi bana yeter gibi geliyor. Memnun olanlari duysam alacam o minnos yastiktan ama
Daha şeker testi vermedim ondan korkuyorumSenin başına gelmez bu saatten sonra, alma hakkın hala çok
Zaten bugün gezerken satış temsilcisi ilk bebeğiniz dimi dediYok bebisim basit onu indirip kaldırması bende videolarda gördüm. Normal kuzum biz ilk bebislerini bekleyen anneler bilmedigimiz herşeyi sorcaz böyle
Normal ahsap olanlarin da kenarinda metal gibi bir parca oluyor o alcalip yukseltiliyor yegenimin vardi benimde ordan biliyorum.
Valla yastığa bu ara zaman ayiramadim gündemim cok yogun yineYaa kaba görünsede aşırı rahat biliyomusun ben daha bi 5-6aylık olunca alırım diyodum netten bakarken görünce eşim sipariş vermiş daha 4. Aydayleno zamandan beri u yastıkla uyuyorum aşırııı rahat doğum sonrası da kullanmayı düşünüyorum karna göre şekil alıyor beli destekliyor falan bide baş kısmının yüksekliği de iyi olduğu için baş için ekstra yastık kullanmıyorum ben. Gece sık tuvalete çıkma mevzusu olmasa sabaha kadar deliksiz uyurum o derece rahat bence bide görüntü olarak büyük ağırmış gibi geliyor ama asla öyle değil aslında
Napalim tecrübesiz oldugumuz herseyi sormamizdan anlasiliyorDaha şeker testi vermedim ondan korkuyorumgerçi tatlıyla hala aram yok ama kesin şekerim çıkarsa canım tatlı çeker
Zaten bugün gezerken satış temsilcisi ilk bebeğiniz dimi dedievet dedik bende 3 tane var artık hiç böyle şeyleri sorgulamıyorum dedi nasıl belliyse acemi olduğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?