Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Öyle kuzum bide bizim bebis kilo alsa da doktorum yine sorun etmez gibi duruyor, çünkü malum hedef 28 hafta olunca doktorda o kısmı cok konusmuyor bile. Kilo alır o en kolayı dedi bugun. Ben almamış hocam gecen haftadan beri dedim gelişimi önemli dedi direkt.

Kuzum o zaman sen yine icin nasil rahatsa oyle yap ben fazla risklerle ugrastigim icin hepinizi bir dürtme ihtiyaci hissediyorum

Sende ki değişiklik beni korkutuyor haftaya gideceğim ve inadına canım tatlı istemeye başladı Eski grubumda sadece 1 kişide şeker çıkmıştı hepimizin normaldi bu gruba noluyor ya
Evet ya bizim de öyleydi hiç korkmadık bile şeker testinden girip çıktık hepimiz. Günlerdir şeker konuşuyoruz şimdi burada

Ahahh bebisim o anne yanı olan beşiklerin kenari normal yukari da kaldiriliyor asko. Yani gece de istersen o kısmı yukari cekip normal besik seklinde kullanabiliyorsun. Gündüz o sekilde de kullanirsin rahat etmek icin.

Ay ben bişey kalmadı artık rahat rahat doğumu beklicez diyorum. Bir de bundan mi korkcaz şimdi

Dürt kuzum sen gebelikte ful paket herşeyi yaşadın ne desen hakkın var

normal yatak da olmuyor mu? gece yatak yanı olarak kullanıp gündüz yatağın fermuarını kapatmayı düşünüyorum ben. (chicco nexttome benimki)

Belkide o aldiklari kanlardan yola cikiyorlardir her ulkenin sistemi farkli tabi
Umarim hersey güzel ilerler bilmedigin bir ülkede belkide hersey daha kolay olacaktir
Dedigin gibi riskli gebelik olmayinca biraz daha rahat davraniyorlar. Bence ondan kaynakli da olabilir

Ahahh bebisim o anne yanı olan beşiklerin kenari normal yukari da kaldiriliyor asko. Yani gece de istersen o kısmı yukari cekip normal besik seklinde kullanabiliyorsun. Gündüz o sekilde de kullanirsin rahat etmek icin.

normal yatak da olmuyor mu? gece yatak yanı olarak kullanıp gündüz yatağın fermuarını kapatmayı düşünüyorum ben. (chicco nexttome benimki)
Sürekli onu indirip kaldırmak zor olmaz mı ya ama olmaz heralde aman ne bileyim ben beşik olanlardan almayı planlıyorum park yatak gibi değil de. Konu hakkında insanın fikri olmayınca küçük ayrıntılara bile takılıyor

Yok bebisim basit onu indirip kaldırması bende videolarda gördüm. Normal kuzum biz ilk bebislerini bekleyen anneler bilmedigimiz herşeyi sorcaz böyle
Normal ahsap olanlarin da kenarinda metal gibi bir parca oluyor o alcalip yukseltiliyor yegenimin vardi benimde ordan biliyorum.

ozaman bendede cıkabilir
evet cok zor biliyorum ya sende mi insulin vurulcaksın hergün canım?

Yaa kaba görünsede aşırı rahat biliyomusun ben daha bi 5-6aylık olunca alırım diyodum netten bakarken görünce eşim sipariş vermiş daha 4. Aydaylen o zamandan beri u yastıkla uyuyorum aşırııı rahat doğum sonrası da kullanmayı düşünüyorum karna göre şekil alıyor beli destekliyor falan bide baş kısmının yüksekliği de iyi olduğu için baş için ekstra yastık kullanmıyorum ben. Gece sık tuvalete çıkma mevzusu olmasa sabaha kadar deliksiz uyurum o derece rahat bence bide görüntü olarak büyük ağırmış gibi geliyor ama asla öyle değil aslında

Senin başına gelmez bu saatten sonra, alma hakkın hala çok
Daha şeker testi vermedim ondan korkuyorum gerçi tatlıyla hala aram yok ama kesin şekerim çıkarsa canım tatlı çeker
Zaten bugün gezerken satış temsilcisi ilk bebeğiniz dimi dedi evet dedik bende 3 tane var artık hiç böyle şeyleri sorgulamıyorum dedi nasıl belliyse acemi olduğum

Valla yastığa bu ara zaman ayiramadim gündemim cok yogun yine
Su an göbüş altina yastik bacak arama yastık koyuyorum zaten. Bu gidisle hic yastik almadan ilerleyecegim

Napalim tecrübesiz oldugumuz herseyi sormamizdan anlasiliyor amannn olsun 2.ye bizde tecrubeleniiriz(şüpheli)

Bu arada kızlar doktorum 2.doz aşıyı da yaptır dedi hemde oylebir rahat söyledi ki
Yani o konuda diyordum olmasam 2.dozu diye sorcam falan diye ama ı ıh hic sormadim bile amaan sorgulama bosver getir vur hocam daha ne varsa diycektim bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…