- 1 Aralık 2022
- 2.499
- 3.882
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.321
Günaydın canım, az sonra o kervana katılacağım buradaki sonuçları görünce "kesin çıkacak yaa" moduna girdim bileGünaydın kızlar, oku oku zor bitirdimŞeker olayından beni korkuttunuz, çoğunluk dökülmüş, nazar nazar anacığım ben de merak ediyorum ben de var mı diye inşallah yoktur
Ay iyi olmana sevindim canım
Hadi bakalım inşallah güzel geçer şeker yüklemen
Günaydın canım, az sonra o kervana katılacağım buradaki sonuçları görünce "kesin çıkacak yaa" moduna girdim bile
Gerçekten benim de iştahım arttı zor kontrol ediyorum kendimiKız öyle deme, belki yoktur, belirtisi de olmuyormuş herhalde, anladığım kadarıyla ama yazmışsınız ya son zamanlar da gerçekten benim de çok tatlı isteğim var, hep çikolata yemek istiyorum nedense, boğazıma hakim olayım bari
Gerçekten benim de iştahım arttı zor kontrol ediyorum kendimiinşallah iyi sonuçlar alırız ya
Ben de bunuChicco Physio Soft Silikon Emzik 0-6 Ay Tekli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chicco Physıo Forma Silikon Emzik 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şu emzik için ne dersiniz kızlar damaklı ortodontik daha önce bi video paylaşılmıştı burda görseli ona benzettim
Gayet iyi değerlerin canım yüklemeden yırtacak gibisin :))Günaydın kızlar.
Benim doktor da önce açlık tokluk insülin ve hgA1c değerine bakalım ona göre yükleme yaparız demişti sağlık ocağında baktırıyorum ama tokluk bugüne kaldı kan alma saatleri olduğundan. Dünküler de şu şekilde çıkmış.
Eki Görüntüle 3642462
Ben de bunualdım kullanmayı düşünmüyorum ama acil durum için elimin altında olsun
Eki Görüntüle 3642464
Niyee nasıl çıkıyordu daha önceki açlıklar 3 aylık ortalamalar?İnşallah canım, korka korka yaptıracağım sanırım
Artık hareketleri daha net hissedeceğimiz zamanlar ama yorgunluktan olabilir birde pozisyon değiştirip cocuk plesanta arkasında kaldı ise yine sen az hissediyor olabilirsin.2 hafta sonra mı canım randevunKızlar bir şey soracağım, benim son 3 gündür kızımın hareketleri azaldı, önceden çok hareket ediyordu şimdi çok nadir denk geliyorum, yine ediyor ama çok az neden azalır ki hareket, geçen hafta doktora gittim sorun yoktu, bu aralar çok yoruldum yatılı misafirim vardı o yüzden mi oldu acaba, sizlerin sürekli hareketli mi
Aslında benim hiç şeker sorunum olmadı, bebem de kilo sınırının altında denecek kadar az minyon bir bebek ama anladığım kadarıyla o ne annenin ne de bebeğin kilosuyla alakalı, ilk gebeliğimde dünyalar kadar tatlı yedim, kendi rızamla şeker testi istedim, yaptırdım şeker yoktu kutlamak için 1 koca pasta yemiştimNiyee nasıl çıkıyordu daha önceki açlıklar 3 aylık ortalamalar?
Canım yorgunluktan olabilir takip et bişey olmaz zaman azaldıkça pimpirikleniyoruz bu normal. Şeftali, vişne suyu ve laktozsuz kefirde çok hareketleniyor benimki. Dene istersenKızlar bir şey soracağım, benim son 3 gündür kızımın hareketleri azaldı, önceden çok hareket ediyordu şimdi çok nadir denk geliyorum, yine ediyor ama çok az neden azalır ki hareket, geçen hafta doktora gittim sorun yoktu, bu aralar çok yoruldum yatılı misafirim vardı o yüzden mi oldu acaba, sizlerin sürekli hareketli mi
Ayy inş gerek kalmaz yüklemeyeGayet iyi değerlerin canım yüklemeden yırtacak gibisin :))
Bu emziğin yapısıda attığıma benziyor ama burada çokk pahalıymış hani garantide yok çocuk ağzına sürmeyebilir 1500 2000 arası fiyatları
Artık hareketleri daha net hissedeceğimiz zamanlar ama yorgunluktan olabilir birde pozisyon değiştirip cocuk plesanta arkasında kaldı ise yine sen az hissediyor olabilirsin.2 hafta sonra mı canım randevun
Varya şu şeker yüklemesinden iyi ki bi geçtim sanki bana senin şekerin yok bol bol ye demişler gibi bi psikolojiye girdim acil toparlanmam lazım.Gerçekten benim de iştahım arttı zor kontrol ediyorum kendimiinşallah iyi sonuçlar alırız ya
Canım yorgunluktan olabilir takip et bişey olmaz zaman azaldıkça pimpirikleniyoruz bu normal. Şeftali, vişne suyu ve laktozsuz kefirde çok hareketleniyor benimki. Dene istersen
Ayy inş gerek kalmaz yüklemeye
Evet canım aşırı pahalı burda. Kuzenim geliyor yurtdışından ondan istedim 8,95€ orda.
Ama çalışırken hissedebilir misin ki ben yatınca çok hissediyorum belki vuruyordur ama anlamıyorsundur.Evet canım, 2 hafta sonra, 3 haftada bir çağırıyor doktorum, gideceğim şeker testi için zaten, olabilir akşamları sert vuruyor ama demek istediğim mesela gün içinde 2 saatte bir çok sert hareket hissediyordum ama şimdi sanki hep uyuyor, 4-5 saatte anca hissediyorum o da çok minik
Sen bi dinlen bakalım bu hafta bol bol ama için rahat etmezse mutlaka doktoruna görün canımİnşallah öyledir, kendim de çok yoruldum her gün 10 bin küsür adımı geçtik, ondan da olmuş olabilir diye kendimi rahatlatmak istiyorum
Çok iyi yapmışsın canımCanım yorgunluktan olabilir takip et bişey olmaz zaman azaldıkça pimpirikleniyoruz bu normal. Şeftali, vişne suyu ve laktozsuz kefirde çok hareketleniyor benimki. Dene istersen
Ayy inş gerek kalmaz yüklemeye
Evet canım aşırı pahalı burda. Kuzenim geliyor yurtdışından ondan istedim 8,95€ orda.
Ama çalışırken hissedebilir misin ki ben yatınca çok hissediyorum belki vuruyordur ama anlamıyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?