Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Günaydın kızlar, oku oku zor bitirdim Şeker olayından beni korkuttunuz, çoğunluk dökülmüş, nazar nazar anacığım ben de merak ediyorum ben de var mı diye inşallah yoktur
Günaydın canım, az sonra o kervana katılacağım buradaki sonuçları görünce "kesin çıkacak yaa" moduna girdim bile

Günaydın canım, az sonra o kervana katılacağım buradaki sonuçları görünce "kesin çıkacak yaa" moduna girdim bile

Kız öyle deme, belki yoktur, belirtisi de olmuyormuş herhalde, anladığım kadarıyla ama yazmışsınız ya son zamanlar da gerçekten benim de çok tatlı isteğim var, hep çikolata yemek istiyorum nedense, boğazıma hakim olayım bari

Gerçekten benim de iştahım arttı zor kontrol ediyorum kendimi inşallah iyi sonuçlar alırız ya

Günaydın kızlar.
Benim doktor da önce açlık tokluk insülin ve hgA1c değerine bakalım ona göre yükleme yaparız demişti sağlık ocağında baktırıyorum ama tokluk bugüne kaldı kan alma saatleri olduğundan. Dünküler de şu şekilde çıkmış.

Ben de bunu aldım kullanmayı düşünmüyorum ama acil durum için elimin altında olsun

Kızlar bir şey soracağım, benim son 3 gündür kızımın hareketleri azaldı, önceden çok hareket ediyordu şimdi çok nadir denk geliyorum, yine ediyor ama çok az neden azalır ki hareket, geçen hafta doktora gittim sorun yoktu, bu aralar çok yoruldum yatılı misafirim vardı o yüzden mi oldu acaba, sizlerin sürekli hareketli mi

Gayet iyi değerlerin canım yüklemeden yırtacak gibisin :))

Bu emziğin yapısıda attığıma benziyor ama burada çokk pahalıymış hani garantide yok çocuk ağzına sürmeyebilir 1500 2000 arası fiyatları

Artık hareketleri daha net hissedeceğimiz zamanlar ama yorgunluktan olabilir birde pozisyon değiştirip cocuk plesanta arkasında kaldı ise yine sen az hissediyor olabilirsin.2 hafta sonra mı canım randevun

Niyee nasıl çıkıyordu daha önceki açlıklar 3 aylık ortalamalar?
Aslında benim hiç şeker sorunum olmadı, bebem de kilo sınırının altında denecek kadar az minyon bir bebek ama anladığım kadarıyla o ne annenin ne de bebeğin kilosuyla alakalı, ilk gebeliğimde dünyalar kadar tatlı yedim, kendi rızamla şeker testi istedim, yaptırdım şeker yoktu kutlamak için 1 koca pasta yemiştim o kadar tatlı yemeye rağmen çıkmadı yani tatlıyla mı alakalı yoksa o an ki kan değerleri mi bilemedim canım, bunda da yaptıracağım şimdi

Canım yorgunluktan olabilir takip et bişey olmaz zaman azaldıkça pimpirikleniyoruz bu normal. Şeftali, vişne suyu ve laktozsuz kefirde çok hareketleniyor benimki. Dene istersen
Ayy inş gerek kalmaz yüklemeye
Evet canım aşırı pahalı burda. Kuzenim geliyor yurtdışından ondan istedim 8,95€ orda.

Artık hareketleri daha net hissedeceğimiz zamanlar ama yorgunluktan olabilir birde pozisyon değiştirip cocuk plesanta arkasında kaldı ise yine sen az hissediyor olabilirsin.2 hafta sonra mı canım randevun

Evet canım, 2 hafta sonra, 3 haftada bir çağırıyor doktorum, gideceğim şeker testi için zaten, olabilir akşamları sert vuruyor ama demek istediğim mesela gün içinde 2 saatte bir çok sert hareket hissediyordum ama şimdi sanki hep uyuyor, 4-5 saatte anca hissediyorum o da çok minik

Gerçekten benim de iştahım arttı zor kontrol ediyorum kendimi inşallah iyi sonuçlar alırız ya
Varya şu şeker yüklemesinden iyi ki bi geçtim sanki bana senin şekerin yok bol bol ye demişler gibi bi psikolojiye girdim acil toparlanmam lazım.
Bu işin sonunda Şekeri çıkan arkadaşlar kazanacak biz obez

İnşallah öyledir, kendim de çok yoruldum her gün 10 bin küsür adımı geçtik, ondan da olmuş olabilir diye kendimi rahatlatmak istiyorum

Ama çalışırken hissedebilir misin ki ben yatınca çok hissediyorum belki vuruyordur ama anlamıyorsundur.

Çok iyi yapmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…