Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Çok doğru valla tespitin😂 söyle daha çok sevsinnn onlarında bebeği napalım yani🥹 en azından sen ne istediğini biliyorsun, ben ne istediğimi de bilmiyorum😬 araştırdım biraz, gebeliğin başlarında ve sonlarında oluyormuş. En azından ortalarında normale döneriz inşallah

Ayy inşallah canım 😍 Sen de bulursun istediğini 🥰

Ben de böyleyim, çok duygusalım, kendimi anne gibi değil de bebek gibi hissediyorum, eşim beni hep sevsin, saçlarımı okşasın istiyorum, adamı boğuyorum, halbuki çok da sever teması ama işte yetersiz kalıyor şu süreçte demek ki 🥹 her şeye duygulanıp ağlıyorum 🥲
Bu hamilelikte henüz o aşamaya gelmedim ama oğluma hamileyken bebek bezi reklamına hönkür hönkür ağlamıştım 🤣🤣🤣🤣

Canım geçmiş olsun miniğin seni yoklamış anlaşılan, şimdi nasılsın?
Çok sağol canim inşallah hersey yolunda ilerler.. evet yokladi bizi korkuttu biraz. Hatta hala devam ediyor korkusu. Pembe lekelenme yeniden oldu 1 2 saat kadar önce.. takmamaya çalışıyorum artik napayim.. Allahima emanet yavrum da bende..
Vajinal boyle batiyo gibi sizde de oluyo mu yaaa.

Canım hiç korkma evet vardı benim regli ağrısı gibi ve kanamam regliden beterdi afedersin ayağa kalkınca su gibi kıpkırmızı oluyordu .Benim kanama alanım var maalesef .Fakat doktor her kanama düşük demek değil dedi .Progestanı arttırdı kalçadan vuruluyorum 50 mg .Aslında kanı dışarı atması bir bakıma iyiymiş bile içerde birikmemesi .Bakalım Allah’ın izniyle bir an önce toplar kanama alanım inşaallah.Lekelenme kahverengiyse korkma zaten öncesinde benim de oldu doktorum normal dedi kırmızıya dönmedikçe tedavi bile uygulamadılar .
Ayy insallah hersey yoluna girer bende lekelenme 1 kere oldu ama adet sancisi gibi sancim var 6. Haftaya girdim. Ilk transferimde 9. Haftada kalbi durdugu icin bundada korkarak geciriyorum süreci cok emek veriyoruz hem maddi hem manevi bir kaybi daha düsünemiyorum 😔

İnşallah hepimiz umduğumuz gibi güzel giden sağlıklı gebelikler yaşarız, aslında stres yapmasak belki çok daha kolay olacak bizim için ama olmuyor işte

Hayır bana progestan vermedi doktor. Sormuştum hatta gerek yok dedi. Ama ben gittiğimde lekenlenme yoktu. Ağrı vardı sadece o da olur normal dedi.
Amim canim hepimize kolayliklar diliyorum.Sağlikla kolayliklar geçsin sürecimiz

Bende senn gibiyim ama diger çocugumdada aynı şey yaşadıgım için endişe etmedim tiksinme devraö ediyor mu koku hassasiyeti mesela bunlar bende devam ediyor
Koku hassasiyeti bende felaket. Maske ile dolaşıyorum resmen. Esim bile kokuyor geliyor halbukı adam tertemiz 😂

Kızlar benim doktorum gebeliği girmemis E nabiza. Akıllı asistan kısmında görünüyordu önceki gebeliğimde bunda yok. Acaba sağlık ocagi mi giriş yapacak. Kalp atışı duyunca haber ver diyorlardı ama unuttum ben söylemeyi. Sizinkiler girilmiş mi baktınız mı hiç
Aa ne yapmamız gerek ilk gebelik olan anneler olarak hiçbişey bilmiyorum 🤰😅🥰

Back
X