Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Geç döllenme dıye düşündü doktor 7 haftalık dedı bızde anlamıs degılız ınanın ben anladım 1 haftadır hıcbır belırtım kalmadı mıdem hıc bulanmadı hıssettım yanı
anneler anlıyor inanmaz olur muyum benim de 3 gebeliğimde kalp atışı durdu, durduğu an anladım doktora gidelim durdu biliyorum diyordum eşim ise nerden anlayacaksın daha 7 haftalık vs diyordu, rabbim sınıyor zamanı var belki de hiç üzülme çok şükür gebe kalabiliyor olmak bile nimet ben hep öyle teselli ettim kendimi, olur yine inşallah sağlıkla gelir, kan pıhtılaşma vs baktırdın mı onları ihmal etme lütfen çoğu kadında ihtiyaç olmasa bile kan sulandırıcı işe yarıyor,

anneler anlıyor inanmaz olur muyum benim de 3 gebeliğimde kalp atışı durdu, durduğu an anladım doktora gidelim durdu biliyorum diyordum eşim ise nerden anlayacaksın daha 7 haftalık vs diyordu, rabbim sınıyor zamanı var belki de hiç üzülme çok şükür gebe kalabiliyor olmak bile nimet ben hep öyle teselli ettim kendimi, olur yine inşallah sağlıkla gelir, kan pıhtılaşma vs baktırdın mı onları ihmal etme lütfen çoğu kadında ihtiyaç olmasa bile kan sulandırıcı işe yarıyor,
Ankaraya sevk ettıler genetık test yapılır muhtemelen hıc bılmıyorum bu sürecı kanamam agrım yok nasıl yapılır ne yapılır hıc bılmıyorum ılk defa basıma boyle bısey gelıyor

Amin cok uzuluyorum ankaraya sevk ettı doktor kürtajdan korkuyorum napcam bılmıyorum cok kötüyüm

gecen hafta gıttık 6 hafta bugün 7 hafta dedı gec döllenme dedı ınanın ne dedıgını bende anlamadım ankaraya sevk ettı gıdıyoruz Sımdı kötü bı durum dua edın psıkoljım cok kötü

Canım hiç korkma kürtaj oldum, hemen eve geldim, bir anda eski hayatıma döndüm, çaydan tiksinmiştim o akşam hemen çay içtim, 1 gün sonrada dışarıya çıkmıştım, hiç korkma merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin, çol rahat ol, aslında 7 haftalıksa erken 1 hafta daha beklenebilir hatta 2 hafta daha

Ankaraya sevk ettıler genetık test yapılır muhtemelen hıc bılmıyorum bu sürecı kanamam agrım yok nasıl yapılır ne yapılır hıc bılmıyorum ılk defa basıma boyle bısey gelıyor
Ankara'dayım ben, kürtajda bebekten parça alıp genetiğine bakıyorlar, sonra biz eşimle genetikçiye gidip kan verdik şükür ikimizde de sorun yokmuş, kan pıhtışamasına baktırdık ben de çok hafif olabilir dedi doktor ama bence çoğu düşüğüm bu yüzden oldu çünkü benim sülalemde tüm kadınlarda kan pıhtılaşması olmasa dahi kan sulandırıcı iğne kullanmadan doğum yapamadılar kaç düşükleri oldu, bence ırsi yani bu, sonuçlara göre seni yönlendirirler, tekrar hamile kaldığımda ya da hamilelik düşündüğümde hemen asprin başladım kan sulandırıcı niyetine, 4.haftadan sonra da iğneyi de ekledik rutine, telaşlanma bunlar hep sürecin parçası olarak geçmişte kalacak inşallah.

Canım hiç korkma kürtaj oldum, hemen eve geldim, bir anda eski hayatıma döndüm, çaydan tiksinmiştim o akşam hemen çay içtim, 1 gün sonrada dışarıya çıkmıştım, hiç korkma merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin, çol rahat ol, aslında 7 haftalıksa erken 1 hafta daha beklenebilir hatta 2 hafta daha
Son adet tarıhıme göre 11 haftalık olmam lazım gec döllenme dedıler hep bekletiyorlar. Kesem 31 mm olmus bılmıyorum ankaraya gıdıyoruz bakalım orda ne dıyecekler Ümit’im kalmadı benım hazırım herseye

Son adet tarıhıme göre 11 haftalık olmam lazım gec döllenme dedıler hep bekletiyorlar. Kesem 31 mm olmus bılmıyorum ankaraya gıdıyoruz bakalım orda ne dıyecekler Ümit’im kalmadı benım hazırım herseye
Çok gecmiş olsun canım dilerim Allahtan çok aratmadan tekrardan nasip eder yuzunuzu güldürmeyi inşallah
kürtajdan hic korkma 10 haftalik bebegm kalbi durdu kanamam sancım hicbirseyim yoktu kurtaja girdim cıktm asla sanci birsey olmuyor ayni gun hayatina devam edebilirsin bizimde genetige gonderdiler hemen muhtemelen size de oyle yaparlar.
1 degil hemde 2 defa kürtaj oldum birtane dogup vefat eden kizim var 1 tane kurtajsız düşügüm var 1 tane de Allahıma şükür yaşayan oğlum var Allaha şükret hayırlı zamanda seninde kucagın dolar elbet yuzun güler buraya bize guzel haberlerini de yaz
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun❤️

Çok gecmiş olsun canım dilerim Allahtan çok aratmadan tekrardan nasip eder yuzunuzu güldürmeyi inşallah
kürtajdan hic korkma 10 haftalik bebegm kalbi durdu kanamam sancım hicbirseyim yoktu kurtaja girdim cıktm asla sanci birsey olmuyor ayni gun hayatina devam edebilirsin bizimde genetige gonderdiler hemen muhtemelen size de oyle yaparlar.
1 degil hemde 2 defa kürtaj oldum birtane dogup vefat eden kizim var 1 tane kurtajsız düşügüm var 1 tane de Allahıma şükür yaşayan oğlum var Allaha şükret hayırlı zamanda seninde kucagın dolar elbet yuzun güler buraya bize guzel haberlerini de yaz

Yazdıkların beni çok duygulandırdı, benim de cennette bir yavrum var doğumdan sonra kaybettim, çok şükür bir tane yavrun var, maşallah, Allah bağışlasın, bahtı güzel olsun 🙏🏻🤍

Allah razı olsun sagolun ınsallah

Yazdıkların beni çok duygulandırdı, benim de cennette bir yavrum var doğumdan sonra kaybettim, çok şükür bir tane yavrun var, maşallah, Allah bağışlasın, bahtı güzel olsun 🙏🏻🤍
Amin Allah razı olsun canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın Sanada sabır versin canim
şefaatci olsunlar bizlere inşallah sonra oglumun olması çok iyi geldi bize
şuanda hamileyim bugun kalp atışlarını duyduk şükür ama insan hep stresli ve korkuyor mutlulugumz hevesimiz bile yarım yani

kızlar bugun 6+4 olmasi lazimdi ultrasonda 6 haftalik cikti 4 gun gerilik önemli degil zaten ona takılmadm ama kalp atışı 120 cikti sizlerin kaçtı dinledik gayet guzeldi ama haftaya tekrardan dinleriz dedi 180 bekleriz dedi doktor

Amin Allah razı olsun canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın Sanada sabır versin canim
şefaatci olsunlar bizlere inşallah sonra oglumun olması çok iyi geldi bize
şuanda hamileyim bugun kalp atışlarını duyduk şükür ama insan hep stresli ve korkuyor mutlulugumz hevesimiz bile yarım yani

Öyle canım, amin inşallah. Ben henüz doktora gitmedim, 5+5 im bugün erken diye ama çok şiddetli bulantım var, başa çıkmaya çalışıyorum 🙄

Hadi hayırlsıı cnm sen alman gereken tedbirleri almışsın dediğin gibi Allaha emanet endişe etme.
Canım şekeri niye öne çekti dr değerlerin mi yüksek çktı merak ettim
Oyle canim elimizden geleni yapip Allaha emanet ettik yavrumuzu da kendimizi de. Insallah Allahım hepimizin evlatlarini ve tüm hamileleri korusun 🙏
Kuzum bende insülin direnci cikti son tahlillerimde , benim bir gebelik kaybim oldu, kendimce tedbirli olmak istedim dr.a soyledim o da once bi aclik tokluk takip yapalım dedi gerek duyarsakta seker yuklemesi yapariz dedi. Seker de dusuge falan sebep olabiliyormus oyle yaziyor. Ne bileyim elimden geleni yapayim da gerisini Rabbim bilir diyorum bende iste...

Öyle tabi canım, en azından kesede olduğunu görürürüm diyorum ben de, ben oğlumu 6+5 de karından duymuştum ama mide bulantım 6+4 de başlamıştı bunda aniden mide bulantılarım başladı anlayamadım ben de 🙄
Canim normal bence bulantilar zaten her arkadasimizda birden başladı. Benim mesela mide karismasi ama kusmama seklinde gidiyor. Cabuk doyuyorum hele kahvalti cok zorluyor. Bu saat oldu daha kahvalti edicem mesela..
Her hamilelik farkli. Bende oncekinde karnim doyana kadar bir sikinti olmazdi ama mesela mide kapasitem doldugu an bir lokma alacak olsam yutamazdim. Simdi o kadar yememe imkan yok. 5 dakikada falan kahvaltimi bitirmek zorundayim.
Oncekinde hic lekelenme kanama bilmezdim. Simdi lekelenme kanama bunlar oluyor. Allahim sonunu güzel yapsin saglikla gelsin yavrularimiz insallah...

Back
X