Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Hanımlarr, duygu durumlarınızda dalgalanmalar başladı mı? Benim bir kaç gündür fena her şeye ağlıyorum😂 her gün sataşmak için bir kurban seçiyorum kendime😂😂😂
Cnm evde bişey aradım bulamadım diye oturdum ağladım. Sonra esim buldu ben bulamadım diye oturdum bide ona agladım sana göründü bana görünmedi dıye. Hiç sorma ..😂😂😂

Çok sağol canim inşallah hersey yolunda ilerler.. evet yokladi bizi korkuttu biraz. Hatta hala devam ediyor korkusu. Pembe lekelenme yeniden oldu 1 2 saat kadar önce.. takmamaya çalışıyorum artik napayim.. Allahima emanet yavrum da bende..
Vajinal boyle batiyo gibi sizde de oluyo mu yaaa.
Çok geçmiş olsun kontrol hakkın var mı dr da gidecekmisin gitmişken bir bakardı?
Vajinal batma sendeki enfeksiyondan dolayı olabilir mi acaba belki onun yaptığı birşeydir

Çok geçmiş olsun kontrol hakkın var mı dr da gidecekmisin gitmişken bir bakardı?
Vajinal batma sendeki enfeksiyondan dolayı olabilir mi acaba belki onun yaptığı birşeydir
Cok sagol canım 🙏 kontrol hakkim var ama gitmek istemedim. Cumartesi gününe randevu verdi doktorumuz şeker takibi yapacak gerek görürse şeker yüklemesi yapacak.
Dün de yazdim kanamayi olabilir korkma dedi. Allahıma emanet zaten yavrularimiz progestan da kullaniyorum dr.a da gitsem ekstra birsey yapmaz galiba. Bide usg muayenesinden sonra kanama lekelenme fln yasiyorum hep gitme korkusu olustu.
Antibiyotik artik icme dedi doktor ama bugun dr.un onerdigi son tableti icicem galiba. Enfeksiyon da yoktur insallah daha 🥲

Cok sagol canım 🙏 kontrol hakkim var ama gitmek istemedim. Cumartesi gününe randevu verdi doktorumuz şeker takibi yapacak gerek görürse şeker yüklemesi yapacak.
Dün de yazdim kanamayi olabilir korkma dedi. Allahıma emanet zaten yavrularimiz progestan da kullaniyorum dr.a da gitsem ekstra birsey yapmaz galiba. Bide usg muayenesinden sonra kanama lekelenme fln yasiyorum hep gitme korkusu olustu.
Antibiyotik artik icme dedi doktor ama bugun dr.un onerdigi son tableti icicem galiba. Enfeksiyon da yoktur insallah daha 🥲

Olabilir dedi demek doktorun, ben de gideceğim Çarşamba günü, en azından keseyi görürüm rahatlarım aslında gitmek istemiyordum ama insanın işte aklı kalıyor 6+0 oluyorum sanırım duyulmaz kalp atışı 🥲

Olabilir dedi demek doktorun, ben de gideceğim Çarşamba günü, en azından keseyi görürüm rahatlarım aslında gitmek istemiyordum ama insanın işte aklı kalıyor 6+0 oluyorum sanırım duyulmaz kalp atışı 🥲
Aynen canim olabilir dedi doktorum. Allahim sağlıkla kavustursun bebeklerimize bizi inşallah 🙏
Canim kese görürsün tabi ama kalp atışı belli olmaz. Tutunma haftasi usgde farkli cikabiliyor. Benim 4 5 gun geriden geliyor mesela. Belki vajinal kabul edersen duyulur.
Saglikli olsun da bebisin 1 hafta sonra duyulsun kalbi onemli degil ki balım 🥰

Hadi hayırlsıı cnm sen alman gereken tedbirleri almışsın dediğin gibi Allaha emanet endişe etme.
Canım şekeri niye öne çekti dr değerlerin mi yüksek çktı merak ettim

Koku hassasiyeti bende felaket. Maske ile dolaşıyorum resmen. Esim bile kokuyor geliyor halbukı adam tertemiz 😂
Evet artık yanında bile oturamaz uyuyamaz oldum kırılıyor mu bilmiyorum söylüyorumda ona zaten hormonlar yapıyor diye duş ta şampuan duj jeli parfüm deterjan kokusu hepsinden tiksiniyorum vah vah halimize

Aynen canim olabilir dedi doktorum. Allahim sağlıkla kavustursun bebeklerimize bizi inşallah 🙏
Canim kese görürsün tabi ama kalp atışı belli olmaz. Tutunma haftasi usgde farkli cikabiliyor. Benim 4 5 gun geriden geliyor mesela. Belki vajinal kabul edersen duyulur.
Saglikli olsun da bebisin 1 hafta sonra duyulsun kalbi onemli degil ki balım 🥰

Öyle tabi canım, en azından kesede olduğunu görürürüm diyorum ben de, ben oğlumu 6+5 de karından duymuştum ama mide bulantım 6+4 de başlamıştı bunda aniden mide bulantılarım başladı anlayamadım ben de 🙄

Ay çok pardon bir hastane ismi geçmişti sen zannetmişim onu ben, bu arada illa girilmesi mi gerekiyor?
Asmye bildirim gidiyor galiba doktor gebelik kaydı girince. Onun dışında akıllı asistan kısmından bebeğin tahmini doğum tarihini de görüyorsun. Doğuma şu kadar gün kaldı diye yazıyor her gün 🙂 ama çok gerekli mi bilmiyorum zaten eninde sonunda girecek doktor sisteme
Aa ne yapmamız gerek ilk gebelik olan anneler olarak hiçbişey bilmiyorum 🤰😅🥰
E nabiza belki senin doktorun kayıt düşmüştür canım. Bazen HCG pozitif çıkınca bile kayıt giriliyor bazıları. Kalp atışı duyunca sağlık ocağına haber vermemiz gerekiyor ama. Onlar aşı kilo takibi vs için ara ara çağırıyorlar

kızlar bugün hıdırıllez :) dileklerimiz kabul olsun inşallah :)

Hıdırellez'de 5 Mayıs akşam ezanı ile gül ağacına dilekler asılır. 6 Mayıs sabah erkenden geri toplanır ve sonrasında ise suya bırakılır.

Arkadaşlar hepınıze saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar doğumlar nasıp olur ınsallaj ben kürtaj olucam bos gebelık gecırıyorum dua edın benım ıcınde
Geçmiş olsun canım, inşallah yeniden hamile kaldığında sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrunu, 11. hafta da mı boş gebelik çıktı bu haftalarda oluyor mu öyle çok üzüldüm baya da ilerlemiş haftan aslında

Arkadaşlar hepınıze saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar doğumlar nasıp olur ınsallaj ben kürtaj olucam bos gebelık gecırıyorum dua edın benım ıcınde
Allah hakkında hayırlısını versin bu süreç kolayca geçsin umarım, kendini hazır hissettiğinde yeniden hamile kalırsın inşallah 💜

Geçmiş olsun canım, inşallah yeniden hamile kaldığında sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın yavrunu, 11. hafta da mı boş gebelik çıktı bu haftalarda oluyor mu öyle çok üzüldüm baya da ilerlemiş haftan aslında
Geç döllenme dıye düşündü doktor 7 haftalık dedı bızde anlamıs degılız ınanın ben anladım 1 haftadır hıcbır belırtım kalmadı mıdem hıc bulanmadı hıssettım yanı

Geçmiş olsun canım, aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum, sürecin kolay geçsin inşallah 🙏🏻
Amin cok uzuluyorum ankaraya sevk ettı doktor kürtajdan korkuyorum napcam bılmıyorum cok kötüyüm
gecen hafta gıttık 6 hafta bugün 7 hafta dedı gec döllenme dedı ınanın ne dedıgını bende anlamadım ankaraya sevk ettı gıdıyoruz Sımdı kötü bı durum dua edın psıkoljım cok kötü

Back
X