Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar lekelenmeniz ne durumda ? Merak ettim difembahyaa difembahyaa babylovee babylovee
Benim devam ediyor kuzu. Hep biter umuduyla gidiyorum ama hala devam ediyor. Şükür kipkirmizi olmamasi tek Şükür sebebim. Ama psikolojik olarak zorlaniyorum. Hic yerimden kalkmak istemiyorum sadece yatmak istiyorum.

Benim devam ediyor kuzu. Hep biter umuduyla gidiyorum ama hala devam ediyor. Şükür kipkirmizi olmamasi tek Şükür sebebim. Ama psikolojik olarak zorlaniyorum. Hic yerimden kalkmak istemiyorum sadece yatmak istiyorum.
Dinlen canım zaten doktorunla iletişim halindesin sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun içini ferah tut

Dinlen canım zaten doktorunla iletişim halindesin sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun içini ferah tut
Insallah hersey yolunda ilerler diye dua etmekten ve dinlenmekten baska pek yolum da yok 🥲
Sen nasilsin kontrole ne zaman gideceksin canim

Canım benden sonra hiç gelmedi, çok korktum ama yanlış mı gördüm acaba diyorum, çünkü pedimde ya da çamaşırımda hiç görmedim, inşallah yanlış görmüşümdür
Yanlış görmüş olabilirsin canım zaten tekrarı da gelmemiş inşallah hiç olmaz

Canim normal bence bulantilar zaten her arkadasimizda birden başladı. Benim mesela mide karismasi ama kusmama seklinde gidiyor. Cabuk doyuyorum hele kahvalti cok zorluyor. Bu saat oldu daha kahvalti edicem mesela..
Her hamilelik farkli. Bende oncekinde karnim doyana kadar bir sikinti olmazdi ama mesela mide kapasitem doldugu an bir lokma alacak olsam yutamazdim. Simdi o kadar yememe imkan yok. 5 dakikada falan kahvaltimi bitirmek zorundayim.
Oncekinde hic lekelenme kanama bilmezdim. Simdi lekelenme kanama bunlar oluyor. Allahim sonunu güzel yapsin saglikla gelsin yavrularimiz insallah...

Tabi canım, her hamilelik kendine özgü, diyorum kendime bak tüm bunları olacak biliyorsun, kabullen ve eğlenmene bak 🥹 az kaldı ya 4. aydan sonra çok keyifli oluyor, gerçekten 2. Trimester prenses zamanları hamileliğin 🥹
Canım sen bir önceki hamileliğinde üzülerek soruyorum, kesinlikle cevaplamak zorunda değilsin, kaç haftalıkken kaybetmiştin 😔

Insallah hersey yolunda ilerler diye dua etmekten ve dinlenmekten baska pek yolum da yok 🥲
Sen nasilsin kontrole ne zaman gideceksin canim
Ben dün iyiyidim hatta buraya da yazdım belirtilerim gitti diye ama bugün kahvaltıdan sonra midem çok kötü oldu. İstifra edemedim ama kusma refleksi geldi. Şimdi yatıyorum midem yanıyor içi kaynıyor gibi. Bu hafta kalp atışı için gideceğim ama tarihe tam karar veremedim. Duyamazsak strese girmeyeceğim bir zamanda gitmek istiyorum. Geçen hafta salı günü karından kese gözükmüştü ne zaman gitsem sizce

Ben dün iyiyidim hatta buraya da yazdım belirtilerim gitti diye ama bugün kahvaltıdan sonra midem çok kötü oldu. İstifra edemedim ama kusma refleksi geldi. Şimdi yatıyorum midem yanıyor içi kaynıyor gibi. Bu hafta kalp atışı için gideceğim ama tarihe tam karar veremedim. Duyamazsak strese girmeyeceğim bir zamanda gitmek istiyorum. Geçen hafta salı günü karından kese gözükmüştü ne zaman gitsem sizce

Ben de bu hafta içi gideceğim ama 6+0 oluyorum işte karından duyulmayacaktır yüksek ihtimal, sanırım grubun en geç hamile kalanı benim, 31 Aralık gösteriyor tahmini doğum tarihine o tarihe zor gider Aralık annesi olurum yine de 🤭 hayırlısı bakalım

Canım ilaç kullanıyor musun bulantı için

Ben de bu hafta içi gideceğim ama 6+0 oluyorum işte karından duyulmayacaktır yüksek ihtimal, sanırım grubun en geç hamile kalanı benim, 31 Aralık gösteriyor tahmini doğum tarihine o tarihe zor gider Aralık annesi olurum yine de 🤭 hayırlısı bakalım
Benim de geç döllenme oldu aslında canım yumurtlamayı 14. Günde değil 19. Günde gördüm yani 5 gün geriden geliyor aslında eğer bebek hızlı ilerlemediyse. Geçen hafta keseyi gören doktor 2 hafta sonra kontrole çağırdı ama o kadar bekleyemeyeceğim

Benim de geç döllenme oldu aslında canım yumurtlamayı 14. Günde değil 19. Günde gördüm yani 5 gün geriden geliyor aslında eğer bebek hızlı ilerlemediyse. Geçen hafta keseyi gören doktor 2 hafta sonra kontrole çağırdı ama o kadar bekleyemeyeceğim

Ben de erkenden gitmek istemiyordum ama mecburen gideceğim, içim rahat etmiyor, kan gördüm gibi belki bir şey vardır korkusu sardı içimi, gidip göreyim diyorum

Tabi canım, her hamilelik kendine özgü, diyorum kendime bak tüm bunları olacak biliyorsun, kabullen ve eğlenmene bak 🥹 az kaldı ya 4. aydan sonra çok keyifli oluyor, gerçekten 2. Trimester prenses zamanları hamileliğin 🥹
Canım sen bir önceki hamileliğinde üzülerek soruyorum, kesinlikle cevaplamak zorunda değilsin, kaç haftalıkken kaybetmiştin 😔
Ahh ne kadar guzel o 4.ayda baslayan hisleri insallahhepimiz tadariz ve doguma kadar prensesligimiz devam eder 🙏🥲 dogumda da insallah bebisimiz saglikla gelir saglikli uzun ömürlü olur🙏
Canım cok sagol hassas davrandigin icin, 13.haftada kaybettim ne yazik ki.. hic bir problem yoktu 1 saat once muayenede kalbini dinledik. 1 saat sonra evde düşük yaptim.. nasibi yokmus demekten baska pek de diyecek yapacak birseyimiz olmadi.
Insallah simdiki hamileligim saglikla kolaylikla gecer ve evladımızı kucagimiza alir büyütürüz. Bende sende tüm hamile arkadaslarimiz da..

Kızlar bana bi akıl verir misiniz ? Geçen hafta salı karından kese gözüktü bugün sat a göre 6+5 oldu ama geç yumurtlama gördüm. Döngümün 19. Günüydü. Sizce ne zaman kalp atışı için gideyim. Doktor 2 hafta sonra dedi ama içime hiç sinmedi doğru düzgün ilgilenmedi bile

Oyle canim elimizden geleni yapip Allaha emanet ettik yavrumuzu da kendimizi de. Insallah Allahım hepimizin evlatlarini ve tüm hamileleri korusun 🙏
Kuzum bende insülin direnci cikti son tahlillerimde , benim bir gebelik kaybim oldu, kendimce tedbirli olmak istedim dr.a soyledim o da once bi aclik tokluk takip yapalım dedi gerek duyarsakta seker yuklemesi yapariz dedi. Seker de dusuge falan sebep olabiliyormus oyle yaziyor. Ne bileyim elimden geleni yapayim da gerisini Rabbim bilir diyorum bende iste...
Anladım canım tedbirlisin maşallah 💜 benimde aslında şeker çok düşük değil sınırda çıkıyor hep şimdilik götürüyoruz bakalım şeker yükleme zamanı patlarım gibi 🙄 :)

Ahh ne kadar guzel o 4.ayda baslayan hisleri insallahhepimiz tadariz ve doguma kadar prensesligimiz devam eder 🙏🥲 dogumda da insallah bebisimiz saglikla gelir saglikli uzun ömürlü olur🙏
Canım cok sagol hassas davrandigin icin, 13.haftada kaybettim ne yazik ki.. hic bir problem yoktu 1 saat once muayenede kalbini dinledik. 1 saat sonra evde düşük yaptim.. nasibi yokmus demekten baska pek de diyecek yapacak birseyimiz olmadi.
Insallah simdiki hamileligim saglikla kolaylikla gecer ve evladımızı kucagimiza alir büyütürüz. Bende sende tüm hamile arkadaslarimiz da..

İnşallah canım, Allah bir daha yaşatmasın, hepsinin acısı ayrı, yeri ayrı 🥀 Güzel ve sağlıkla ilerleyelim, bir bakmışız Aralık gelmiş patır patır doğuruyoruz, daha konuşacak, tartışacak, istişare edecek çok konumuz var inşallah🥹 Ayyy çok heyecanlıııı

Back
X