Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Geri gelir merak etme 🥰
Gelir mi yaa ☹ ay cidden ne zor surekli bir merak halinde olup öylece beklemek. Elimizde bi belirtiler var. Onlarda olmayinca insan neyden güç alacak bilemiyor.
Bende 3-4 gün sürmüştü bu durum
Sonra basladi mi tekrar ? Bu sabah bulantisiz rahat bir kahvalti ettim. Zaten hic kusmadim ama midem surekli karisik zor yutuyorum herseyi ama bugun hic sorunsuz yedim kalktim

Benimki geçti gitti bir daha gelmesin inşallah 🥲
Ay ben zaten kusmuyorum hic. Sadece maratondaymis gibi 5 dakikada tamamlanan kahvaltilar ediyorum. Agzimda büyüyor lokmalar. Ama bu sabah hic öyle degildi kalktim kahvaltimi yaptim oturdum. Aşırı bir kasık agrisi fln da yok bugun. Oyy oy kafamm çorba oldu :KK47:

Merhaba kizlar ben dun kan verdim ve gebe oldugumu ogrendim 🌸Rabbik isteyen herkese nasip etsin 3 hafta sonra gel dedi beta degeri 4bin fln normal mi bide herks bulanti var dems bende hic bulanti yok bilgilendirirmisinz lutfennn

Ay ben zaten kusmuyorum hic. Sadece maratondaymis gibi 5 dakikada tamamlanan kahvaltilar ediyorum. Agzimda büyüyor lokmalar. Ama bu sabah hic öyle degildi kalktim kahvaltimi yaptim oturdum. Aşırı bir kasık agrisi fln da yok bugun. Oyy oy kafamm çorba oldu :KK47:
Benim de bugün belirtim yok canım. Dün vardı mesela. Bir var bir yok. Bazı günler hiç hamile gibi değilim. Vücudumuz hamilelik hormonlarına alışıyor sanırım. Bende tek değişmeyen şey şişkinlik oluyor

Bende özellikle bu hafta çok kabızlık oluştu.Karnım da 6 7 aylık gibi şişti.şimdi biraz daha indi ama yine şiş.8+6 yım bugün 2,5 kilo almışım fakat 7-8 kilo almışım gibi hissediyorum karnım yüzünden yürüyüşüm değişti gibi geliyor😂
Bol bol su içmeye çalış kabızlık için 🥰 ama o da çok şişiriyor su içince bile balona dönüşüyorum ben

Merhaba kizlar ben dun kan verdim ve gebe oldugumu ogrendim 🌸Rabbik isteyen herkese nasip etsin 3 hafta sonra gel dedi beta degeri 4bin fln normal mi bide herks bulanti var dems bende hic bulanti yok bilgilendirirmisinz lutfennn
Hayırlı olsun tebrik ederim. Çok yüksek değerle öğrenmişsin kaç gün gecikmen vardı ? Ultrasona girdin mi

Gelir mi yaa ☹ ay cidden ne zor surekli bir merak halinde olup öylece beklemek. Elimizde bi belirtiler var. Onlarda olmayinca insan neyden güç alacak bilemiyor.

Sonra basladi mi tekrar ? Bu sabah bulantisiz rahat bir kahvalti ettim. Zaten hic kusmadim ama midem surekli karisik zor yutuyorum herseyi ama bugun hic sorunsuz yedim kalktim
Hemde ne başlamak .Hafif olan bulantılarım çok fazla şiddetlendi.Benim ilk gebeliğim .Henüz bekarken bazı gebelerde çok abartıyor bulantıları bence diye kınamışlığım olmuştu sanırım allah banada gösterdi😂 sizin kontrolünüz ne zaman.içiniz tam rahat olur öylelikle

Benim de bugün belirtim yok canım. Dün vardı mesela. Bir var bir yok. Bazı günler hiç hamile gibi değilim. Vücudumuz hamilelik hormonlarına alışıyor sanırım. Bende tek değişmeyen şey şişkinlik oluyor
Ay alışıyor da ondan mi oluyor diyorsun yani kuzum. İnşallah öyledir 🥲 benimde kasık ağrım sık sık yoklar normalde ama bugun onu da asiri hissetmedim. Hersey yolundadır insallah bebeklerimiz hep iyi olsun🙏
Persembeye mi randevu aldin canim kalp atışı icin

Gerçekten bunu düşündüm bende fakat ortak yazılılar törenler provalardan kaynayan dersler derken konu bitirmekte çok kısa sürede olucak gibi durmuyor
Allah yardımcın olsun belki 1 haftalık raporla kurtarabilirsin gitgide hafifleyecektir belirtiler

Ay alışıyor da ondan mi oluyor diyorsun yani kuzum. İnşallah öyledir 🥲 benimde kasık ağrım sık sık yoklar normalde ama bugun onu da asiri hissetmedim. Hersey yolundadır insallah bebeklerimiz hep iyi olsun🙏
Persembeye mi randevu aldin canim kalp atışı icin
Evet canım perşembe gününe aldım zaman geçmiyor bir türlü düşündükçe heyecanlanıyorum. Belirtilerin azalmasının sebebi hormonların dengelenmesi ve vücudun alışmaya başlamasıymış. Araştırdım ben de hep öyle yazıyor

Hemde ne başlamak .Hafif olan bulantılarım çok fazla şiddetlendi.Benim ilk gebeliğim .Henüz bekarken bazı gebelerde çok abartıyor bulantıları bence diye kınamışlığım olmuştu sanırım allah banada gösterdi😂 sizin kontrolünüz ne zaman.içiniz tam rahat olur öylelikle
Korktum simdi😅 ya iste artik bence hepimiz soylediklerimize cok dikkat etmeliyiz 😅 hic kimseleri kınayacak sozler soylememeliyiz hepimiz birer anneyiz artik 🤭
Benim kontrolüm cumartesi günü. O güne kadar insallah belirtiler geri gelir 🥲

Hayırlı olsun son adet tarihiniz nedir kaç haftalk hamilesiniz.

Back
X