Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ay alışıyor da ondan mi oluyor diyorsun yani kuzum. İnşallah öyledir 🥲 benimde kasık ağrım sık sık yoklar normalde ama bugun onu da asiri hissetmedim. Hersey yolundadır insallah bebeklerimiz hep iyi olsun🙏
Persembeye mi randevu aldin canim kalp atışı icin
Kuzum benim de çok bı belirtim yoktu olanlar da bir gün gitti öğlene geri geldi felan şu an yavaş yavaş gidiyor hatta ama bebeğin seninle stres yok

Evet canım perşembe gününe aldım zaman geçmiyor bir türlü düşündükçe heyecanlanıyorum. Belirtilerin azalmasının sebebi hormonların dengelenmesi ve vücudun alışmaya başlamasıymış. Araştırdım ben de hep öyle yazıyor
Az kaldi canim yarin var bi bitmiss 😍
Insallah duyarsin kalbini de bebişin. Sağlıklı olsunlar da 🙏
Belirtiler de simdi bizim bebegimizi hissetmemizi sagliyor bi anda kaybolunca insan bi garip oluyor

Belirtiler de simdi bizim bebegimizi hissetmemizi sagliyor bi anda kaybolunca insan bi garip oluyor
Evet canım hareketlerini hissetmeye başlayana kadar böyle geçecek heralde 🥲 sen cumartesi kontrole ne için gidiyorsun

Kuzum benim de çok bı belirtim yoktu olanlar da bir gün gitti öğlene geri geldi felan şu an yavaş yavaş gidiyor hatta ama bebeğin seninle stres yok
Iste hepimizin farkli ilerliyor demek ki ama birden kaybolunca bi tedirgin oluyor insan 🤦‍♀️ evet bu düşünce hep aklimizda olmalı kuzum bebeğim benimleeee 🙏😍🥰🤗 yerim onun küçük ayak parmaklarını 🥰

Ben perşembe günü doktora giderken çok bı belirtim yoktu hatta olumsuz haber alırım diye gonulsuzce gittim ama çok şükür oradaydı belirtiler gelir gider 🥰

Korktum simdi😅 ya iste artik bence hepimiz soylediklerimize cok dikkat etmeliyiz 😅 hic kimseleri kınayacak sozler soylememeliyiz hepimiz birer anneyiz artik 🤭
Benim kontrolüm cumartesi günü. O güne kadar insallah belirtiler

Korktum simdi😅 ya iste artik bence hepimiz soylediklerimize cok dikkat etmeliyiz 😅 hic kimseleri kınayacak sozler soylememeliyiz hepimiz birer anneyiz artik 🤭
Benim kontrolüm cumartesi günü. O güne kadar insallah belirtiler geri gelir 🥲
Kesinlikle katılıyorum 😂inşallah 🤍

Evet canım hareketlerini hissetmeye başlayana kadar böyle geçecek heralde 🥲 sen cumartesi kontrole ne için gidiyorsun
Aynen canim kesinliklee..
Kuzu hem kontrol dedi dr, 6 ile 7.hafta arasinda kalbinin ritmi ile birde birseylerin belirginlesmesi gerekiyormus. Onlara bakacak. Birde şeker aç tok takip yapacak eksik testlerim varmis onlari isteyecekmis.

Aynen canim kesinliklee..
Kuzu hem kontrol dedi dr, 6 ile 7.hafta arasinda kalbinin ritmi ile birde birseylerin belirginlesmesi gerekiyormus. Onlara bakacak. Birde şeker aç tok takip yapacak eksik testlerim varmis onlari isteyecekmis.
Beni tekrar ne zaman çağırır acaba 🫣 lekelenmen sürüyor mu

Beni tekrar ne zaman çağırır acaba 🫣 lekelenmen sürüyor mu
Canim kalbini dinledikten sonra gittigin dr ozel hastanede ise 10 15 gun arasi kontrol randevusu oluyor. Istersen o tarihe tekrar gidebilirsin randevu alip. Ama dr 3 hafta veya 4 hafta sonra gel de diyebilir. Ara ara devam ediyor canim lekelenme ama azaldi cok şükür

kızlar sizin de şişkinliğiniz ve yemeklerden sonra hazımsızlığınız oluyor mu? Kabız değilim her gün iki tane kayısı yiyorum tuvalete de çok sık çıkıyorum aslında ama aşırı şişkinliğim var
Bende öyleyim canım bazen 5 aylik hamile oluyorum resmen pantolonumun dugmesi kapanmıyor🙈

Kızlar ben bugün kontrole gittim normalde kan tahlillerimin normal olduğunu söyledi folik asit dışında birşey kullanma dedi ama yani bana doktorum çok rahatmış gibi geliyor doğum içşn birkaç soru sorucaktam onlar çok sonra diyip gönderdi resmen o yüzden güvenemedim 3.gidişim hep aynı tavır .Sizde durum ne takviye kullandırıyor mu doktorunuz? Birde bulantı için birkaç bişey sorayım dedim normal dedi geçti böyle ilaç vs verilen var mı acaba
canım benim demirim ve d vitaminim cok düşük oldugu icin takviye verdi doktorum kullaniyorum ama degerlerim dusuk diye verdi iyi olsa banada vermezdi

Ben perşembe günü doktora giderken çok bı belirtim yoktu hatta olumsuz haber alırım diye gonulsuzce gittim ama çok şükür oradaydı belirtiler gelir gider 🥰
Ya o düşünceler heralde hep kafamizda dönecek. Bende ayniyim yaa.. midem bulansin kusayim sıkıntı yok. Ama belirtilerim de kaybolmasin.
Ama haklisin tabiki sunsun un da dedigi gibi vucudumuz alisiyor ve normallesiyor galiba bu durum vucudumuzda da

Canim kalbini dinledikten sonra gittigin dr ozel hastanede ise 10 15 gun arasi kontrol randevusu oluyor. Istersen o tarihe tekrar gidebilirsin randevu alip. Ama dr 3 hafta veya 4 hafta sonra gel de diyebilir. Ara ara devam ediyor canim lekelenme ama azaldi cok şükür
İnşallah hayırlı haberlerle geliriz 🥰 kalp atışı duyulduktan sonra ritimini de tekrar kontrol ediyorlar sanırım

Back
X