Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Gelir mi yaa ☹ ay cidden ne zor surekli bir merak halinde olup öylece beklemek. Elimizde bi belirtiler var. Onlarda olmayinca insan neyden güç alacak bilemiyor.

Sonra basladi mi tekrar ? Bu sabah bulantisiz rahat bir kahvalti ettim. Zaten hic kusmadim ama midem surekli karisik zor yutuyorum herseyi ama bugun hic sorunsuz yedim kalktim
iyimisin canım kanaman ne durumda

İnşallah hayırlı haberlerle geliriz 🥰 kalp atışı duyulduktan sonra ritimini de tekrar kontrol ediyorlar sanırım
Amiiiinnn aminnn.. hep hayırlı haberler hep mutlu haberler verelim birbirimize 💗
Canim doktordan doktora da degisiyor bu durum. Ben daha once bir dr.a gidiyordum ne kalp ritmi ne baska bisey hic soylemedi. Ben sordugumda sorun olsa soylerim diyordu. Yok haftaya gel kontrol yapalim fln demezdi...
Simdi gittigim dr epey guzel ilgileniyor. O dr bize oyle dedi kalbinin gelisimine bakacakmis. Zaten perinatolog benim gittigim onlar daha detayli bakiyorlarmis meger. Bende yeni ogrendim.

iyimisin canım kanaman ne durumda
Canim cok sagol daha iyiyim. Lekelenmeler seklinde devam ediyoruz. Ama o da azaldi çok şükür ki🙏
Bugunde belirtiler biraz kayboldu ona taktim 🙄😅 bi sakin olmak lazim da insallah basarcam..
Sen nasilsin canim hersey yolunda mi. Sen simdi kac haftalik oldun

Canim cok sagol daha iyiyim. Lekelenmeler seklinde devam ediyoruz. Ama o da azaldi çok şükür ki🙏
Bugunde belirtiler biraz kayboldu ona taktim 🙄😅 bi sakin olmak lazim da insallah basarcam..
Sen nasilsin canim hersey yolunda mi. Sen simdi kac haftalik oldun
bende halsizlik ve gogus hassasiyeti dışında bir belirti yok canım🤗
6.hamileligim hicbirinde mide bulantımda olmadı hep cok yiyem hamileyimdir🙈
sata gore 6+5 oldu cok sukur
ultrasonda 6+1
cok stresli geciyor olumsuz birsey duyarmıym diye insallag hepimiz saglikli bir sekilde alırız kucagımıza
ilk kalp atışı duydugumuzda 120 cikti diye doktor pazartesi tekrar gel dedi insallah hersey yolundadır🙏🏻

Demir bende sınırda çıkmış ama d vitaminiyle ilgili tahlillerse birşey görmedim.acaba kullansam zararı olur mu
demirin kaç çıktı canım banada bitkisel bir ilac yazdi iciyorum suan
sende bir sonraki kontrolunde sor doktoruna istersen eger gerek gorurse soyler sanada belki

Nipt testi 12.haftada yapalim dedi benim de doktorum ama kararsızım da fiyat biraz fazla geldi bana
bursada yaşayan varmı aranızda?

bende halsizlik ve gogus hassasiyeti dışında bir belirti yok canım🤗
6.hamileligim hicbirinde mide bulantımda olmadı hep cok yiyem hamileyimdir🙈
sata gore 6+5 oldu cok sukur
ultrasonda 6+1
cok stresli geciyor olumsuz birsey duyarmıym diye insallag hepimiz saglikli bir sekilde alırız kucagımıza
ilk kalp atışı duydugumuzda 120 cikti diye doktor pazartesi tekrar gel dedi insallah hersey yolundadır🙏🏻
Yaa masallah 6.hamileligin mii😍 6.bebis mi olacak peki yasayan merak ettim 😊
Ay ne guzel canim bosver sıkıntısız gecmesi daha iyi aslinda. Bende kusmuyorum ama midem hep boyle karışık bulanık degisik.
Benimde usg ile 4 5 gün fark var canim. Ona problem degil diyorlar. Allahım hepimizin bebislerini korusun. Olumsuzluklar uzak olsun. Hep olumlu seyler duyalım insallah🙏
120 kötü muymus de bence gayet iyi

Kızlar ben bugün kontrole gittim normalde kan tahlillerimin normal olduğunu söyledi folik asit dışında birşey kullanma dedi ama yani bana doktorum çok rahatmış gibi geliyor doğum içşn birkaç soru sorucaktam onlar çok sonra diyip gönderdi resmen o yüzden güvenemedim 3.gidişim hep aynı tavır .Sizde durum ne takviye kullandırıyor mu doktorunuz? Birde bulantı için birkaç bişey sorayım dedim normal dedi geçti böyle ilaç vs verilen var mı acaba
İlk 3 ay sadece folik asit dedi bana doktorun. Diğer doktorlar da vitamşn vs başlatmıyor. Bana D vitaminim baya düşük diye haftada 2 gün d bitamini kullan dedi bir de sadece onu. Dışında magnezyum kan ilacı vs 3.aydan sonra dedi. Doğum icin genel olarak hepsi aynı tavırda canım daha erken diyolar

Back
X