- 25 Ağustos 2025
- 202
- 268
- 18
- 36
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.281
Sağolasın açıklamalarin ve desteğin için canım. Hastane yatış verdi. 2 gece kalacağım.Evet buyduaslında cok rahat hamilelikler olsa da rahim ağzı bir anda degisebilen birsey.. o yüzden her zaman tedbirli olmak lazım. Bide artik bebisler büyüyor ağırlaşıyor uzuyor boylari su miktari artiyor derken rahim agzina baskı artıyor. Biraz daha dikkat edilmesi gereken haftalardayiz
Bize de haber verirsin. Ellerinden geleni yaparlar. Sen artik ayakta kalma uzan hep.
Ne demek canım rica ederim..Sağolasın açıklamalarin ve desteğin için canım. Hastane yatış verdi. 2 gece kalacağım.
Burda tekrar ölçüldu. 3.4cm çıktı, bi de ıkın, baskı yap dedi baskı yapınca 1.2cm oldu yine. Onun için takip etmek istediler. Ağlamaya başladım yatış beklemiyordum. Merak etme bu Bi hafta 10 gün içinde gelmez bebek Diyor. Nst ve kan idrar sürüntü. Dige hepsi normal cikti
Bende o yüzden sordum kanka o gpt’yeÇimmek icin en doğru zamani secmissin asko tebrikler
Cocukluktan kalma bu bilgi benimde aklımda. Aşı günü banyo yapılmaz kol şişer derlerdi ☹
Bana 24 saat sudan uzak tut diyenle, bu haftaya kadar geç kalmışsınız bu aşıyı olmakta diyen aynı kişiOff ben duş aldım gelince eve, hastane ortamından çıktım diye, gpt duş alabilirsin sıcak olmasın dediği içinönümüzde gece, gazamız mübarek olsun
Ufak bi baskıda bile kısalma oluyor demek ki ve bu durumu iyi gormediler pek. Demek ki dediğin gibi sürekli yatmam gerek buaralar. Düzelir inş.Ne demek canım rica ederim..
Yatış yapıldığı iyi olmus en güvenli yerdesin canım su an. Demek ki kısalma oluyor. Bundan sonra zaten dikis olmaz, dinleneceksin gittigi yere kadar gidecek. Merak etme riskli haftalari da gecmissin korkma. Kalbini ferah tut. Orda dinlen gözetim altında ol evine gecince de istirahat et 1 ay daha bile durur bebis.
Canım gecmis olsun ben bile hala burun geniz akintisi arada öksürük yaşıyorum hepinizden önce hasta olanlardanım biliyorsun ki. Anca geciyor gec iyilesme oluyor.Kızlarrrr selammm griple olan savaşım halen devam ediyor ama ilk günki gibi değilim Allaha şüküryarın kontrole gideceğim yüksek tansiyondan kaynaklı doktor çağırmıştı bi hafta sonra gel diye babylovee haber ver demiştin canım benim tansiyon düzeldi bir haftadır 11/7 12/8 falan bazen 10/7 oluyor o kadar inşallah bir daha 16 ları görmem senin nasıl bu haftaki ölçümlerin ?
Ben sana diyorum o gpt sacmaliyor cogunlukla artik. Beni dinlemiyorsunBende o yüzden sordum kanka o gpt’yeçok sıcak olmadıkça alabilirsiniz diyince kandım, işime öyle geldi
Sağol canım sanada geçmiş olsunCanım gecmis olsun ben bile hala burun geniz akintisi arada öksürük yaşıyorum hepinizden önce hasta olanlardanım biliyorsun ki. Anca geciyor gec iyilesme oluyor.
Ay canım sevindim senin icin yaa. Tansiyonun düzelmiş.. vallahi yüksek olunca insan cok takiyor kafaya..
Kuzu benim bu hafta 138/88 gibi cikti max. Bi dün aksam streslendim 14/80 cikti.
Bugunde dr bakti tamam simdilik iyi dedi. Ama 30lu haftalardan sonra yukselme ihtimali var dedi. Umarım yanılır. Ihtiyac olursa tansiyon ilacı da başlarız dedi.
Hastanede de 12/9 çıktı bugun.
Canim igne ile alakali bir bilgim yok benim. Ama sonradan ciger gelistirici igne vuruluyormus erken dogum ihtimalinde. Ondan mi bahsediyorlar acaba bilemiyorum.Ufak bi baskıda bile kısalma oluyor demek ki ve bu durumu iyi gormediler pek. Demek ki dediğin gibi sürekli yatmam gerek buaralar. Düzelir inş.
Yanımdaki hasta da ikizlere hamile 28., haftasında. Onun da 2.1cm cikmis
Buarada bir arkadaş da dedi ki iğne yapiliyor Önlem Olarak. Oyle bir sey var Mi
Çok haklısın canım ya gercekten. Allahım bizi baska sorunlarla uğraştırmasinSağol canım sanada geçmiş olsunvalla benim tam 30.haftada çıktı 16 ya şimdi düştü doktorun dediği doğru olabilir ama bence biraz strestende kaynaklı birde hastayız oda çok etkilemiş olabilir inşallah ilaç kullanmana gerek kalmaz canım ya doktor 14 üstünün olmaması lazım demişti banada seninde şuan normal seyrediyor aslında tansiyonla son aylarımızdada uğraşmayalım zaten gittikçe bebişi taşımak zorlaşıyor nefes zor alıp zor veriyoruz
Bende dönerken hep sorun yaşıyorum sanki içimdeki organlar yer değiştiriyor gibi tam dönerken tutulup kalıyorum acıdanÇok haklısın canım ya gercekten. Allahım bizi baska sorunlarla uğraştırmasin
Zaten doktorlar tecrübeden öngörüyor böyle seyleri hep. Benimde tekrar 12/8 11/7 lere faln düşer diye umut ediyorum. Arada kontrol et yine de dedi bana da.
Gerçekten sola yatmaya calisiyorum bugun hep ama yokk kalbime ayri yük biniyor bebegim ayri rahatsiz ediyor ben rahat edemiyorum soluma bi turlu rahat yatamıyorum . Bide bugun bebisim hep asagi vuruyor resmen bugun alt tarafimi agritti vurmaktan.
Kuzum puset minderi sakıncalı aklında olsunMAMARADUGA Çift Taraflı Puset Örtüsü+puset Minderi+puset Çarşafı 3'lü Set Bej Oyuncu Tavşan - Fiyatı, Yorumları
MAMARADUGA Çift Taraflı Puset Örtüsü+puset Minderi+puset Çarşafı 3'lü Set Bej Oyuncu Tavşan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu puset örtüsünü çok beğendim puset içine çarşafıyla set halinde, bu tarz şeylerin fiyatını hiç bilmiyorum sizce nasıl fiyatı?
Canım çok geçmiş olsun ben mesajları kaçırmışımUfak bi baskıda bile kısalma oluyor demek ki ve bu durumu iyi gormediler pek. Demek ki dediğin gibi sürekli yatmam gerek buaralar. Düzelir inş.
Yanımdaki hasta da ikizlere hamile 28., haftasında. Onun da 2.1cm cikmis
Buarada bir arkadaş da dedi ki iğne yapiliyor Önlem Olarak. Oyle bir sey var Mi
Kuzu bana da 24 saat su değdirme dedi hemşireOff ben duş aldım gelince eve, hastane ortamından çıktım diye, gpt duş alabilirsin sıcak olmasın dediği içinönümüzde gece, gazamız mübarek olsun
Günaydın canımmGünaydın kızlaaar
Battaniye altında üşüyenlere iç ısıtan yol manzaram ile günaydın demek istedim. Harika bir ay olsun, hepimiz güzel haberler alalım
Ya bu dönerken organlarin agrı yapmasi gibi hissi bende de oluyor, sanki organlarim devasa olmuslar gibi hissediyorum. Ama galiba sıkışık olduklari icin mi öyle hissediyoruz acabaBende dönerken hep sorun yaşıyorum sanki içimdeki organlar yer değiştiriyor gibi tam dönerken tutulup kalıyorum acıdansenin bebişte aşağıya doğru vurmayı seviyor bi ara benimkide öyleydi geceleri hep geziniyordum vurmasın diye Allaha şükür bir haftadır benimki doğum pozisyonundada rahatladım emin ol tamamen döndüğü bi zamanda olcak o zaman rahatca yatarsın inşallah tuvalete bile kalkma sıklığım düzeldi benım şükür dedim yani bu bebişler içerde bu kadar hiperaktifse dışarda düşünemiyorum
Her zaman beklerim kızlar, gelin misafirim olunGünaydın canımm
Akdenizde yaşamanın o güzelliği istegercekten şahane görünüyor
Harika bir ay, umutlarla dolu bir ay, bebislerimizden ve bizden hep sağlık haberleri aldığımız mükemmel bir Ekim ayı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?