- 23 Ekim 2024
- 6.336
- 10.570
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.321
Kanka ağrım vücut ağrısı ateşte eklem eklem ağrı olur ya, aynısından, ay bak sendede ateş olmamış bence duştan kesinnCanım kıyamam ya, ben de olmadı henüz ateş. Kol ağrısı var ama net. Her bünyeye etkisi farklı olur. Parol iç inşallah iyi gelirAma dayanılmayacak gibi bir ağrı olursa onu anlarsın zaten.
Canım benim çok incesin teşekkür ederizHer zaman beklerim kızlar, gelin misafirim olun
SankiKanka ağrım vücut ağrısı ateşte eklem eklem ağrı olur ya, aynısından, ay bak sendede ateş olmamış bence duştan kesinn
Teşekkürler canımm
Canım benim gecmis olsun ateşini düşürmeye çalış. O seviyeler insanı geriyor yaa..Ay kızlar bu aşı neymiş, gece boyunca tüm vücudum sızladı ateşim 38.3 oldu, ilaç almadım dayandım ama halimi siz anlayınkolumu kaldıramıyorum, hepinizde oldumu bu durum yoksa bendemi anormallik var? Şimdi dr yazdım napim diye, bakalım cevap versin, şu an 37.5 ateşim, uzun süre ateş bebeği etkilermi korkuyorum
Oyy teşekkür ederim arkadaşım, yüzümü güldürdünOhhh mis mis günaydın canım, senin gibi enerjisi yüksek sınıf öğretmenlerine ihtiyacı var ülkenin
Ben bunun siyah olanını aldım canım oğlum için çift taraflı olması ve siyah olması çok hoşuma gitti. Bebek arabasını da siyah düşündüğüm için çok güzel bir bütünlük saplar diye düşünerek siyah aldım :)Puset minderi niye ekstra satılıyor bilmiyorum sizin pusetlerde aynı böyle minder zaten yok mu ? Puset çarşafı ise bence hiç güzel durmuyor dağınık :/ kirlendi mi kılıf çıkartılıp yıkanıyor zaten o yüzden fiyat şişmiş canım
Ben sadece örtü alacağım 400-600arası değişiyor en son şunu favladım henüz karar vermedim hep bi fiyonk var bunlarda
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Peki bu mesajın sepideyi motive ederken beni yıkmasıKuzum 37.5 normal şu an. Ki hemşire bana ateş yapabilir demişti endişe etme.
Bende kol ağrısı oldu ağırlaştı yani kolum kaldıramıyordum. 2.de daha kötü oldu sadece td olanda. Karma olan 1 günde geçmişti.
Nasıl kumaşı, kalitesi, dikişleri memnun kaldın mı canımBen bunun siyah olanını aldım canım oğlum için çift taraflı olması ve siyah olması çok hoşuma gitti. Bebek arabasını da siyah düşündüğüm için çok güzel bir bütünlük saplar diye düşünerek siyah aldım :)
Kuzu geçmiş olsunKanka ağrım vücut ağrısı ateşte eklem eklem ağrı olur ya, aynısından, ay bak sendede ateş olmamış bence duştan kesinn
Teşekkürler canımm
Evet canım dogru hatırladın. Ben 1 hafta yattım bu aşıdan sonra. Baya hastalandımSankibabylovee da o şekilde geçirmişti, görünce yazar mutlaka
Evet evet canım dikişleri falan gayet güzel. Tok ve yumuşak bir kumaşı var benim hoşuma gitti. Çift taraflı olması da çok güzel bence :) Siyah tarafı içeri verince daha karanlık ve loş olur hemm diye düşündümNasıl kumaşı, kalitesi, dikişleri memnun kaldın mı canım
Teşekkürler canım, tamamdır ben de alayım sepetimdeydiEvet evet canım dikişleri falan gayet güzel. Tok ve yumuşak bir kumaşı var benim hoşuma gitti. Çift taraflı olması da çok güzel bence :) Siyah tarafı içeri verince daha karanlık ve loş olur hemm diye düşündüm
Ay çok teşekkür ederim aşkım, normalde ben dirençliyimdir ama bunda düştümCanım benim gecmis olsun ateşini düşürmeye çalış. O seviyeler insanı geriyor yaa..
Kuzu hatirlarsan o tdap benim içimden geçmişti. 1 hafta fln cektim heralde. 2 gun halsizlik yorgunluk grip gibi yapmıştı. Ilk gün bende de ateş vardı ama aksama dogru gecmisti kendiliginden.
Sen parol al yine de bu seviyelerde almak lazim parolu.
Ben sonradan hasta oldugumda 38.6 fln görmüştüm hemen ictim parol mecburen . Iç şifa olsun kuzum
beybim tenk yuKuzu geçmiş olsunSağlık ocağında bana ağrı ateş yapabilir demişti hemşire ama bende iki dozda da ateş olmamıştı. Tdap da hafif, td de daha ağır kol ağrısı yaşamıştım sadece. Ama bu anlattıkların daha çok hastalık gibi geldi bana. Var mı boğaz ağrısı falan da? Eşim hasta diyordun inşallah sana da bulaşmamıştır
O da çok güzel canımBen bunun siyah olanını aldım canım oğlum için çift taraflı olması ve siyah olması çok hoşuma gitti. Bebek arabasını da siyah düşündüğüm için çok güzel bir bütünlük saplar diye düşünerek siyah aldım :)
Bence deOhhh mis mis günaydın canım, senin gibi enerjisi yüksek sınıf öğretmenlerine ihtiyacı var ülkenin
Allah seni sumo squad a baktırdın sabah sabah banaKızlar bende iki üç haftadır böyle pelvik kemik ağrısı gibi bir şey var. Tam nasıl tarif ederim bilmiyorum ama bence doğru yeri doğru kemiği söyledimyaşayan var mı ya neden oluyor acaba? en çok yatakta sağdan sola dönerken, üstümü giyip çıkarırken oluyor. Hani sumo squad var ya o hareketin hedeflediği yer ağrıyor ara ara böyle anlatabilirim
Kız portakal suyunu bıraktın neler olduAy çok teşekkür ederim aşkım, normalde ben dirençliyimdir ama bunda düştümAllahtan tek doz, parol iyi geldi şu an geçti ağrılarım
beybim tenk yuboğazım falan iyi hiç ağrı yok yutkundum sabah birkaç kere kontrol için, burnumda tıkanıklık bir tek oda zaten 10 gündür var benim alerjik olduğu için, şu an iyiyim
Onu ayakta tutan portakal suyuymuşKız portakal suyunu bıraktın neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?