- 17 Nisan 2019
- 3.531
- 4.173
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.301
Evet yaYaa sen de mi Öğretmensin branşın nesat.larımız aynıydı bak mesleğimiz de aynı çıktı
Ufak bi baskıda bile kısalma oluyor demek ki ve bu durumu iyi gormediler pek. Demek ki dediğin gibi sürekli yatmam gerek buaralar. Düzelir inş.
Yanımdaki hasta da ikizlere hamile 28., haftasında. Onun da 2.1cm cikmis
Buarada bir arkadaş da dedi ki iğne yapiliyor Önlem Olarak. Oyle bir sey var Mi
Kuzum 37.5 normal şu an. Ki hemşire bana ateş yapabilir demişti endişe etme.Ay kızlar bu aşı neymiş, gece boyunca tüm vücudum sızladı ateşim 38.3 oldu, ilaç almadım dayandım ama halimi siz anlayınkolumu kaldıramıyorum, hepinizde oldumu bu durum yoksa bendemi anormallik var? Şimdi dr yazdım napim diye, bakalım cevap versin, şu an 37.5 ateşim, uzun süre ateş bebeği etkilermi korkuyorum
Ay acaba aşkım duş aldım diyemi geldi bunlar başımaKuzum 37.5 normal şu an. Ki hemşire bana ateş yapabilir demişti endişe etme.
Bende kol ağrısı oldu ağırlaştı yani kolum kaldıramıyordum. 2.de daha kötü oldu sadece td olanda. Karma olan 1 günde geçmişti.
Hafif yaptı kuzum hiç korkma aşının yan etkisiAy acaba aşkım duş aldım diyemi geldi bunlar başıma, bendede aynı senin gibi kolum şu an kaldıramıyorum , karma olan hızlı geçiyorsa, akşama kadar umut var
Sendede ateş yaptı mı?
Off kanka, şu an aşı zamanı bebelerimizi düşünüyorumHafif yaptı kuzum hiç korkma aşının yan etkisi
Karma 1 günde td 3 günde falan geçti ya o daha beterdi bende
Canım eziyet etme kendine parol alsana ateş yükselirse mutlaka al geçmiş olsunOff kanka, şu an aşı zamanı bebelerimizi düşünüyorumbizi yıkıp döktü, onların nasıl olacak acaba
Kanka alacam doktorumdan haber bekliyorumCanım eziyet etme kendine parol alsana ateş yükselirse mutlaka al geçmiş olsun
Benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu baya sarsılmışmştım işe falan gidememiştim bunda hiç etkilemedi
Oğlumun şimdiden 13 yaş aşısına dertleniyorum desemOff kanka, şu an aşı zamanı bebelerimizi düşünüyorumbizi yıkıp döktü, onların nasıl olacak acaba
Bencede ondan canımKanka alacam doktorumdan haber bekliyorum
Ay acaba daha önce aşı vücudunda var diyemi çok etkilenmedin ?
Kanka senin oğlan tam örnek erkek olmamışmı, ateşleri 36 olunca yorgan altına giriyorlar ya erkek milletiOğlumun şimdiden 13 yaş aşısına dertleniyorum desemoff acayip nazlı tırnağının ucu kırılsa feryat ediyor ikna edilmiyor
Bebeklik aşıları kolay anlamıyor yavrularo gün huysuz olabiliyorlar o ayrı
Askim ates yapabiliyor bence parol alabilirsin bir zarari yokKızımın ateş ölçerini tepe tepe kullandım
Aldım aşkım şimdi, doktorum günde 3 kere parol alabilirsin demiş, geçmezse hastaneye başvur demiş ama hepiniz yaşamışsın acillik şova gerek yok benceAskim ates yapabiliyor bence parol alabilirsin bir zarari yokkol agrisi ve halsizlik bende 2 gun surmustu ilk asida
Halsizlik 3 gün falan sürmüştü benimde, aile hekimim halsizlik olabilir normal demiştiKızımın ateş ölçerini tepe tepe kullandım
Ohhh mis mis günaydın canım, senin gibi enerjisi yüksek sınıf öğretmenlerine ihtiyacı var ülkeninGünaydın kızlaaar
Battaniye altında üşüyenlere iç ısıtan yol manzaram ile günaydın demek istedim. Harika bir ay olsun, hepimiz güzel haberler alalım
Ateş beklenmiyor aslında ama duş aldığın için olabilir canım. Bu arada bende tdap oldum ve akşamında duş aldım eşimle sonra birbirimize girdikAy kızlar bu aşı neymiş, gece boyunca tüm vücudum sızladı ateşim 38.3 oldu, ilaç almadım dayandım ama halimi siz anlayınkolumu kaldıramıyorum, hepinizde oldumu bu durum yoksa bendemi anormallik var? Şimdi dr yazdım napim diye, bakalım cevap versin, şu an 37.5 ateşim, uzun süre ateş bebeği etkilermi korkuyorum
Canım kıyamam ya, ben de olmadı henüz ateş. Kol ağrısı var ama net. Her bünyeye etkisi farklı olur. Parol iç inşallah iyi gelirAldım aşkım şimdi, doktorum günde 3 kere parol alabilirsin demiş, geçmezse hastaneye başvur demiş ama hepiniz yaşamışsın acillik şova gerek yok bence
Ay kanka bende duştan mı acaba diyorum, hemşirede bana bir şey demedi alma diyeAteş beklenmiyor aslında ama duş aldığın için olabilir canım. Bu arada bende tdap oldum ve akşamında duş aldım eşimle sonra birbirimize girdikaile hekimi bir arkadaşıma sordum sonra o da sorun olmaz en fazla ateşin çıkar demişti. Senin grip tarzı bir şeyde olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?