- 15 Mayıs 2022
- 2.770
- 4.129
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.261
Kanki istanbulda o kadar farkedilmiyordu ama ankaraya gelince nem konusunda faydalı olduğunu daha net anladık. Mesela taşınırken kayınvalidemlerde kaldık sabah uyandığımda burnumun içi boğazım kupkuru uyanıyordum. Ama alırsam bu sefer o kadar para vermek yerine xioami filan alırız diye düşünüyorum onlarda iyi iş görüyormuş yorumları gayet iyiKanka peki nemlendirici+temizleyici dyson memnun musun? Bende sadece temizleyici var nemlendirici yok, ikisi bir arada olanından almayı düşünüyorum ama bazen pek etki etmedi diye yorumlar görüyorum
Bebek ilk zamanlar yatak odasında gündüzleri de salonda bizim yanımızda yatar diye düşünüyorum sadece nemlendirici gibi bişey alabilirim belki salona uygun fiyatlı çok komplike olmayan. Odasına da xioami temizleyici nemlendirici. Bu arada dysonda gece modu var hiç ses çıkarmıyor aşko yoksa bende çok rahatsız olurum sestenbence cocuk odasında dursun birtane sizin yatak odasındakinide gün icinde oturma odasındada kullanabilirsin, en önemlisi cocuk odası tabi orda uyicaksa bebeğin yoksa hangi odada kalıcaksa
Hadi bakalım çok güzel haberlerle gelYarın ora saati 12de randevum var bakalım bebem nekadar büyümüş
evet nemlendirici bende bakabilirim bizim ev cok havasız oluyorKanki istanbulda o kadar farkedilmiyordu ama ankaraya gelince nem konusunda faydalı olduğunu daha net anladık. Mesela taşınırken kayınvalidemlerde kaldık sabah uyandığımda burnumun içi boğazım kupkuru uyanıyordum. Ama alırsam bu sefer o kadar para vermek yerine xioami filan alırız diye düşünüyorum onlarda iyi iş görüyormuş yorumları gayet iyi
Bebek ilk zamanlar yatak odasında gündüzleri de salonda bizim yanımızda yatar diye düşünüyorum sadece nemlendirici gibi bişey alabilirim belki salona uygun fiyatlı çok komplike olmayan. Odasına da xioami temizleyici nemlendirici. Bu arada dysonda gece modu var hiç ses çıkarmıyor aşko yoksa bende çok rahatsız olurum sesten
O zaman kanka gücünden genel olarak memnunsun ?Kanki istanbulda o kadar farkedilmiyordu ama ankaraya gelince nem konusunda faydalı olduğunu daha net anladık. Mesela taşınırken kayınvalidemlerde kaldık sabah uyandığımda burnumun içi boğazım kupkuru uyanıyordum. Ama alırsam bu sefer o kadar para vermek yerine xioami filan alırız diye düşünüyorum onlarda iyi iş görüyormuş yorumları gayet iyi
Bebek ilk zamanlar yatak odasında gündüzleri de salonda bizim yanımızda yatar diye düşünüyorum sadece nemlendirici gibi bişey alabilirim belki salona uygun fiyatlı çok komplike olmayan. Odasına da xioami temizleyici nemlendirici. Bu arada dysonda gece modu var hiç ses çıkarmıyor aşko yoksa bende çok rahatsız olurum sesten
Memnunum memnunumO zaman kanka gücünden genel olarak memnunsun ?
Kuzu xiaomi de hem temizleyici hem nemlendirici yok diye biliyorum. Alırken dikkat et sadece temizleyici oluyor. Bizde var mesela ekstra nemlendirici almayı düşünüyoruzKanki istanbulda o kadar farkedilmiyordu ama ankaraya gelince nem konusunda faydalı olduğunu daha net anladık. Mesela taşınırken kayınvalidemlerde kaldık sabah uyandığımda burnumun içi boğazım kupkuru uyanıyordum. Ama alırsam bu sefer o kadar para vermek yerine xioami filan alırız diye düşünüyorum onlarda iyi iş görüyormuş yorumları gayet iyi
Evet dikkat etmemişim şimdi sen söyleyince baktım kuzum o zaman benim aklımda yanlış kalmışKuzu xiaomi de hem temizleyici hem nemlendirici yok diye biliyorum. Alırken dikkat et sadece temizleyici oluyor. Bizde var mesela ekstra nemlendirici almayı düşünüyoruz
Valla benim eşim çok sever böyle şeyler almayı. En son yemek kokularını da çekiyormuş bak diye ikna etti beni de ama ben pek bi fark göremedim açıkçası. Ama zaten bizim oturduğumuz yer hem yüksekte hem de çamların arasında. Havası temiz yani bence.Evet dikkat etmemişim şimdi sen söyleyince baktım kuzum o zaman benim aklımda yanlış kalmışsiz temizleyicisinden memnun musunuz peki
Anladım kuzummValla benim eşim çok sever böyle şeyler almayı. En son yemek kokularını da çekiyormuş bak diye ikna etti beni de ama ben pek bi fark göremedim açıkçası. Ama zaten bizim oturduğumuz yer hem yüksekte hem de çamların arasında. Havası temiz yani bence.
Kuzu bir de ne soracağım sana. Covid den sonra tat koku gitme gibi bir şey oldu mu sende. Ben normalde yemek pişirince aman ev yemek koktu diye yaz kış bütün camları açan biriyim ama bu aralar sanki yemek yapınca ev kokmuyor gibime geliyor. Ben kendimde de covidden şüphelendiğim içşn acaba koku olayı gitti mi bende diye bir düşünmedim değil
Bende de durum aynı sankiAnladım kuzummbenim burnum çok tıkandı o yüzden koku zaten hiç alamadım birde tarhana çorbası yaptı eşim baharatını sarımsağını da bol koymuş şifa olsun diye ama bana pek gelmedi o tatlar. Tat konusunda da tamamen gitme değil ama baya azalma oldu yanii
Çamların arasında olmanız ne kadar güzel temizdir, bizde yüksekteyiz ama tüm toz bizim evimizdeValla benim eşim çok sever böyle şeyler almayı. En son yemek kokularını da çekiyormuş bak diye ikna etti beni de ama ben pek bi fark göremedim açıkçası. Ama zaten bizim oturduğumuz yer hem yüksekte hem de çamların arasında. Havası temiz yani bence.
Kuzu bir de ne soracağım sana. Covid den sonra tat koku gitme gibi bir şey oldu mu sende. Ben normalde yemek pişirince aman ev yemek koktu diye yaz kış bütün camları açan biriyim ama bu aralar sanki yemek yapınca ev kokmuyor gibime geliyor. Ben kendimde de covidden şüphelendiğim içşn acaba koku olayı gitti mi bende diye bir düşünmedim değil
Aşkım Philips’te var ikisi bir arada ama onunda dyson eksiği yok f/p konusundaEvet dikkat etmemişim şimdi sen söyleyince baktım kuzum o zaman benim aklımda yanlış kalmışsiz temizleyicisinden memnun musunuz peki
O zaman bildiğimden şaşmam yaAşkım Philips’te var ikisi bir arada ama onunda dyson eksiği yok f/p konusunda
Philips - 3400 Serisi PureProtect Water AC3420/10 Akıllı 2'si 1 Arada Hava Temizleyici ve Nemlendirici - Beyaz
Philips markalı Beyaz renk 3400 Serisi PureProtect Water AC3420/10 Akıllı 2'si 1 Arada Hava Temizleyici ve Nemlendirici ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
Benim saç şekillendirici fırçası eridiO zaman bildiğimden şaşmam yadysondan alıp memnun kalmadığım bir şey olmadı olsa bile en azından ürünün arkasında duruyor
Arkadaşımın saç şekillendiricisinde sorun oldu diye hemen bir üst modelini verdiler kendi ürününüde tamir edip onu da verdiler üstüne birde hediye çeki verdilerBenim saç şekillendirici fırçası eridihiç yakıştıramadım dyson’a, 2 hafta oldu hala gelecek stok olacakta
Banada 10% indirim verdiArkadaşımın saç şekillendiricisinde sorun oldu diye hemen bir üst modelini verdiler kendi ürününüde tamir edip onu da verdiler üstüne birde hediye çeki verdiler
Benim de kolumda az ağrı var canım, ateş vs hiç yok. Halsizlik, ağırlık çökmeyi şu an tam anlayamadım. İnşallah artmaz senin de. 24 saat sudan uzak tutun, ağrı rahatsız ederse sadece soğuk uygulayın dediler
Off ben duş aldım gelince eve, hastane ortamından çıktım diye, gpt duş alabilirsin sıcak olmasın dediği içinBenim de kolumda az ağrı var canım, ateş vs hiç yok. Halsizlik, ağırlık çökmeyi şu an tam anlayamadım. İnşallah artmaz senin de. 24 saat sudan uzak tutun, ağrı rahatsız ederse sadece soğuk uygulayın dediler
Çimmek icin en doğru zamani secmissin asko tebriklerOff ben duş aldım gelince eve, hastane ortamından çıktım diye, gpt duş alabilirsin sıcak olmasın dediği içinönümüzde gece, gazamız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?