• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Demekki normal. Aslında detaylıya kadar doktora gitmeyecektim. Ama aklım sürekli orda. İkizlerde geç hissetmiştim. Ama bu sefer 14 15 te baya kıpırtı hissediyordum. Muhtemelen pozisyon kaynaklı. Çok çok hafif arada tekme gibi hissediyorum ama net değil. O yüzden içimin rahat etmesi lazım 😅
Sen isim ne düşünüyorsun
Benimde boyle ya oturdum neden hissetmiyorum diyorum icime kurt düştü cunku normalde hareket ediyordu. Bende detayliya kadar gitmeyecektim ama boyle olunca sali gunune randevu aldım bakalım 😅

kızlar aranızda ciğer yiyen var mı ben dün ilk kez yarım ekmek arası ciğer kavurma yedim ama tedirgin oldum siz yiyor musunuz
Ciger sucuk kokoreç şırdan mumbar hepsinden yedim yiyorumda ama tabiki surekli değil onemli.olan sıklığı ve miktari zaten hergun her hafta yemiyorsaniz endiseye gerek yok ben ilk hamileligimdede ayni bu sekilde yedim çok şükür hicbir sıkıntı olmadi yinede temizliginden emin olunan yerden yenilmeli elbette🤗

Benimde boyle ya oturdum neden hissetmiyorum diyorum icime kurt düştü cunku normalde hareket ediyordu. Bende detayliya kadar gitmeyecektim ama boyle olunca sali gunune randevu aldım bakalım 😅
Gittim içim rahat etti en azından 😅 pozisyon kaynaklıymış demek ki. Şimdi sırada detaylı USG var 😊

Benimkini kız yazabilirsin bu arada. Erkek olsaydı çoktan görünürdü. Kaç farklı doktora muayene oldum 😅 artık isim bulmaya çalışıyorum. Ama ikizlerin isinlerini bile doğdukları gün netlestiren biz minigimizin ismine nasıl karar vercez bilmiyorum 🤣

Benimkini kız yazabilirsin bu arada. Erkek olsaydı çoktan görünürdü. Kaç farklı doktora muayene oldum 😅 artık isim bulmaya çalışıyorum. Ama ikizlerin isinlerini bile doğdukları gün netlestiren biz minigimizin ismine nasıl karar vercez bilmiyorum 🤣
Uyumlu istersen el birliğiyle buluruz😂

Devlet hastanesi 😐 hiç bir şey söylemedi. O sıra bende sormayı unuttum kaç gram olduğunu. USG resmi falan da vermiyorlar zaten. Ordan bakardım en azından 🥲
Cinsiyetini sordum ama geçiştirdi göstermedi falan dedi. Ben de çok üstüne durmadım. Her şey yolunda deyince. Artık ayrıntılı USG ye kaldı iş 😅 ama kız olacak diye kıyafet alıyorum arada 🤣 erkek çıkarsa şok olurum artık
Canım e nabız gir ordan radyoloji görüntülerine gir oraya yüklüyor resim de oluyor bazen ama açıklama kesin oluyor.Ben hep oradan bakıyorum

Ben hemen bulurummmmmm bir sürü kiz ismi dizerim önüne 😅 dert etmeee

Uyumlu istersen el birliğiyle buluruz😂

Canım e nabız gir ordan radyoloji görüntülerine gir oraya yüklüyor resim de oluyor bazen ama açıklama kesin oluyor.Ben hep oradan bakıyorum
Hemen bakayım oraya. Çok sağolasın. 🤗
Ben hemen bulurummmmmm bir sürü kiz ismi dizerim önüne 😅 dert etmeee
İkizlerimin ismi, Amine - Abdullah
Minigimin ismini Asude mi olsa diye düşündüm. Herkes söylemesi zor diyor 🙈
Önerilere açığım tabi ki

Önerilere açığım tabi ki
A ile baslayacak ise ben isimler önerebilirim 🫶🏻 Size ne kadar uyar bilmiyorum ama begenirsiniz koyarsinizzzz
Ayda, Alara, Almila, Aydan, Aylin, Alcin, Acelya, Ahsen, Asya

Önerilere açığım tabi ki
Asude hoşmuş bence Zeynep de çok severim🌸

Benim de kızın göbek adı Amine olacak inşallah arkadaşım ben kimseye söylemeden ismine kadar cinsiyetine kadar rüyasında görmüştü🥹

A ile baslayacak ise ben isimler önerebilirim 🫶🏻 Size ne kadar uyar bilmiyorum ama begenirsiniz koyarsinizzzz
Ayda, Alara, Almila, Aydan, Aylin, Alcin, Acelya, Ahsen, Asya
Teşekkür ederim. Ahsen ismi de çok hoşuma gidiyor. O da olabilir tabi 🙈 ama aşırı kararsızım ahaha 😅

Asude hoşmuş bence Zeynep de çok severim🌸

Benim de kızın göbek adı Amine olacak inşallah arkadaşım ben kimseye söylemeden ismine kadar cinsiyetine kadar rüyasında görmüştü🥹
Bizim Amine tam bir cimcime. Boyu kilosu yok. Ama çenesi var 😅 herkese laf yetiştirir. Olur olmadık anda bir şey söyler hepimiz kalırız öyle 🫠
Zeynep çok güzel isim. Ama hem yeğenimin ismi. Hemde baya baya fazla var 😅

Yaa 🥹 ne güzel isimleri var maşallah
Bu arada Alâ da güzel bir isim eğer tabi bir prenses ise :)
Bizimki de prenses 🥰 sağolasın. Alâ da güzel. Aslında illa A ile başlasın demiyoruz. Beyza Zehra falan da düşünüyoruz 😅 kafalar karışık

Back
X