• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Şuan net birşey yok canım Asya İnci Parla gibi isimler var aklımızda 😊😊😊
Çok güzel isimler 🥰 Rabbim hayırlısıyla koymayı nasip etsin.
Ben de bugün ilçe hastanesine gittim. Çok şükür bebeğim iyi. Doktor beni ayrıntılı için perinatolojiye yönlendirdi. 23 ekime randevumu aldım 😊

Kızlar ailenizde renkli gözlü olup bebeğine vuran var mı tabiki öncelik sağlık olması Allah’ın izni ile 🙏 baba tarafım full yeşil ve mavi gözlü ben ve erkek kardeşim ela gözlüyüz ama eşimin tarafı babası hariç hepsi kahve ve benim anne tarafımda kahve gözlü kızlarda renkli gözü çok seviyorum inşallah dedesine çeker birisi yeşil gözlü birisi ela gözlü ama kahve baskın oluyor sanırım

Kızlar ailenizde renkli gözlü olup bebeğine vuran var mı tabiki öncelik sağlık olması Allah’ın izni ile 🙏 baba tarafım full yeşil ve mavi gözlü ben ve erkek kardeşim ela gözlüyüz ama eşimin tarafı babası hariç hepsi kahve ve benim anne tarafımda kahve gözlü kızlarda renkli gözü çok seviyorum inşallah dedesine çeker birisi yeşil gözlü birisi ela gözlü ama kahve baskın oluyor sanırım
Benim bir arkadaşım ve eşi kahve gözlü sadece arkadaşımın annesi renkli gözlü çocuklarının gözü masmavi oldu

ben varım hatta daha geriden geliyor benim anne baba kardeşler ninenler dedeler halalr teyzeler dayılar amcalar kimse de renkli göz yok :) ama babamın anneanne ve dedesi renkli gözlüymüş ve piyango bana vurmuş :) torunlardan bir tek ben renkli gözlü olmuşum. benim oğlumda renkli gözlü oldu ikinci bebeğimde umarım bana benzer :)

eşim tarafında da kimsede renkli göz yok bu arada :) eşimde kahverengi gözlü bakalım ilkinde tutturduk Rabbim önce sağlıklı sıhatli hayırlı evlat etsin bide o da renkli gözlü olsun hayırlısıyla tabi :)

Merhaba şuan 17+4 teyim az önce sırt üstü yatarken hafif hareket hissettim elimi karnımın sağına koyduğumda pıt diye elime bir hareket geldi bebeğim hareketi olabilir mi doktor bir kaç haftaya hissedersin demişti ama çok heyecanlandım birden erken hisseden oldu mu bu şekilde
Evet bebişi duymuşsun😊 dün eşimi çağırdım bebek hareketlenince, elini karnıma koyduğu gibi o da hareketini hissetti😊
Akşam vakti hissediyorum hep.

Merhaba kızlar nasıl gidiyor gebelik inşallah herşey yolundadır bebeğinizi hissetmeye başladınız mı ❤️

Kızlar çok yazamıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı cinsiyetler baya bi öğrenilmiş ne güzel 🌸 bebişi hissettiğini yazanlar olduğundan dün doktoruma sordum bende bir sıkıntı mı var acaba diye biraz 🙈 ilk gebelikler için 20-22. haftalara kadar hissedilemez bağırsak hareketleri öyle yorumlanabilir dedi. Ben gibi niye hissedemiyorum diye düşünenler için bilgi notu olsun 🌸
Ben ilk 13+4 de hissettim ve şuan 16 haftalık oldular ve aynı hissettiğim hareketler belirginleşti. Ama benim ikiz bebekler, alan dar olduğunu için büyük ihtimal daha erken hissettim. Sol tarafa yatınca biraz göbek üstüne doğru sakin ortamda hissedilebilir ama her gün de olmuyor

Merhaba kızlar nasıl gidiyor gebelik inşallah herşey yolundadır bebeğinizi hissetmeye başladınız mı ❤️
Çok şükür yolunda herşey, 20 haftalığım kıpır kıpır hissediyorum ama darbe şeklinde değil kayma şeklinde. Oğlusum umarım annesine tekme atmaya kıyamıyordur😂. Battaniye örmeye başlıycam elinde güzel modeller olan varsa paylaşabilir mii?

Çok güzel isimler 🥰 Rabbim hayırlısıyla koymayı nasip etsin.
Ben de bugün ilçe hastanesine gittim. Çok şükür bebeğim iyi. Doktor beni ayrıntılı için perinatolojiye yönlendirdi. 23 ekime randevumu aldım 😊
Ne güzel randevu bulmuşsun canım🌸🌸 Bebiş kaç gram olmuş. Cinsiyetini gösterdi mi?

Ne güzel randevu bulmuşsun canım🌸🌸 Bebiş kaç gram olmuş. Cinsiyetini gösterdi mi?
Devlet hastanesi 😐 hiç bir şey söylemedi. O sıra bende sormayı unuttum kaç gram olduğunu. USG resmi falan da vermiyorlar zaten. Ordan bakardım en azından 🥲
Cinsiyetini sordum ama geçiştirdi göstermedi falan dedi. Ben de çok üstüne durmadım. Her şey yolunda deyince. Artık ayrıntılı USG ye kaldı iş 😅 ama kız olacak diye kıyafet alıyorum arada 🤣 erkek çıkarsa şok olurum artık

Back
X