- 10 Haziran 2024
- 2.308
- 3.217
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #38.641
busefer net gidiyorum kasım grubunaKız ben bu gün gidenleri yazdım![]()

kanka ben bugün gittim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
busefer net gidiyorum kasım grubunaKız ben bu gün gidenleri yazdım![]()
Benim aklımda dün gittin kalmış yabusefer net gidiyorum kasım grubuna
kanka ben bugün gittim yatrip atcam bir gün süre başladı
![]()
kuzum geliyorumBiz boşa yazmışız kuzum özette bile yoğuzz gidelim gel
Gerçi ben bugün ne yazdım kendim bile hatırlamıyorumyaprak dökümü ile ilgili bişey yazdımki bence çok önemliydi
![]()
Bugün kampanya mı vardı ben mi kaçırdım herkes doktordaymışKanka @se25lin gittti bebek iri demişler doktoru diyet demiş, @Sunsun9 şeker yükleme ile aşısını yaptırdı@ozuzun şeker testinden sınıfta kaldı
@danmii günde 2 kez beslenmesine rağme dr iri demiş doğum için dikkat et demiş. @sirinm gebe okuluna gitti detayları yarın paylaşıcak, @babylovee patlıcan yemiş evham yaptı muhtemelen çıkarmaya gitti şu an
bende dün aşı oldum yıkılmadım ayaktayım
kontrolümüzde güzel geçti
![]()
Haahaha evet onu bende fark ettimBenim aklımda dün gittin kalmış yazaten gitmeyi çok dile getiriyorsun bu ara
![]()
trip nokta.Benim aklımda dün gittin kalmış yazaten gitmeyi çok dile getiriyorsun bu ara
![]()
kiraz bacımada trip nokta kasım grubuna tek gidiyorumHaahaha evet onu bende fark ettim![]()
Bende cuma gidicem çok oldu görmeyeli yaa özledim valla :)Bugün kampanya mı vardı ben mi kaçırdım herkes doktordaymışama genel olarak iyi haberler almışız sevindim. Artık şeker diyet falan grubumuzun rutini bunlar şaşırmıyorum
ben de iki gün önce eşim cips yerken ağlama krizine girdim aşırı sıkıldım sağlıklı beslenme olayından
Yavrucanım kaç kg oldu bakalım yarın hesap gelecek bize de
![]()
Ağzımızın tadı bozulmasın Ali rıza bey
Ama öyle sanki gitmek istiyorsun daa söylüyorsun gibikiraz bacımada trip nokta kasım grubuna tek gidiyorum![]()
Yine senin yüzünden kötü şeyler oluyorAğzımızın tadı bozulmasın Ali rıza bey![]()
bozuldu artık yarın patlican yicemAğzımızın tadı bozulmasın Ali rıza bey![]()
O kadar değil kız yazıyorum yine birkaç satır iyice kaybolmadım3.trimester problemleri benimde hemen uykum geliyor iki gündür direniyorumarada bir nokta bırakda iyi olduğunu bilelim yeter bize
![]()
hormonlarımdan herkeze sıcradı galibaAma öyle sanki gitmek istiyorsun daa söylüyorsun gibi
Küsme küsme gel barışalım ya konu sepideden nasıl bana geldi![]()
Kız git uyu yorgunmusun nesin :)))hormonlarımdan herkeze sıcradı galiba![]()
admnim bi doğuraydık kurtulcaz dicemde asıl herşey ozaman başlıyorO kadar değil kız yazıyorum yine birkaç satır iyice kaybolmadımben gece erkenden uyuyorum dayanamıyorum. Ama 4-5 gibi de uykum kaçıyor ya değişik bişey oldum
![]()
Ya ağladım diye de gülüyorum kendime ama cidden duygusallaşıyor insan. Bizi biz anlarız yineBende cuma gidicem çok oldu görmeyeli yaa özledim valla :)
Bu arada ilk hamileliğmde cips için bende ağlamıştım yiyemeyip çöpe atmıştım sonra kapağı kapatırken cipsin o kokusu geldi ve zavallı halime ağladım![]()