• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kanka @se25lin gittti bebek iri demişler doktoru diyet demiş, @Sunsun9 şeker yükleme ile aşısını yaptırdı 😂 @ozuzun şeker testinden sınıfta kaldı 😂 @danmii günde 2 kez beslenmesine rağme dr iri demiş doğum için dikkat et demiş. @sirinm gebe okuluna gitti detayları yarın paylaşıcak, @babylovee patlıcan yemiş evham yaptı muhtemelen çıkarmaya gitti şu an 😆😆 bende dün aşı oldum yıkılmadım ayaktayım😂 kontrolümüzde güzel geçti 😍
Bugün kampanya mı vardı ben mi kaçırdım herkes doktordaymış 🤣🤣 ama genel olarak iyi haberler almışız sevindim. Artık şeker diyet falan grubumuzun rutini bunlar şaşırmıyorum 🤣 ben de iki gün önce eşim cips yerken ağlama krizine girdim aşırı sıkıldım sağlıklı beslenme olayından🤣 Yavrucanım kaç kg oldu bakalım yarın hesap gelecek bize de 🤣

Bugün kampanya mı vardı ben mi kaçırdım herkes doktordaymış 🤣🤣 ama genel olarak iyi haberler almışız sevindim. Artık şeker diyet falan grubumuzun rutini bunlar şaşırmıyorum 🤣 ben de iki gün önce eşim cips yerken ağlama krizine girdim aşırı sıkıldım sağlıklı beslenme olayından🤣 Yavrucanım kaç kg oldu bakalım yarın hesap gelecek bize de 🤣
Bende cuma gidicem çok oldu görmeyeli yaa özledim valla :)
Bu arada ilk hamileliğmde cips için bende ağlamıştım yiyemeyip çöpe atmıştım sonra kapağı kapatırken cipsin o kokusu geldi ve zavallı halime ağladım :KK48::KK48::olamaz::KK48:

3.trimester problemleri benimde hemen uykum geliyor iki gündür direniyorum🤣 arada bir nokta bırakda iyi olduğunu bilelim yeter bize😂🥰🫶🏼
O kadar değil kız yazıyorum yine birkaç satır iyice kaybolmadım 🤣🤣 ben gece erkenden uyuyorum dayanamıyorum. Ama 4-5 gibi de uykum kaçıyor ya değişik bişey oldum 🤣

Bende cuma gidicem çok oldu görmeyeli yaa özledim valla :)
Bu arada ilk hamileliğmde cips için bende ağlamıştım yiyemeyip çöpe atmıştım sonra kapağı kapatırken cipsin o kokusu geldi ve zavallı halime ağladım :KK48::KK48::olamaz::KK48:
Ya ağladım diye de gülüyorum kendime ama cidden duygusallaşıyor insan. Bizi biz anlarız yine 🤣🤣

Back
X