• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar, ana kucağı konusunda kararsız kaldım ya.
Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Bu markaların ürünleri hep cok satanlarda.
Belki oğlum sevmez diye gidip en pahalisini almak aklıma yatmadı alternatiflere bakiyorum.
Sizler ne marka aldınız tavsiyelerinize açığım.
Manuel olandan alacağım.
Canım ben bunu aldım dün kurulumunu yaptık gayet güzel beğendim. Hem otomatik hem manuel kullanılıyor. Fiyatı da çok uygun. Tek eksiği süngeri ince ayrıca kalın bişey almak lazım. Onun dışında çok sevdik.İncele istersen. 🌸

Kızlar hamilelikte saçını boyatan oldu mu normalde kapalıyım kimse görmüyor zaten de doğuma yakın boyatsam mı diye düşündüm
Uff bende sarıyım dipleri uzadı canımı sıkıyor bu konu 😖 açtırmaya korkuyorum, normal boya gibi değil ya en az 4-5 saat alıyor, bebeğe zararı olur diye korkuyorum 🥺

🙁 Canım yaa.. sıkma canını.. eşin de belki baska birseye gerilmistir seni üzmüştür.
O çocuğunu getirdiyse sende cocugunu getirmişsin sanki alakasiz birini sokaktan alıp gelmemissin ya..
Sen bebisine odaklan. Hicbir konunun canınızı sıkmasına izin verme.
Öyle yapicam canım hepiniz tek tek sağolun insan bazen çok doluyor destek alınca gerçekten moralim düzeldi 🥰

Canım lütfen canını bu kadar sıkma. 13-8 tansiyon aşırı yüksek bir tansiyon degil ki. Benimde öyle cikti dr.takip et dedi. Daha da yükselirse ilac kullanırız dedi.

Sana bu kadar net ve karamsar konusan kadın doğum doktoru mu perinatolog mu ne ? Bu nasil bir konusma sekliymis hic beğenmedim valla.
Canım yüksek değil ama çok fena salladı yani ilk defa bu kadar kötü oldum bayılıcam sandım şuanda mesela 12-8 az biraz bi düzelme oldu dinleniyorum inşallah sabaha biraz daha düşer yok sağlık ocağındaki doktorum dedi zaten halim yoktu birde öyle konuşunca doktor çok kafama taktım ama şuan iyiyim biraz daha düşünmemeye çalışıyorum sabahta özeldeki doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek

Aminn sağlıkla gelsin minikolarr 🥰 yaaa en güzel heyecan oda bakmak 😍 inşallah gönlünüze göre bulursunuz. Nerelere bakcaksınız canım
Kuzu bir kere sitelere gitmiştik fikir olsun diye ama biraz üstünkörü gezdik yarın daha detaylı bakacağız. Birde kelebek mobilya, almila mobilya gibi kurumsal yerlere bakabiliriz diye düşünüyorum bakalım

Canım ben bunu aldım dün kurulumunu yaptık gayet güzel beğendim. Hem otomatik hem manuel kullanılıyor. Fiyatı da çok uygun. Tek eksiği süngeri ince ayrıca kalın bişey almak lazım. Onun dışında çok sevdik.İncele istersen. 🌸
Teşekkür ederim canım buna da bakayim. Biraz daha heybetliymis bu😁

Canım yüksek değil ama çok fena salladı yani ilk defa bu kadar kötü oldum bayılıcam sandım şuanda mesela 12-8 az biraz bi düzelme oldu dinleniyorum inşallah sabaha biraz daha düşer yok sağlık ocağındaki doktorum dedi zaten halim yoktu birde öyle konuşunca doktor çok kafama taktım ama şuan iyiyim biraz daha düşünmemeye çalışıyorum sabahta özeldeki doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek
Canım limon sıkıp iç canım suya. Tansiyonu düşürüyor.
Doktor biraz densizlik etmis ya. Tansiyon yüksekken böyle denir mi 🙄 normal senin kafana takman yani.
Düşünme canım sen.

Canım limon sıkıp iç canım suya. Tansiyonu düşürüyor.
Doktor biraz densizlik etmis ya. Tansiyon yüksekken böyle denir mi 🙄 normal senin kafana takman yani.
Düşünme canım sen.
İçtim canım ne yesemde midem bozuluyor yediğimi çıkartıyorum bende ne yapcağımı şaşırdım yani uyuyayım diyorum oğlum sağolsun 7/24 içerde tepiniyor 😂 aşırı uykusuzum uyutmuyor baş ağrım ondanda olabilir geldimi hepsi bir geliyor ağrıların 🥲

İçtim canım ne yesemde midem bozuluyor yediğimi çıkartıyorum bende ne yapcağımı şaşırdım yani uyuyayım diyorum oğlum sağolsun 7/24 içerde tepiniyor 😂 aşırı uykusuzum uyutmuyor baş ağrım ondanda olabilir geldimi hepsi bir geliyor ağrıların 🥲
Canım o da olabilir tabi uykusuzluk bas ağrısı yapar bende de bugun var mesela bende uykusuzluktan diye düşünüyorum.
Tansiyon yükseldiğinde ensede ağrı başında ağırlaşma vs olursa doktora basvurmak gerekiyormus. Aşırı yogun ani baş ağrısı da tabi önemli.
Bunu da takip edebilirsin kuzu

Teşekkür ederim canım buna da bakayim. Biraz daha heybetliymis bu😁
Dur sana atayım öyle heybetli değil aslında ☺️
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    47 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar kızımın odasına aldığımız yatak bu. Dağınık biraz etraf kusura bakmayın.Şifonyer henüz almadık. Dolabı da marangoz yapıyor bugün kapak beğenmeye gideceğiz. Öneriniz var mı kapak için ?? Sade mi seçsem ? Bu fotodaki gibi camlı olacak kapak modeli de böyle mi seçeyim sizce farklı model öneriniz varsa atar mısınız ♥️Eki Görüntüle 3652709
Merhaba bu yatağı nereden aldınız sağlamlığı nasıl

Back
X