- Konu Sahibi annabelica
- #3.881
Bir araştırayım teşekkür ederimD vitamini biraz pahalı oluyor 1000₺ üstü falan. Sağlık ocakları da bakmıyor sanırım. Özeller de ek para alıyor ondan bakmamış olabilir sen iste isterswn canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir araştırayım teşekkür ederimD vitamini biraz pahalı oluyor 1000₺ üstü falan. Sağlık ocakları da bakmıyor sanırım. Özeller de ek para alıyor ondan bakmamış olabilir sen iste isterswn canım
Benimde üni hastanesi ama bence doktor bakmadıAsm’ler artık D vit bakmıyor, ben onu gittiğim hastanede yaptırdım, epey de eksik çıktı D vitaminim.
Canim kendin bilirsin ama hamilelik zaten kendi icinde stres korku panik endise merak heyecan aglama gülme hepsini barindiran bir durum. Bence enerjinin uymadigi sohbet edemedigin seni guzel bilgilendirmeyen ve süreci sana güzel güzel anlatmayan bir doktor ile bal da olsa devam etmeŞuan benim gittiğim doktor üniversite hastanesinin ücretli kısmında aynı zamanda şehrin en ünlülerinden olan bir özel hastanede tüp bebek tedavisi için hem eğitime hem muayeneye gidiyor ama sadece tüp bebek hastası alıyor orada.ben üniversitede 600 tl öderken oradaki muayene ücreti kendisininkini bilmiyorum normal gebelik olduğu için ama yan odasındaki hanım efendinin 3800 tl.ünide yapsam doğumu alınacak şey taş çatlaşın 15-20 bin bıçak parası ama hastane 94 bin diyor yani gerçekten aynı doktor aynı hoca aynı işlem aynı mizaç ama adı özel olunca fiyatları bu denli uçuruyorlar.Kendiside bu sebeple orada normal hasta kabul etmediğini söylemişti.Daha doğrusu sekreteri benim velim o yüzden orada normal gene kabul etmiyor demişti.Kadına da bu yüzden kötü demeye dilim varmıyor ama iletişimide yani ne bileyim.ben velilerimle bu kadar soğuk konuşamıyorum.bu kadar cevapsız bırakmıyorum gebe hastasına ne bileyim o da garip geliyor.işininde ehli ve vicdanlı gibide ama tarminde etmiyor gibide ne yapacağız![]()
Olabilir, bir dahaki gittiğinde isteyebilirsin belki.Benimde üni hastanesi ama bence doktor bakmadı
Saglikli olsunlarda bebisler biz bekleriz her turlu sizin kac haftalikYok canım bitmiyor o hafta saymalar :))) bende 2.kontrolü bekliyorum 25 gün varasker gibi hababam sayıyoruz günleri :)
İnşallah canım senden de bekliyoruz yarın. Öyle mutlu oluyorum ki bebislerimizden iyi haberler geldikçeÇok sevindim canım, maşallahAyy darısı yarın başıma inşallah, akşam gideceğim ben de çok heyecanlıyım
![]()
Başla canım mutlaka sen de çok zorlanıyorsunCanım ben de başladım ilaca hiçbirşey yiyemiyordum artık
Kuzu valla ben kızımda senin oğlun gibiydim. Çok güzellesmistim herkes öyle diyordu. Tek bir sivilcem yoktu. Kasık ağrım vardı gerçiBen oğlumda hep tatlı yemiştim krize giriyordum tatlı yemekten, nasıl güzel nasıl hoştu, çok güzelleşmiştim, saçlarım, cildim ay gibi parlıyordu. Belim ve kalçam çok ağrımıştı
Bunda da tam tersi, ekşi yiyorum sürekli, limon, saçlarım çok dökülüyor, tırnaklarım kırıldı, yüzümü sivilceler bastı, belim değil kasıklarım ağrıyor![]()
Multivitamin şeklinde mi alıyorsun folik asiti. Belki onlar da saçlara cilde iyi geliyorBenim saçlarım Hep Kendimi Bildim Bileli dökülür fakat hamile kaldığımdan beri hiç dökülme yok Ve inanılmaz parlak Gür oldular ama yüzüme Gelecek olursak her yerim sivilce![]()
Nihayet diyorumCanım, bende listeye gireyim degil mi
Yaş 31
İlk çocuk
Sat 13 ama düzenlenecek yeniden.
Kese 5+4
Kalp atışı 6+4
Tahmini doğum tarihi 18 Aralık
Cinsiyet tahminim yok![]()
Ya ben önceki gebeliğimde bi sabah uyandım memeler fıs diye sönmüş. Eşimi uyandırdım panikle. Çok kötü bişey oldu diyorum. Noldu diyor memelerim gitti benim kesin bişey oldu bebeğimize. Ya saçmalama etme falan dedi ama nasıl panik oldum. Sönmüş balon gibi yumuşacık kalmışlar. Panikle akşamı zor ettim. Akşam olunca yine şişip doluverdiler birden. Aşkım memelerim şişti diye bağırıyorum evde. Gerçekten paranoyak oluyoruz bu haftalardaKizlar bugunde benim belirtiler kayboldu. Hergün birimiz yaşıyoruz heralde bu durumu![]()
Çok geçmiş olsun, benim de lekelenmem oldu iki defa, kanama devam ediyor mu? Nasıl bir tedavi uyguluyorlar acabaaynen öyle canım. Her ne kadar coook sıkılsam da , benim için bugün de kalmak en iyisi.
Bu kalp atışı sayısını bana hiç söylemediler, bu gebeliğimde iki farklı doktora gittim ikisi de sayıdan bahsetmedi. Bazı doktorlar fazla ayrıntı vererek istemedenpaniğe sevk ediyordoğup 1 hafta yaşayıp melek olan kızım var
6.5 yaşında oglum var yani yaşayan 1 cocugm var cok dusukler kotu gunler oldu diye bunda baya tedirginim ogluma soylemedik hala 1 hafta daha geçsin oyle supriz yaparz diye dusunduk
120 kotu degil ama 150 180 bekleriz dedi 1 hafta sonra tekrar dinleyelim sonra artık 12.haftada gorusurz dedi baya zaman girmis olucak araya
Ya ben önceki bebeğimin günü yazıyor kıyamıyorum da onu silmeye. Kalp sesi duyunca bunu girerim diyordum ama hala elim gitmiyorKızlar gebelik takvimi yaparsanız iyi olur herkes kaç haftalık oldugunu görürüz sohbet ederken![]()
Kuzu valla ben kızımda senin oğlun gibiydim. Çok güzellesmistim herkes öyle diyordu. Tek bir sivilcem yoktu. Kasık ağrım vardı gerçiBu belirti işi cok muallak
![]()
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun, benim de lekelenmem oldu iki defa, kanama devam ediyor mu? Nasıl bir tedavi uyguluyorlar acaba
Benim de bugün belirtim yok canım. Dün vardı mesela. Bir var bir yok. Bazı günler hiç hamile gibi değilim. Vücudumuz hamilelik hormonlarına alışıyor sanırım. Bende tek değişmeyen şey şişkinlik oluyor
Benim de 4 gün gecikmeyle 4 bin küsürlerde çıkmıştı, 6+3’te kese ve kalp atışı birlikte gördük.4 yda 5 gun gecikme oldu hatta ilk ultrasonla bakti aa kucuk bir kese goruyorm kos kan ver dedi doktor emin olmak icin dedi
O açık gelen şeyler biten kanamanın kalıntıları bence, bende de öyle oldu çünkü. Birkaç gün öyle geldi, şimdi yok ama umarım olmaz bir daha. Ben de progestan fitil kullanıyorum günde bir defa. Umarım bir daha olmaz sende deTeşekkür ederim.
Aslında düne göre azaldı, sadece lavaboya gittikçe oluyor. Açık kahverengi şeklinde.
Dün ve bugün progestan iğne yaptılar 2 kere.
Yine Progestan hap şeklinde alıyorum sabah akşam.
Ve dünden bu yana 3 kere 1litrelik serum takıldı.
2 genim heterezigotBenim de mthfr A1298C genim homozigot mutant çıktı. Dr o nedenle kullan der gibi oldu biraz. Ama sonradan gittigim perinatolog yok artik cok fazla dedi. Bilmiyorum kikan sulandırıcı kullaniyor musun