Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Banada doğum paketine uzman için 75 prof için 94 bin dedi hastane.Fakat başka hastaneye sormadım.muayeneler şuan 2000-ile 3800 arası benim araştırdıklarım bu uçurumun sebebi ne acaba hepside kendi çapında duyulmuş hastaneler banada garip geldi içerikleri de aynı
Canim her hastane farkli rakam veriyor ben ankarada 75 ile 300 bin arasi fiyatlar aldim mesela.
Onceligin doktorun iyi olmasi olsun.

Banada doğum paketine uzman için 75 prof için 94 bin dedi hastane.Fakat başka hastaneye sormadım.muayeneler şuan 2000-ile 3800 arası benim araştırdıklarım bu uçurumun sebebi ne acaba hepside kendi çapında duyulmuş hastaneler banada garip geldi içerikleri de aynı
Benimde dogum fiyatlarindan asla haberim yoktu ta ki hamile kalana kadar gercekten abartılmış fiyatlar

Dahiliyeye gidebilirsin canim onun icin o sonuclarla da kadin dogumcuna gidersin. Eksikleri görünce verir belki. Istersen bu daha guvenli bir yol olur.
Hastanelerde randevu bulmak çok zor oluyor haftaiçi çalışınca en kötü özel bir hastanede baktırayım yada direkt güzel bir doktora başlayayım.Bu süreçte konuşabilmek önemliymiş çünkü doktorla.ben sanki doktora gitmiyor gibi herşeyi google dan öğreniyorum şuan buda sinirlerimi bozuyor.kadın prof ama bi lokma faydalanamıyorum gibi hissediyorum 🥲

mthfr genim heterezigot cikti o yuzden bende folbiol kullaniyorum
Benim de mthfr A1298C genim homozigot mutant çıktı. Dr o nedenle kullan der gibi oldu biraz. Ama sonradan gittigim perinatolog yok artik cok fazla dedi. Bilmiyorum ki 🙄 kan sulandırıcı kullaniyor musun

Hastanelerde randevu bulmak çok zor oluyor haftaiçi çalışınca en kötü özel bir hastanede baktırayım yada direkt güzel bir doktora başlayayım.Bu süreçte konuşabilmek önemliymiş çünkü doktorla.ben sanki doktora gitmiyor gibi herşeyi google dan öğreniyorum şuan buda sinirlerimi bozuyor.kadın prof ama bi lokma faydalanamıyorum gibi hissediyorum 🥲
Canim bu onemli evet. Doktorun seni bilgilendirmesi ve odadan tatmin ayrilmaniz lazim. Cunku eve geldiginde sorular geliyor aklina sunla ilgili niye bisey demedi fln diye. O zaman da insan dr secimim yanlis mi diyor. Bence de guzel bir doktor bul iletisimi güzel olsun. Zaten dogu. Paketi alacaksan az cok belli fiyatlar. Hem kafan rahat olur

Hastanedense muayenehane daha mı iyi oluyor acaba
Ben hastane tercih ettim canim. Esimle oyle karar verdik. Iyi bir hastane iyi bir doktor olmasi önemli. Muayenehane de gayet mantıklı ama. Ama yeniden dusunsem yine hastane tercih ederdim ben. Tamamen kişisel kararim ama

Aynen canim orasi dogru. Doktor baya güven veriyor gercekten. Insallah hep böyle olumlu devam eder hamileligimiz 🙏 herhangibir tetkik istedi mi senden
Benim tüp bebek doktorum 7.haftada toxoplazma tsh falan istemişti yaptırmıştık zaten. E-nabızdan tüm sonuçlarıma baktı. Tsh 2,56 çıkmıştı. Tüp bebek doktoru bir ilaç vermezken Ertuğrul hoca düşük doz ilaç başlayalım dedi. Bir de bir kaç ay önce rutin kan tahlili vermiştim. Orada da D vitamini düşük çıkmıştı. O zaman damla kullanmıştım. Şimdi de Venatura D3K2 formunu kullanmamı istedi. Senden herhangi birçey istemiş miydi?

Kızlar ben de hapşırınca bi kaç gündür karnıma resmen bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor kısa süreli. Başka yaşayan var mı

Benimde dogum fiyatlarindan asla haberim yoktu ta ki hamile kalana kadar gercekten abartılmış fiyatlar

Şuan benim gittiğim doktor üniversite hastanesinin ücretli kısmında aynı zamanda şehrin en ünlülerinden olan bir özel hastanede tüp bebek tedavisi için hem eğitime hem muayeneye gidiyor ama sadece tüp bebek hastası alıyor orada.ben üniversitede 600 tl öderken oradaki muayene ücreti kendisininkini bilmiyorum normal gebelik olduğu için ama yan odasındaki hanım efendinin 3800 tl.ünide yapsam doğumu alınacak şey taş çatlaşın 15-20 bin bıçak parası ama hastane 94 bin diyor yani gerçekten aynı doktor aynı hoca aynı işlem aynı mizaç ama adı özel olunca fiyatları bu denli uçuruyorlar.Kendiside bu sebeple orada normal hasta kabul etmediğini söylemişti.Daha doğrusu sekreteri benim velim o yüzden orada normal gene kabul etmiyor demişti.Kadına da bu yüzden kötü demeye dilim varmıyor ama iletişimide yani ne bileyim.ben velilerimle bu kadar soğuk konuşamıyorum.bu kadar cevapsız bırakmıyorum gebe hastasına ne bileyim o da garip geliyor.işininde ehli ve vicdanlı gibide ama tarminde etmiyor gibide ne yapacağız🤷🏼‍♀️😂

Benim tüp bebek doktorum 7.haftada toxoplazma tsh falan istemişti yaptırmıştık zaten. E-nabızdan tüm sonuçlarıma baktı. Tsh 2,56 çıkmıştı. Tüp bebek doktoru bir ilaç vermezken Ertuğrul hoca düşük doz ilaç başlayalım dedi. Bir de bir kaç ay önce rutin kan tahlili vermiştim. Orada da D vitamini düşük çıkmıştı. O zaman damla kullanmıştım. Şimdi de Venatura D3K2 formunu kullanmamı istedi. Senden herhangi birçey istemiş miydi?
Canim degerlerimiz bile ayni nerdeyse 😅
Ben tiroid icin zaten ilac kullaniyorum, en son 2.50 mi oyle birsey cikti tiroid. Ertugrul hoca bakariz yeniden ilacinin dozunu ayarlariz dedi. Canim kullan diyorsa kullan mutlaka gebelikte tiroid cok onemli..
Benimde d vitaminim düşük cikmisti bana da d3k2 yazdi ama ismini yanlis yazmis onu sorcaz cumsrtesi tekrar.
Bide elenatal 2 kullan dedi bana.
Cumartesi bana ac tok seker bakacak ve eksik varsa kanlarimda onlara bakacak.
Senin eksik bir kanın var mıydı?

Canim bu onemli evet. Doktorun seni bilgilendirmesi ve odadan tatmin ayrilmaniz lazim. Cunku eve geldiginde sorular geliyor aklina sunla ilgili niye bisey demedi fln diye. O zaman da insan dr secimim yanlis mi diyor. Bence de guzel bir doktor bul iletisimi güzel olsun. Zaten dogu. Paketi alacaksan az cok belli fiyatlar. Hem kafan rahat olur
Galiba sonu özel bir hastanede biticek o yüzden baştan teslim olayım en iyisi🫠

Back
X