- 16 Aralık 2016
- 3.423
- 3.574
- 133
- Konu Sahibi annabelica
- #3.901
riskli gebe oldugum icin bende hep uni.de ucretli bolumde hocalara gidiyordum doktorum ordan ayrildi özele gecti diye onu takip ediyorum bende uludag uni. gidiyodum orda da almiyor doktor dedigin gibi sadece tup bebege bakiyormus normal gebelik kabul etmiyor cok sacma bir sistem yani bŞuan benim gittiğim doktor üniversite hastanesinin ücretli kısmında aynı zamanda şehrin en ünlülerinden olan bir özel hastanede tüp bebek tedavisi için hem eğitime hem muayeneye gidiyor ama sadece tüp bebek hastası alıyor orada.ben üniversitede 600 tl öderken oradaki muayene ücreti kendisininkini bilmiyorum normal gebelik olduğu için ama yan odasındaki hanım efendinin 3800 tl.ünide yapsam doğumu alınacak şey taş çatlaşın 15-20 bin bıçak parası ama hastane 94 bin diyor yani gerçekten aynı doktor aynı hoca aynı işlem aynı mizaç ama adı özel olunca fiyatları bu denli uçuruyorlar.Kendiside bu sebeple orada normal hasta kabul etmediğini söylemişti.Daha doğrusu sekreteri benim velim o yüzden orada normal gene kabul etmiyor demişti.Kadına da bu yüzden kötü demeye dilim varmıyor ama iletişimide yani ne bileyim.ben velilerimle bu kadar soğuk konuşamıyorum.bu kadar cevapsız bırakmıyorum gebe hastasına ne bileyim o da garip geliyor.işininde ehli ve vicdanlı gibide ama tarminde etmiyor gibide ne yapacağız![]()