• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar fikir verir misiniz 🤍 oğlumun odasındaki montessori yatağa nevresim alacağım. Odamız bej, yeşil tonlu olacak. Bir bunu beğendim. Bir tane de isimli alacağım sizce hangisi 😍

İsimli olanlardan aslında balon tutan ayıcıklı olan güzel ama yazı fontunu beğenmedim, diğer ayıcıklı olanın yazısı ona yazılsaydı ben onu yazdırabilirdim, konsepte daha uygun gibi 😍

sepide sepide canım ben iyi ki anlamadım depremi, çok korkardım 😫 hepimize geçmiş olsun, herkes binadan dışarıya çıkınca anladım, iş yerindeyim ben de ayaktaydım ondan anlamadım herhalde diyorum

Kuzumm ben bu konuda endişe etmiştim çünkü son 2 kontrolde makat pozisyondaydı oğlum, perinatologum da genelde 34'te netleşir dedi. Ama dün ebe dedi ki bir gebemiz vardı pozisyonu normaldi açılması az diye eve yolladık pilates topuyla yanlış çalışmış birkaç saat sonra bir geliyor ki makat dönmüş 39. hafta bu olay.
DİPNOT : pilates topunda asla zıplamayın dediler. Öne geriye, sağa sola ve daire şeklinde kaydırma hareketi öneriliyor
Canım ben pilates topu vs bişey hiç kullanmıyorum hatta evde bi kondisyon bisikletim var korkuyorum hiç kullanmadım. Senin bebeğinde ters mi duruyormuş kuzum ? Bu ilerde sezeryanla mı sonuçlanır ? Başka bi durum oluşturur mu

Canım ben pilates topu vs bişey hiç kullanmıyorum hatta evde bi kondisyon bisikletim var korkuyorum hiç kullanmadım. Senin bebeğinde ters mi duruyormuş kuzum ? Bu ilerde sezeryanla mı sonuçlanır ? Başka bi durum oluşturur mu
Kuzumm zaten bisikleti kullanma tehlikeli 🙈 30. Haftadan sonra pilates topu öneriliyor. Evet son 2 kontrolde tersti ama şu an günde kaç kez dönüyor o yüzden henüz endişe etmiyorum 🤍 biz vajinal doğum pozisyonu için çabalayacağız eğer olmazsa yapacak bir şey yok 🌸

Canım benim de bisikletim var ama hiç kullanmadım korktuğum için, eliptik bisiklet, tehlikeli olabilir, bebeğin duruşu değişebilir, şimdiden kendine stres verme lütfen 🙏 onunla konuş, “Canım yavrum sen nasıl gelmek istersen ben hepsine razıyım” diye söyle lütfen annesi, sonradan ne şekilde gelirse gelsin sana çok güzel gelecektir, inan onun verdiği enerjiye, bebeğin karar verecek nasıl doğması gerektiğine 🥰

Kızlar fikir verir misiniz 🤍 oğlumun odasındaki montessori yatağa nevresim alacağım. Odamız bej, yeşil tonlu olacak. Bir bunu beğendim. Bir tane de isimli alacağım sizce hangisi 😍
Atlas efe olan 😍 yeşil ile mavinin kötü duracağını sanmıyorum ya cocuk odası orası nasılsa renkli renkli şeyler olacak🌈

Canım benim de bisikletim var ama hiç kullanmadım korktuğum için, eliptik bisiklet, tehlikeli olabilir, bebeğin duruşu değişebilir, şimdiden kendine stres verme lütfen 🙏 onunla konuş, “Canım yavrum sen nasıl gelmek istersen ben hepsine razıyım” diye söyle lütfen annesi, sonradan ne şekilde gelirse gelsin sana çok güzel gelecektir, inan onun verdiği enerjiye, bebeğin karar verecek nasıl doğması gerektiğine 🥰
Kuzum bu konuda stres yapmıyorum , sağlıklı olsun yeter nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin 🙏 bisiklet evet tehlikeli bencede hele ki şu saatten sonra daha da dikkat edeceğim kendime sende öyle yap kuzum ♥️

Kuzumm zaten bisikleti kullanma tehlikeli 🙈 30. Haftadan sonra pilates topu öneriliyor. Evet son 2 kontrolde tersti ama şu an günde kaç kez dönüyor o yüzden henüz endişe etmiyorum 🤍 biz vajinal doğum pozisyonu için çabalayacağız eğer olmazsa yapacak bir şey yok 🌸
Sen kaç haftalıksın canım

Kuzum bu konuda stres yapmıyorum , sağlıklı olsun yeter nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin 🙏 bisiklet evet tehlikeli bencede hele ki şu saatten sonra daha da dikkat edeceğim kendime sende öyle yap kuzum ♥️

Seni anlıyorum, çoğumuzun kayıpları var maalesef ki, çok endişeleniyoruz, çok korkuyoruz ama süreç zaten zor, bir de biz süreci yük etmeyelim kendimize, bizim küçük civcivlerimiz iyi inşallah, hep iyi olsunlar 🐥🥰🙏

Back
X