• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Bir de dipnot ben de senin gibi düşünerek hem pureseed ıslak havluyu aldım hem de şöyle bir kutu aldım bakteri üretmemesi adına 1 gün kullanılabilir evdeyken ıslatıp pamuğu da koyabilirsin 🤍
Aa süper aynen kısa mesafeli, süreli yerler için bunu da hazırlayabilir kii 😍

Bide instada pamukların arasına mustelanın yağımı bir şey damlatıyorlar kanka o görüntü hoşuma gitmiyor ama lazım mı acaba damlatmak?
Yok kuzum bebek cildi çok gözenekli ve hassas, yağ eklemek gereksiz ağırlaştırıyor ve tabi daha hızlı bakteri üretimi oluyor.
Kaynatılmış soğutulmuş su + pamuk en güzeli

Kuzu chatgpt yalancı kasılma diyor
Canım ben bu durumu 24 ten beri yaşıyorum. Şimdiye kadar 3 kere nst ye girdim boş çıktı. Gene burada yazdığımda kimse yaşamamıştı, daha çok erkendi, o yüzden kasım annelerini çok yakından takip ettim onlarda oldukça ben rahatladım 😅😅 3-4 hafta önden gittim bazı konularda sanırım 😅 önümüzdeki hafta grupta çok fazla sertleşme yaşıyorum neler oluyor diye panik başlayacak 🙂
Son bir haftadır öyle arttı ki sertleşme geldiğinde adım atamıyorum neredeyse. Ve bu hafta göbek deliğimin oralara gelen ağrılarım olmaya başladı, o da büyüdüğü için oluyor biliyorum ama huzursuz ediyor gene de. Hepsi çok normal ama benimki gerçekten aşırı aşırı fazla sertleşiyor, kendimi hep sakinleştiriyorum bak günlerdir var, doğum belirtisi değil bu yalancı sancı diye.

Yok kuzum bebek cildi çok gözenekli ve hassas, yağ eklemek gereksiz ağırlaştırıyor ve tabi daha hızlı bakteri üretimi oluyor.
Kaynatılmış soğutulmuş su + pamuk en güzeli
Peki benim sanki 10 çocuk büyütmüş gibi ilk çocuğu olacak kızı darlamam sorularla 😂😂 hakkını helal et kanka 🥲

Canım ben bu durumu 24 ten beri yaşıyorum. Şimdiye kadar 3 kere nst ye girdim boş çıktı. Gene burada yazdığımda kimse yaşamamıştı, daha çok erkendi, o yüzden kasım annelerini çok yakından takip ettim onlarda oldukça ben rahatladım 😅😅 3-4 hafta önden gittim bazı konularda sanırım 😅 önümüzdeki hafta grupta çok fazla sertleşme yaşıyorum neler oluyor diye panik başlayacak 🙂
Son bir haftadır öyle arttı ki sertleşme geldiğinde adım atamıyorum neredeyse. Ve bu hafta göbek deliğimin oralara gelen ağrılarım olmaya başladı, o da büyüdüğü için oluyor biliyorum ama huzursuz ediyor gene de. Hepsi çok normal ama benimki gerçekten aşırı aşırı fazla sertleşiyor, kendimi hep sakinleştiriyorum bak günlerdir var, doğum belirtisi değil bu yalancı sancı diye.
Çok teşekkür ederiz arkadaşım, içimiz rahatlıyor en azından deneyimleyen olunca 🌸

Uff şu vize diyince sinirlerim bozuluyor 😂 hamile değilken ha bire başvuruyorduk 2-3 ay veriyorlardı, geçen ay size söylemeyi unuttum randevumuz vardi gittik, bir hafta sonra pasaportlar geldi, almanya 1 senelik vermiş 😂 bilin bakalım ne eksik, ben artık uçağa binmekten korkuyorum bu aylardan sonra 🫠 artık bebek doğduktan sonra tepe tepe kullanıcam o vizeyi 😂
Ayyy korkma kuzu yaa bi babymoon yapın kocanlaa 😍😍 bu ay gitmek için çok ideal 🤩 bu arada schengen ülkeleri artık eğer önceki giriş çıkışlarda sorun yaşamadıysan kademeli arttırıyor süreyi yani ilk 1 ay 3 ay 6 ay 1 sene gibi. O yüzden fazla vermişlerdir süreyi 😍

Bu arada waterwipes alacak annişler ben de onu alacaktım bu arada çok temiz o konuda hiçbir sıkıntı yok ama pureseedle içerikleri aynı ve waterwipes'a olumsuz olarak çok ince yazmışlar ama pureseed yapısı daha kalın bilginiz olsun 🌸
Ve waterwipes 4 tane 60'lı genelde 1000 lira civarı pureseed 6 tane 60'lı 650 ama ben indirimde 400'e aldım

Ayyy korkma kuzu yaa bi babymoon yapın kocanlaa 😍😍 bu ay gitmek için çok ideal 🤩 bu arada schengen ülkeleri artık eğer önceki giriş çıkışlarda sorun yaşamadıysan kademeli arttırıyor süreyi yani ilk 1 ay 3 ay 6 ay 1 sene gibi. O yüzden fazla vermişlerdir süreyi 😍
aşkım şimdi orda bişey olur çok yürürüm korkuyorum 🥹 birde artık 20 dk maks yürüyorum, ispanyada nasıl 15k adım atmışım 😂 Allah güç vermiş

Ben sizlerden de geri haftadayım, 2 kez nst ye girdim sancı, kasılma sanıp değilmiş.
İlk gebeliği yaşayanlar ayırt edemiyoruz maalesef ya sadece sakin kalmaya çalışıp ritmik mi, artarak mı devam ediyor diye bakıyorum. Çünkü gerçek sancı hem artarak devam ediyormuş hem de ritmikmiş ama yalancı sancı bir süre sonra geçiyor. Bir de yalancı sancı duş ve sola yatmayla da rahatlarmış ama gerçek sancı geçmezmiş

Çok teşekkür ederiz arkadaşım, içimiz rahatlıyor en azından deneyimleyen olunca 🌸
Rica ederim canım, ben biraz önden gidiyorum her konuda, gebe okulu, bebek odası hazırlığı, sertleşme, aşı vs 🤣 doğumum da sezaryen olacağı için kasım ortasına falan gelir aksilik olmazsa.
Ben doğum çantamı da 5-10 gün içinde hazırlayacağım artık. Hamileliğim çok şükür kaygılarım dışında sorunsuz geçiyor ama hangi hafta ne olacağını bilemiyoruz. Bu sertleşme ve ağrılar hareketlerimi çok kısıtlamaya başladı. İyi ki önceden hazırlıklarımın çoğunu yapmışım dedim yani. Kendinizi iyi hissediyorken ve fırsatınız varsa hazırlık süreçlerinizi çok ertelemeyin derim kızlar. Hazırlığınızı yapın kafanız rahat olsun derim

Back
X