• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Hangi değer yüksek çıktı direk bakteri olarak mı ? Ayy nasıl gerildim anlatamam ya 🥺
Size de geçmiş olsun bu arada inşallah hemencik geçer enfeksiyonunuz
lökosit yüksek çıkmış dr çok değil dedi gerçi ama akıntım çok oldu gecen hafta. kullanacam ilacı bu aksam. sizinde hemen geçer inşallah çok korkmayın benim gebeliğin başından beri vardı dr ilaç yazmamıştı bile cok değil diye belki kendi dr gitsem o yine yazmazdı kültür sonucunu bekliyecem bide umarım başka antibiyotik gerekmez

Ay hadi inşallah geçsin , çok geçmiş olsun. Bende bugün verdim test ama ne cıkcak bilmiyorum yarın doktor kontrolüm var inşallah bende hayırlı sonuçlar duyarım . Herkes hamileliğin tadını çıkar diyor ama ben hemen zamanı gelsin bebek olsun istiyorum. Zaten normalde de pimpirik biriyim . Gerçi doğunca da aynısı ama işte 🥹🥹🥹
Lökosıt çıkmıstı ,inşallah sizin cıkmaz hepimiz bu süreci sağlıcakla atlatırız yani enfeksiyon olunca insan ister istemez panıklıyor sanki

Kızlar karın içinizde böyle acı hissi var mı mide ve genel karın içinde sanki ateş var gibi ama aynı zamanda kas yırtılması gibi canım acıyo birkaç gündür şiddetli
Özellikle rahim etrafındaki bağlar genişleyip büyüdüğü ve karına tutunduğu için bu tarz karın ağrıları çok normal yine de doktorunuza sorun

lökosit yüksek çıkmış dr çok değil dedi gerçi ama akıntım çok oldu gecen hafta. kullanacam ilacı bu aksam. sizinde hemen geçer inşallah çok korkmayın benim gebeliğin başından beri vardı dr ilaç yazmamıştı bile cok değil diye belki kendi dr gitsem o yine yazmazdı kültür sonucunu bekliyecem bide umarım başka antibiyotik gerekmez
İnşallah inşallah hiç çıkmasın ya . Benden de normal idrar tahlili istedi kültür istememekte ısrarcılar ama yarın kültür vermem gerekir mi diye bi sorcam. Doktorlar rahat rahat ahahaha sinirlerim bozuluyor

Kızlar karın içinizde böyle acı hissi var mı mide ve genel karın içinde sanki ateş var gibi ama aynı zamanda kas yırtılması gibi canım acıyo birkaç gündür şiddetli olmasa da
Benim de oturup kalkarken tam doğrulamıyorum kasıklarım geriliyor yarın kontrolüm bi sorcam. Umarım normaldir . Bugün eve girerken ben kasılmadan iki büklüm girdim korktum

İnşallah inşallah hiç çıkmasın ya . Benden de normal idrar tahlili istedi kültür istememekte ısrarcılar ama yarın kültür vermem gerekir mi diye bi sorcam. Doktorlar rahat rahat ahahaha sinirlerim bozuluyor
evet ya bazı doktorlar hiç içimi rahat ettirmiyor kendim araştırıp buluyorum bilemiyorum belki de bu kadar araştırmamamk daha iyi hep diyorum cahillik bazen mutluluk diye :) umarım szide de birşey çıkmaz içiniz rahat eder yine kültür isteyin tabi belki bu defa alır doktorun

kızlar size bir sorum var yarın ik toplantı istemiş konuda yazmamış benim tahminime göre işten çıkaracaklar hamileliğimi bildirmiştim şirkete böyle bir durumda yasal haklarımız neler bilen var mı biraz araştırdım ama başına gelen biri varsa yazarsa çok sevinirim

enfeksşyon olunca bekleyemedim bende kendi dr gitmedim randevusu yoktu diye devlete gi,ttim daha kolay ve hızlı muayene oldum :)
Ben mesaj attım bana daha önce fitil vermişti onu kullan dedi normal randevuya giderim artık cuma günü.
Sadece sarı akıntın varsa , ben onu ilk doktora söylediğimde tamam sorun değil dedi. Ama benim su gibi bi akıntı ve kasılmam olunca o yüzden beni önceye aldı. Ağrın yanman vs yoksa cuma gününü bekletir muhtemelen ama sen yine de doktorunla iletişime geçebiliyorsan geç ✨
evet sadece sarı akıntı ve hafif koku var. Kasılma yok. Bana fitil kullan dedi hiç sevmiyorum ya şu fitilleri bir kurtulamadım.

Ben mesaj attım bana daha önce fitil vermişti onu kullan dedi normal randevuya giderim artık cuma günü.

evet sadece sarı akıntı ve hafif koku var. Kasılma yok. Bana fitil kullan dedi hiç sevmiyorum ya şu fitilleri bir kurtulamadım.
Fitil gebe kalmadan önce kullanmıştım valla bende hiç sevmiyorum ve kullanamıyorum , antibiyotik istemiştim ama fitil daha etkili oluyormuş. Ondan mecbur kullanmıştım bakalım bana da verecek gibi duruyor ama yarın belli olur

Şiddetli başağrısı omuz kulunç sırt ağrısı yaşayan var mı ?
Yataktan kalkamıyorum. Yattığımda ağrı dahada şiddetleniyor omuz ve sırttaki
Ne önerirsiniz

17+4 günlüğüm dün iç çamaşırımda ıslaklık hissettim bianda sıcaklık öyle çok değildi ama korktum birde idrarım olmamasına rağmen kesik kesik idrara çıktım bebeğin suyu mu yoksa üşüttüm mü emin olamadım benzer durumu yaşayan var mı

Back
X