- 23 Ekim 2024
- 5.781
- 9.325
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #39.361
Dedik ve bir şey olduKesinlikle, bu kadar aktif yazacağımı tahmin etmezdimAma cidden grup çok iyi, kaliteli
maşallahhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedik ve bir şey olduKesinlikle, bu kadar aktif yazacağımı tahmin etmezdimAma cidden grup çok iyi, kaliteli
maşallahhhhh
Kanka erkek yaİnan bunada bağlatmazdı kendini bizimki zaten bence bağlatan çocuk ana babasının elinide tutar![]()
Herkes birinin olmasını bekliyor ahhahaha
Bakalım kim yürekli çıkacak![]()
Artık başka dertlerimiz var zatenGeçmişi bırakalım geleceğe bakalım![]()
Hayal ettimO ben olabilir miyim![]()
Pijama bedeni gibiArtık başka dertlerimiz var zatendoğurmak gibi
![]()
Şuan 33 kişi var sayfayı okuyan hadi yardır birileri yazar elbetKanka ben bir olay daha çıkarayım bakalım başka sadece okuyup yazmayan takip eden var mıçıkacak mı ortaya
![]()
Uf o büyük dert bak. Emzirme sütyeni bedeni de sıkıntıPijama bedeni gibi![]()
Babasına yaratıcıklıkta güveniyorumHayal ettim
Ay bir velim var 3 çocuğu var 2 kız 1 erkek. Erkek bende dümdüz adı Ahmetkızların adı Efsane ve Mucize
sende perinin arkasına yapıştır efsaneyi hahahaha
Durum stabil. Yatıyorum bol bol. Günlük ctg çekiliyor. Muayene bugün olmazmış, Yarın bakılacak. Artık hastanede duş almamın vakti geldi. Her gün daha fazla şey istiyorum eşimden. Bugün Laptop da getirsin bariSen nasıl oldun canım durumlar nasil ?
Bazen planlar dışında ilerleyebiliyor hayatımıznapalim bebislerimiz iyi olsunlar da bazi şeyleri yapamayacak olmak onlar icin olmus olsun
sağlık olsun
Daha iyiyim canım. Hala sesimi duyan daha iyilesmedin mi diye kızıyorSenin gribin iyileşti mi peki canım ? Ben birkaç sene önce yaptırmıştım ama hastayken yapmıyorlardı. Aşıdan sonra hafif grip semptomları yaşamıştım başka bir zorluğu yoktu
Yabancı var mı?Şuan 33 kişi var sayfayı okuyan hadi yardır birileri yazar elbet![]()
AhahahahBizim velilerin okula bir gelisi var tam hayalindeki gibiama bir arabada min 3 bebek
![]()
Aşkım sen avrupada nerdeydin? Orda nasıl hastane dr durumları iyimi bilgilimi?Durum stabil. Yatıyorum bol bol. Günlük ctg çekiliyor. Muayene bugün olmazmış, Yarın bakılacak. Artık hastanede duş almamın vakti geldi. Her gün daha fazla şey istiyorum eşimden. Bugün Laptop da getirsin bari
Enfeksiyon var mı diye sonucum gelmedi halen. Instagramda Seyfettin hoca var ya ona yazdım. O da ciger gelistirici iğne, müsaHade ve istirahat önermiş
Maalesef planlanan gibi ilerlemiyor hayat. Sağlıklarımiz yerinde olsun da. Buna da şükür
Bence doktorunu dinle şimdiye kadar her kararından memnun kaldın ve süreci yönetmede ona güvendin yine güven derimDaha iyiyim canım. Hala sesimi duyan daha iyilesmedin mi diye kızıyorama şükür arada öksürük ve geniz akintisi dışında daha iyiyim. Aşı yaptirma seviyesindeyim fekat cesaretim kırık
Ay hamilelikte sorun olmasin diye kararsız kaliyorum. Yoksa aşı fln da olmazdim ya
Kanka bu hamilelere grip aşısı önceden varmıymış yoksa bu sene çıkan bir şeymiDaha iyiyim canım. Hala sesimi duyan daha iyilesmedin mi diye kızıyorama şükür arada öksürük ve geniz akintisi dışında daha iyiyim. Aşı yaptirma seviyesindeyim fekat cesaretim kırık
Ay hamilelikte sorun olmasin diye kararsız kaliyorum. Yoksa aşı fln da olmazdim ya
Kızlar prenses olur demiKanka erkek ya![]()
ağabisi öğretir onaKızlar prenses olur demigörcez benim şansıma oda yaramaz olur
![]()
Bir arkadaşım var samimi olmadığım biri cinsiyeti öğrenmiş kendi de hamile erkek o da. Beni gördü karşıdan koşarak geldi canımmm çok şanslıyız bu devirde kızlar sinsiiii cin gibi erkekten beter diyeKızlar prenses olur demigörcez benim şansıma oda yaramaz olur
![]()
Aşkım ben onda bedenimi buldum Hm M bana tam oldu, ilerleyen aylarda göğüs tekrar büyümüzse tabiUf o büyük dert bak. Emzirme sütyeni bedeni de sıkıntı