• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Hayal ettim 😂
Ay bir velim var 3 çocuğu var 2 kız 1 erkek. Erkek bende dümdüz adı Ahmet 😂 kızların adı Efsane ve Mucize 😂 sende perinin arkasına yapıştır efsaneyi hahahaha
Babasına yaratıcıklıkta güveniyorum 😆😆😆ama efsane efsaneymiş 🥲😂

Sen nasıl oldun canım durumlar nasil ?
Bazen planlar dışında ilerleyebiliyor hayatımız 🥲 napalim bebislerimiz iyi olsunlar da bazi şeyleri yapamayacak olmak onlar icin olmus olsun🙏 sağlık olsun
Durum stabil. Yatıyorum bol bol. Günlük ctg çekiliyor. Muayene bugün olmazmış, Yarın bakılacak. Artık hastanede duş almamın vakti geldi. Her gün daha fazla şey istiyorum eşimden. Bugün Laptop da getirsin bari
Enfeksiyon var mı diye sonucum gelmedi halen. Instagramda Seyfettin hoca var ya ona yazdım. O da ciger gelistirici iğne, müsaHade ve istirahat önermiş
Maalesef planlanan gibi ilerlemiyor hayat. Sağlıklarımiz yerinde olsun da. Buna da şükür

Senin gribin iyileşti mi peki canım ? Ben birkaç sene önce yaptırmıştım ama hastayken yapmıyorlardı. Aşıdan sonra hafif grip semptomları yaşamıştım başka bir zorluğu yoktu
Daha iyiyim canım. Hala sesimi duyan daha iyilesmedin mi diye kızıyor 😄 ama şükür arada öksürük ve geniz akintisi dışında daha iyiyim. Aşı yaptirma seviyesindeyim fekat cesaretim kırık 🤦🏻‍♀️
Ay hamilelikte sorun olmasin diye kararsız kaliyorum. Yoksa aşı fln da olmazdim ya

Durum stabil. Yatıyorum bol bol. Günlük ctg çekiliyor. Muayene bugün olmazmış, Yarın bakılacak. Artık hastanede duş almamın vakti geldi. Her gün daha fazla şey istiyorum eşimden. Bugün Laptop da getirsin bari
Enfeksiyon var mı diye sonucum gelmedi halen. Instagramda Seyfettin hoca var ya ona yazdım. O da ciger gelistirici iğne, müsaHade ve istirahat önermiş
Maalesef planlanan gibi ilerlemiyor hayat. Sağlıklarımiz yerinde olsun da. Buna da şükür
Aşkım sen avrupada nerdeydin? Orda nasıl hastane dr durumları iyimi bilgilimi?

Daha iyiyim canım. Hala sesimi duyan daha iyilesmedin mi diye kızıyor 😄 ama şükür arada öksürük ve geniz akintisi dışında daha iyiyim. Aşı yaptirma seviyesindeyim fekat cesaretim kırık 🤦🏻‍♀️
Ay hamilelikte sorun olmasin diye kararsız kaliyorum. Yoksa aşı fln da olmazdim ya
Bence doktorunu dinle şimdiye kadar her kararından memnun kaldın ve süreci yönetmede ona güvendin yine güven derim

Kanka bu hamilelere grip aşısı önceden varmıymış yoksa bu sene çıkan bir şeymi

Kızlar prenses olur demi 😢 görcez benim şansıma oda yaramaz olur😄
Bir arkadaşım var samimi olmadığım biri cinsiyeti öğrenmiş kendi de hamile erkek o da. Beni gördü karşıdan koşarak geldi canımmm çok şanslıyız bu devirde kızlar sinsiiii cin gibi erkekten beter diye 😂 ( o sırada son ana kadar doktora emin miyiz hocam diye soran ben) 😂

Back
X