• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Ben de böyle düşünüyorum canım, kendi annem de istemiyor, mevlitte çocuğu getiriyorsun, milletin kucağına veriyorsun, annem mikrop var etrafta, hiç öyle etkinlik yapmayalım diyor, nazardan da korkuyor annem, gerek yok diyor çocuğu ortalığa getirmeye, benim de işime geliyor 🥰

Bu arada erkek olsaydı sünnet düğünü de aşırı saçma bir olay, asla yaptırmayacaktık, eşim kesinlikle istemiyor 🤗
Aynen canım valla annen haklı. Iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var. Herkesin ici kalbi temiz degil ki.. bide kucaktan kucaga vermek ayyy hayır kimse yapmasin bunu bence 😐😐

Eşimin ailesi il dışında, burada olsa onlar gelebilirlerdi, iyi ki değiller 🤪 kendi ailem asla gelmez, eskiden gelinlik çok zormuş, annemle babam çok zorlanmış, çok yanlış buluyorlar gidilmesini, o yüzden ben zorla davet ediyorum, küsüyorum falan geliyorlar 🙃 Eşimin ailesi de öyle yok düğündür, yok etkinliktir teklif etmezler zaten şükür ☺️
Benimkiler de aynı çok şükür 😍 gelin diyoruz siz gelin ne fark edecek amaç görüşmek değil mi diyorlar 🥳

Uyyy maşallah hem de Kerem 😍🧿
Aaaa mevlutte takı mi oluyor dur hemen mevlüt hazırlığına başlıyorum 😂
Valla insanların eve tek tek gelmesine uğraşmak istemedik böyle toplu bir şey yapalım çıksın aradan dedik yoksa gelenn giden bitmezdi bizde. Tabiki canım her gelen hediyesiyle geliyor para daha güzel 🤣🤣

Valla insanların eve tek tek gelmesine uğraşmak istemedik böyle toplu bir şey yapalım çıksın aradan dedik yoksa gelenn giden bitmezdi bizde. Tabiki canım her gelen hediyesiyle geliyor para daha güzel 🤣🤣
Hahahaha vallahi ilk kez duydum 😂 dur düşüneyim ben bunu bir 🤪

Kezban değil de yakın be 😂
Ablamın kp 4 oğlu var, 3 oğlundan 5 erkek torun, yeğenim ilk kız gelecek aileye. Kp arıyor tonla dil döküyor annemi 5yaşında kaybettim onun adını koymak isterim sende istersen vs, o sırada ablamın aklından geçen doğudan ozamanların kadın isimleri ben napıcam diye panik atak geçirirken, adam Zeynep annemin adı diyince, ablam tabi babacım ne demek koyarım 🤣🤣🤣🤣 yanina da biz istediğimizi ekler koyarız demesi 🤣🤣

Kız bilsem ki eve gelmeyecekler belki yine düşünülür ama yok be inanıyorum herkes eve gelecek, bu sebeple öyle de zahmet böyle de diyorum ama maşallah çok güzel olmuş 🤗

Ablamın kp 4 oğlu var, 3 oğlundan 5 erkek torun, yeğenim ilk kız gelecek aileye. Kp arıyor tonla dil döküyor annemi 5yaşında kaybettim onun adını koymak isterim sende istersen vs, o sırada ablamın aklından geçen doğudan ozamanların kadın isimleri ben napıcam diye panik atak geçirirken, adam Zeynep annemin adı diyince, ablam tabi babacım ne demek koyarım 🤣🤣🤣🤣 yanina da biz istediğimizi ekler koyarız demesi 🤣🤣
Hahahahahha ya sesli güldüm 😂😂😂 koydu mu cidden bu arada, kıyamam ya üzüldüm kız ablana 🙈

Kız bilsem ki eve gelmeyecekler belki yine düşünülür ama yok be inanıyorum herkes eve gelecek, bu sebeple öyle de zahmet böyle de diyorum ama maşallah çok güzel olmuş 🤗
Eve de kabul etmiyorum ben 😂 benim mood "görmemişin çocuğu olmuş" 🙈 okuldakiler diyordu ki ara tatilde geliriz sana 2 ay geçmiş olur en azından diye. Sonra ben yanlarında böyle anlattıkça neyse yaz tatilinde gelelim en iyisi diyorlar 😂

Eve de kabul etmiyorum ben 😂 benim mood "görmemişin çocuğu olmuş" 🙈 okuldakiler diyordu ki ara tatilde geliriz sana 2 ay geçmiş olur en azından diye. Sonra ben yanlarında böyle anlattıkça neyse yaz tatilinde gelelim en iyisi diyorlar 😂

Ya şimdi kuzenlerim falan var, çok istiyorlar görmek, ilk torun bir de kimsenin bebesi yok, onlar gelecektir ama 40 gün kimseyi ben de asla almayacağım söyledim de bunu 🥰

Ya şimdi kuzenlerim falan var, çok istiyorlar görmek, ilk torun bir de kimsenin bebesi yok, onlar gelecektir ama 40 gün kimseyi ben de asla almayacağım söyledim de bunu 🥰
En güzeli kuzum, zaten kış vakti gerek yok 🌸
Şaka bir yana benim de gelmesine izin vereceğim (🤪) birkaç yakın arkadaşım, komşum ve akrabam var ama onlar da şerrimden kucaklarına falan almazlar 🤣 ay dün bir video atmış arkadaşım bakın atıyorum panik atagim tuttu 🤣

Back
X