• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Ben de böyle düşünüyorum canım, kendi annem de istemiyor, mevlitte çocuğu getiriyorsun, milletin kucağına veriyorsun, annem mikrop var etrafta, hiç öyle etkinlik yapmayalım diyor, nazardan da korkuyor annem, gerek yok diyor çocuğu ortalığa getirmeye, benim de işime geliyor 🥰

Bu arada erkek olsaydı sünnet düğünü de aşırı saçma bir olay, asla yaptırmayacaktık, eşim kesinlikle istemiyor 🤗
Ay mevlutte düşünsenize sizin öpmeye kıyamadığınız bebeler teyzelerin tükürüklü öpücükleri içinde 😱
Ne mevlüt, ne sünnet düğünü, ne de toplu başka organizasyon 😂 bizi bir salsınlar çocuğum kocam ben bitti 3 kişilik dev kadro 😍😂

Valla demek lazım iyi yapmışsın canım, bende diyorum her fikrimi o konuda sirinm sirinm gibiyim. Çünkü gerçekten ayarları olmuyo bazen. Kaybettiğimiz bebeğimiz erkekti kayınvalidem birilerine söylerken hem de erkekti diyodu, çok fena susturmuştuk. Tek erkek eşin senden kesin erkek beklerler kuzum 🤣 Embriyolarda bekliyo kaçışın yok. Ben 38 yaşımda zor bulmuşum bitane diğer çocuklarından beklesin 😅 Ha bide hem kız istemiyo, sevmiyo diyo hem de adının konmasını istemiş eltim koymamıs tabiki 🤣🤣
Kanka size koydurmak istemedimi peki adını 😆😆😆
Aşkım benimde eşimin bu seri hep kız sanırım, benim önceki ikizlerimde kızdı 😆🤣🤣🤣

Kanka size koydurmak istemedimi peki adını 😆😆😆
Aşkım benimde eşimin bu seri hep kız sanırım, benim önceki ikizlerimde kızdı 😆🤣🤣🤣
Kıız bir de isim mi söyleyecekler 😂
Çocuğumla ilgili kararlar benim için anayasanın ilk 3 maddesi gibi değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez 😂😂😂

Ya dün dedim daha eşime, hepsini 9 ay taşıyacam, hepsi için aynı endişeleri yaşayacam, nasıl ayırt edebilirim ki abiiii aklım mantığım almıyor
Yalnız kızlar şöyle söyleyeyim size ben doğuluyum aslen Erzurum, o tarafların adı çıkmış bu konuda. Eşim Ankaralı. İç Anadolu tarafı benim gördüğüm çok daha fena erkekçi 😅 Kişiden kişiye mutlaka değişir ama doğunun o konuda adı çıkmış.

Ay mevlutte düşünsenize sizin öpmeye kıyamadığınız bebeler teyzelerin tükürüklü öpücükleri içinde 😱
Ne mevlüt, ne sünnet düğünü, ne de toplu başka organizasyon 😂 bizi bir salsınlar çocuğum kocam ben bitti 3 kişilik dev kadro 😍😂

Ya evet annem de onu diyor, zaten şimdiden söylüyor herkese kimse öpmeyecek, alınan alınsın diyor 🥹 korkunç ya cidden 😰 biz 3 yıllık evliyiz ve çok sakin bir hayatımız var hep sessizliğe alıştık, bazen endişeleniyorum, 3 kişilik hayatımız nasıl olacak acaba diyorum, annemler çok yakın oturuyoruz ama asla bana gelmezler, dilersek biz onlara gideriz, hep sessiz bir evimiz var, şimdi birkaç aya nasipse 3 kişi olacağız, heyecanlanıyorum 🥰😍

Tek tutan hurafe rüya demek hahaha
Hala o rüya aklıma geldikçe gözlerim dolar ya öyle akıllı, sakin bir bebekti ki 2 gündür açmış bebek, nasıl yaşar böyle ağlamıyor bile diyorum hastaneye mi götürsem diyorum. Sonra neyse bir emzireyim diyorum sütüm nasıl akıyor o da cuk cuk çekiyor böyle göğsüm sızladı resmen uyanınca o kadar etkilendim 🥹🤍 ve en büyük hayalim o an şimdi
Ay maşallah canım evet oğlumda da tutmuştu bu.
3 4 yaşlarında ki halini görmüştüm ve oğlum aynı öyle oldu benimde gözümden hiç gitmedi o rüya çok etkilenmiştim kızımda da aynı şeyi yaşadım ama ilginç kıvırcık kabarık saçlı bir bebek gördüm eşimin benim oğlumun saçlar hep dümdüz bakalım bu da tutacak mı :))

Kıız bir de isim mi söyleyecekler 😂
Çocuğumla ilgili kararlar benim için anayasanın ilk 3 maddesi gibi değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez 😂😂😂
Benimde eşim istedi aşkım bende ismi güzel olduğu için kabul ettim, kv kp asla koymayın ismimizi kendi istediklerinizi koyun hiç gerek yok dediler Allah için hakkını yemiyim o konularda 😆😆

Ya evet annem de onu diyor, zaten şimdiden söylüyor herkese kimse öpmeyecek, alınan alınsın diyor 🥹 korkunç ya cidden 😰 biz 3 yıllık evliyiz ve çok sakin bir hayatımız var hep sessizliğe alıştık, bazen endişeleniyorum, 3 kişilik hayatımız nasıl olacak acaba diyorum, annemler çok yakın oturuyoruz ama asla bana gelmezler, dilersek biz onlara gideriz, hep sessiz bir evimiz var, şimdi birkaç aya nasipse 3 kişi olacağız, heyecanlanıyorum 🥰😍
Canımmmm aynıyız aynı 😍 2.5 yıllık evliyiz biz de, kayınvalidemler 5 annemler 15 dk mesafede, 3-4 kez anca gelmişlerdir o da taşımaya yardıma 😂 biz dilediğimiz zaman gidip görüyoruz.
Ve ben her zaman dikim bu konuda biliyorlar o yüzden ne annem ne kayınvalidem hiç böyle şeyleri teklif etmedi. Çünkü biliyorlar ki sünnet, mevlüt deseler dedikleriyle kalacaklar.

Biz camide yapmıştık oğlumda 3 aylık olmuştu o zaman beşiğini götürmüştüm annemler ve ben dışında kimsenin kucağına vermedim zsten uyudu hep beşikte 🤣🤣 her şeyini kendimiz hazırlamıştık çok da güzel takısı olmuştu 🤣🤣

Eklentiler

• 1000005277.webp
    1000005277.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000006545.webp
    1000006545.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000006192.webp
    1000006192.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 27
Benimde eşim istedi aşkım bende ismi güzel olduğu için kabul ettim, kv kp asla koymayın ismimizi kendi istediklerinizi koyun hiç gerek yok dediler Allah için hakkını yemiyim o konularda 😆😆
Kuzum kendileri diretmediyse hiçbir sorun yok cidden adı güzel kayınvalidenin 😂

Biz camide yapmıştık oğlumda 3 aylık olmuştu o zaman beşiğini götürmüştüm annemler ve ben dışında kimsenin kucağına vermedim zsten uyudu hep beşikte 🤣🤣 her şeyini kendimiz hazırlamıştık çok da güzel takısı olmuştu 🤣🤣
Uyyy maşallah hem de Kerem 😍🧿
Aaaa mevlutte takı mi oluyor dur hemen mevlüt hazırlığına başlıyorum 😂

Canımmmm aynıyız aynı 😍 2.5 yıllık evliyiz biz de, kayınvalidemler 5 annemler 15 dk mesafede, 3-4 kez anca gelmişlerdir o da taşımaya yardıma 😂 biz dilediğimiz zaman gidip görüyoruz.
Ve ben her zaman dikim bu konuda biliyorlar o yüzden ne annem ne kayınvalidem hiç böyle şeyleri teklif etmedi. Çünkü biliyorlar ki sünnet, mevlüt deseler dedikleriyle kalacaklar.

Eşimin ailesi il dışında, burada olsa onlar gelebilirlerdi, iyi ki değiller 🤪 kendi ailem asla gelmez, eskiden gelinlik çok zormuş, annemle babam çok zorlanmış, çok yanlış buluyorlar gidilmesini, o yüzden ben zorla davet ediyorum, küsüyorum falan geliyorlar 🙃 Eşimin ailesi de öyle yok düğündür, yok etkinliktir teklif etmezler zaten şükür ☺️

Eşimin ailesi il dışında, burada olsa onlar gelebilirlerdi, iyi ki değiller 🤪 kendi ailem asla gelmez, eskiden gelinlik çok zormuş, annemle babam çok zorlanmış, çok yanlış buluyorlar gidilmesini, o yüzden ben zorla davet ediyorum, küsüyorum falan geliyorlar 🙃 Eşimin ailesi de öyle yok düğündür, yok etkinliktir teklif etmezler zaten şükür ☺️
Moderine 😆😆😆

Back
X