• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Bende cinsiyet belli olmadan rüyamda gördüm, emzirdiğimi, adını vs. çok etkilendim dedim bizim oğlumuz olacak 🤍🥹

Ya canım ben de böyle bir rüya gördüm, doğumdan çıkmışım, odayı mavi süslemişler ve Aren yazmışlar ismi, çok üzülüp ağlıyordum, diyordum ki ama benim kızım oldu, ismi Aden niye böyle oldu kız kardeşim falan diyordu ki abla üzülme değiştirecekler yanlışlık olmuş 🥲 daha cinsiyeti bilmiyorduk, aslında diyorum rüyam da ismini böyle gördüm, böyle mi koysak diye eşime ama sürekli cennetin bir parçası olan isim merakından dolayı istemiyoruz, fetva hattını arayıp, rüyamın mesuliyetini mi sorsam 🤣 rüyam da böyle gördüm bu ismi koymam hayırlı mı diye 😂🥹

İnsan başına gelmedikçe bilmiyor, deneyimledikce öğreniyor. Burda ne güzel farklı şeyler deneyimleyenlerden ogrenebiliyoruz onlardan bilgi alabiliyoruz. Doktorları anlamadığımda size sorcam 🤗sag olun hepiniz
Iyi olacaksınız inşallah canım 🥰 Bu arada duş demişsin ama tabiki sen bilirsin ama bir iki gün daha almasan mı acaba? Ben normalde gün aşırı duş alan biriyimdir, serklaj sonrası haftada bir 10dk lık duşa çıkardım, korkuyo insan ister istemez.

Eltim 1 ay önce doğum yaptı, ilk çocukları, kv nin de ilk torunu ve cinsiyeti bize söylerken kız ama olsunnn demesii 😡 bizim kızı duyunca ne tepki verdi acaba 🤣 korkudan bana da eşime de bişey diyemez de arkadan kesin demiştir bişey.
Benim yüzüme bir şey diyemiyor, çünkü ben susturdum kızlarımı ben severim kimsenin sevgisini ihtiyaçları olmayacak erkek sevmek isteyen özgür dedim, affaladı yok kızım sen yanlış anladın biz ona ölürüz falan filan yaptı 😆😆😆 birde oğlu tek ya benimkinin oğlundan ilk torunu

Bende geçen herkesin yanında dedim mekanlarda organizasyonlu mevlut beklemeyin, camide okutabilirsiniz istediğiniz kadar insan çağırıp dedim
Bende bu olayi sevmiyorum ya..
Ben evde yapılmasını da pek anlamlı bulmuyorum mekanı birak.
Benim kv bunu da yapalim diyecek eminim. Daha once demisti. Bide 2 kere yapmayi düşünüyor biri kendi evinde 1i BENIM EVİMDE 😂
bende dedimki niye 2 kere millete hizmet ediyoruz,senin evde yapılsın bizde oraya geliriz🤭🤭
Bazende böyle olmak lazım.

İnsan başına gelmedikçe bilmiyor, deneyimledikce öğreniyor. Burda ne güzel farklı şeyler deneyimleyenlerden ogrenebiliyoruz onlardan bilgi alabiliyoruz. Doktorları anlamadığımda size sorcam 🤗sag olun hepiniz

Canım hastane süreci zordur, bilirim ama inan ki tüm bu süreç geçince hiçbirini hatırlamayacaksın, güven altındasın orada, iyi olacak her şey hep öyle inan 💐🥰🦋

Benim kv bunu da yapalim diyecek eminim. Daha once demisti. Bide 2 kere yapmayi düşünüyor biri kendi evinde 1i BENIM EVİMDE 😂
bende dedimki niye 2 kere millete hizmet ediyoruz,senin evde yapılsın bizde oraya geliriz🤭🤭
Aşkım benim eşim insan sevmiyor o yüzden rahatım , yoksa banada derdi senin evinde yapalım diye 😆😆

Benim yüzüme bir şey diyemiyor, çünkü ben susturdum kızlarımı ben severim kimsenin sevgisini ihtiyaçları olmayacak erkek sevmek isteyen özgür dedim, affaladı yok kızım sen yanlış anladın biz ona ölürüz falan filan yaptı 😆😆😆 birde oğlu tek ya benimkinin oğlundan ilk torunu

Benim eşimin tarafı da hep erkek, bizimkini kız duyuncalar çok çoşku oldu, herkes bir şeyler almak istiyor, daha şimdiden bir sürü şey almış görümcem, çok güzel şeyler 🥳 Eşimde minik kızını daha şimdiden kıskanıyor 🤭 Çok konuşuluyor hiç hoş değil diyor, dedim sus saçmalama 🤭

Bende geçen herkesin yanında dedim mekanlarda organizasyonlu mevlut beklemeyin, camide okutabilirsiniz istediğiniz kadar insan çağırıp dedim
Mevlüt içinde dedim anneannesi ve babaannesi gelir okur evimizde oldu bitti 😂
Allah'tan diyorum ya beni bildikleri için hiç fikir bile beyan etmiyorlar o iyisini bilir diyip susuyorlar 🙈 bir şey deseler çünkü biliyorlar ki ben yapıştırırım çok istiyorsanız bir tane daha doğurun siz yapın diye 😂

Eltim 1 ay önce doğum yaptı, ilk çocukları, kv nin de ilk torunu ve cinsiyeti bize söylerken kız ama olsunnn demesii 😡 bizim kızı duyunca ne tepki verdi acaba 🤣 korkudan bana da eşime de bişey diyemez de arkadan kesin demiştir bişey.
O sırada bizim iki aile de erkek olduğunu duyunca bir suratları düştü anlık hahahaha

Benim eşimin tarafı da hep erkek, bizimkini kız duyuncalar çok çoşku oldu, herkes bir şeyler almak istiyor, daha şimdiden bir sürü şey almış görümcem, çok güzel şeyler 🥳 Eşimde minik kızını daha şimdiden kıskanıyor 🤭 Çok konuşuluyor hiç hoş değil diyor, dedim sus saçmalama 🤭
Kanka üzücü yani bunları söyleyenin kadın olması maalesef 😞

Aşkım benim eşim insan sevmiyor o yüzden rahatım , yoksa banada derdi senin evinde yapalım diye 😆😆
Kanka benim evime simdiye kadar eşim tarafından sehir dışından geldiklerinde halalari geldi sadece. 1 saat kahve icip gittiler onda da eşim evde degildi gündüz ugrayip gittiler.
Onun dışında eş tarafından gelenim gidenim olmadi hic.
Simdi ben evde bir mevlut yapacak olsam varyaa tüm merakzadeler toplanip gelir. Ne münooo 😂
Gitsinler kvmin evinde otursunlar. Bizde oglumla bir odada dururuz bulunuruz sonra evimize geliriz. Misafir olarak 🙃

Ben de böyle düşünüyorum canım, kendi annem de istemiyor, mevlitte çocuğu getiriyorsun, milletin kucağına veriyorsun, annem mikrop var etrafta, hiç öyle etkinlik yapmayalım diyor, nazardan da korkuyor annem, gerek yok diyor çocuğu ortalığa getirmeye, benim de işime geliyor 🥰

Bu arada erkek olsaydı sünnet düğünü de aşırı saçma bir olay, asla yaptırmayacaktık, eşim kesinlikle istemiyor 🤗

Bazen değil hep 😂

Kanka benim evime simdiye kadar eşim tarafından sehir dışından geldiklerinde halalari geldi sadece. 1 saat kahve icip gittiler onda da eşim evde degildi gündüz ugrayip gittiler.
Onun dışında eş tarafından gelenim gidenim olmadi hic.
Simdi ben evde bir mevlut yapacak olsam varyaa tüm merakzadeler toplanip gelir. Ne münooo 😂
Gitsinler kvmin evinde otursunlar. Bizde oglumla bir odada dururuz bulunuruz sonra evimize geliriz. Misafir olarak 🙃
Aynen öyle kanka bu kararın kesin olduğunu bildir, bir daha söylemezler zaten

Valla demek lazım iyi yapmışsın canım, bende diyorum her fikrimi o konuda sirinm sirinm gibiyim. Çünkü gerçekten ayarları olmuyo bazen. Kaybettiğimiz bebeğimiz erkekti kayınvalidem birilerine söylerken hem de erkekti diyodu, çok fena susturmuştuk. Tek erkek eşin senden kesin erkek beklerler kuzum 🤣 Embriyolarda bekliyo kaçışın yok. Ben 38 yaşımda zor bulmuşum bitane diğer çocuklarından beklesin 😅 Ha bide hem kız istemiyo, sevmiyo diyo hem de adının konmasını istemiş eltim koymamıs tabiki 🤣🤣

Ya haklısın bazı yörelerde erkek çocuğuna çok önem veriliyor ki çok saçma, evladın erkeği kızı mı olur 👍 Evlat bu, kokusu dünyaya bedel 🥰
Ya dün dedim daha eşime, hepsini 9 ay taşıyacam, hepsi için aynı endişeleri yaşayacam, nasıl ayırt edebilirim ki abiiii aklım mantığım almıyor

Back
X