• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Covid geçireniniz var mı acaba? Daha önce covid olup da doğum yapan bebeği sağlıklı olan. Okuduğum makalelerde nadir de olsa bebeğe geçme durumu olabiliyormuş:(
Geçen hafta coviddim göğüs hastalıkları ve kadın doğum uzmanım bebeğe geçme olasılığının olmadığını söylediler tek dezavantajı ilaç kullanamadığımız için daha geç iyileşiyor ama bende 4-5 gün sürdü şuan gayet iyiyim. Okuduğun makalelerin kaynağı nedir? Dünya sağlık örgütü gibi bir dayanağı var mı

Pamlok Pamlok sendemi doona almak istiyorsun canım?
benim kafamın karışması oğluma kullandığımı yollayım hala sıfır gibi dedim niye yenisini alıyorum diye düşündüm
Evet aşko ben doona düşünüyorum tek başıma çıktığımda kolaylık olsun diye kısa kullanılıyor biliyorum ama hangi puseti alsam kısa kullanacağım zaten en azından pratik bişey olsun dedim. Bence de seninpuset sıfır gibi hiiiç almana gerek yoook
Asko kasim sonunda dogurmus bile olabiliriz 😬
Ya kuzu ben nedense 40 haftayı kesin doldururum gibi hissediyorum 🤣 ama olasılık dahilinde tabi doğru diyosun 🫠

Eklentiler

• IMG_5858.webp
    IMG_5858.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 50
Evet aşko ben doona düşünüyorum tek başıma çıktığımda kolaylık olsun diye kısa kullanılıyor biliyorum ama hangi puseti alsam kısa kullanacağım zaten en azından pratik bişey olsun dedim. Bence de seninpuset sıfır gibi hiiiç almana gerek yoook

Ya kuzu ben nedense 40 haftayı kesin doldururum gibi hissediyorum 🤣 ama olasılık dahilinde tabi doğru diyosun 🫠
Bu esnada 35te suyumun geldigi ruyalar goren ben 🤣🤣

Kızlar hastane çantasını bavulmu alıcaksınız yoksa böyle bir tiptemi ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 1000000265.webp
    1000000265.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 32
Bir iki ay sallanmada gevşer, kırılabilir bile canım. Ben de bakmıştım aylar önce buna, 10bin civarıydı fiyatı. Bu tarz istiyosan 12 13 civarı meltem kids in var taş gibi, bide daha yüksek fiyata 19 civarı ege baby var. Sen bilirsin tabi 🥰 herhangi bir ebebek e gidip deneyince anlıycaksın ne demek istediğimizi ☺️ o fiyata değmez.
Evet gittik cnm dediginiz gibi çok basit duruyor

Son düzenleme:
@_Kestane_ kanka aldım serumu dahiliye yazdı, 15 dk bitti, demir düşük olduğu için haftaya cumartesi bir kez daha alacam, sonra kan verecem tekrar ona göre bakacaklar. Aç tok farketmiyor istediğin saatte alabilirsin. Demir ilacını bırak alma dedi, diğerlerine devam. Gebelerde 1 hafta 10 gün arayla yapıyoruz, gebe olmayanlarda 2 ayda bir dedi. Korkma demiri düşük olup serum olan çok hastam var gebe olan dedi.
İnşallah yükselir biraz toparlarsın canım, benim de düşük bu kadar hap kullanmaya rağmen ferritin 9.7y en son. Şeker için dahiliyeye gidince buna da bakmasını söylicem pazartesi günü

İnşallah yükselir biraz toparlarsın canım, benim de düşük bu kadar hap kullanmaya rağmen ferritin 9.7y en son. Şeker için dahiliyeye gidince buna da bakmasını söylicem pazartesi günü
İnşallah canımmm, benim tek korkum bebem demirsiz kalmasında, kendimi saymıyorum 🥴

Geçen hafta coviddim göğüs hastalıkları ve kadın doğum uzmanım bebeğe geçme olasılığının olmadığını söylediler tek dezavantajı ilaç kullanamadığımız için daha geç iyileşiyor ama bende 4-5 gün sürdü şuan gayet iyiyim. Okuduğun makalelerin kaynağı nedir? Dünya sağlık örgütü gibi bir dayanağı var mı
Bir çok makalede hatta yerel yayınlarda da mevcut.

Eklentiler

• IMG_5503.webp
    IMG_5503.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 18
Back
X