Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bursa da olup doktor önerisi olan var mı arkadaşlar?
Doç.mehmet aral atalay da cok cok iyi oglumda o dogum yaptirmisti onunlada universitede tanistim sonra özele gecti özelde dogum yaptım şan acıbademin karşısında muayanesi var dogumuda jimerle pembe maviyle anlasmasi var fiyat olarak o zaten cok yuksekti o yuzden gitmedim ona suan daha fazladır diye dusundugum icin doruga gidiyorum
jimer de bilge hoca da var onu zaten duymussundur universitedeydi oda suan jimer de anne karnında ameliyat bile yaptı ama fiyat olarak bir bilgim yok hastaneyi aradıgında söylüyorlar ama

Gittiğiniz özel bir doktor varsa onların anlaşmalı firmalar oluyor o sizi yönlendirir.

Şimdi gördüm zaten firma belirlemişsiniz, internette telefonları yok mu acaba, ordan arasanız evden gelip alıyorlar zaten kan örneğini.
Evet doktorum bi firma önerdi ama hakkında fazla yorum yok, natera da genel olarak memnun kalınmış o yüzden tercih etmek istiyorum

Kızlar bebekleriniz son reglinizle uyumlu mu hep ? Benim nedense 1 hafta küçük çıkıyor
Canım 3 gün küçük çıkıyordu benim bebeğim ama son ultrasonda 1 gün küçük çıktı sadece. İlk haftalar çok milimlik oldukları için farkli çıkabiliyor. Geç döllenme ihtimali de olabilir bir de. Kalp atışı duymuş muydun sen

Canım 3 gün küçük çıkıyordu benim bebeğim ama son ultrasonda 1 gün küçük çıktı sadece. İlk haftalar çok milimlik oldukları için farkli çıkabiliyor. Geç döllenme ihtimali de olabilir bir de. Kalp atışı duymuş muydun sen
Benim tüp bebek canım geç döllenme ihtimali yok 5.gün embriyosuydu .Fakat dediğin gibi küçük olduğu için sanırım bir de karından bakıyor

Hanımlar Kalp atışını 8. Haftada duydum, doktor 3 hafta sonra gel demişti ama ben farklı bi doktora gitmeye karar verdim, kaçıncı hafta gideyim 12. Haftada gitsem sıkıntı olmaz herhalde dimi

Hanımlar Kalp atışını 8. Haftada duydum, doktor 3 hafta sonra gel demişti ama ben farklı bi doktora gitmeye karar verdim, kaçıncı hafta gideyim 12. Haftada gitsem sıkıntı olmaz herhalde dimi
12.hafta mutlaka gitmelisiniz hatta perinatolog görmesi gerekiyormuş o çok önemli dedi benim dr 🫶

Back
X