Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Peki siz hiç ışıl hanıma muayene oldunuz mu ilerleyen süreçlerde nasıl yani hissiyatım çok iyi bir doktoe olduğu ama işte iletişimi beni biraz düşündürüyor
bugun muayne oldum canim daha oncede gitmistim tup bebek hastalarina bakiyoms ben riskli gebe oldugum icim perinatoloji takip etsin seni ben bakmıycam artık dedi evet iyi doktor baska sehirlerden gelenler var ama cok soguk geriliyo insan birsey soramiyor ki evet iletisimde sıkıntı dogumada girmiycekmis ne anladm bu işten yani o yuzden adnan hocayla devam ediyorum

bugun muayne oldum canim daha oncede gitmistim tup bebek hastalarina bakiyoms ben riskli gebe oldugum icim perinatoloji takip etsin seni ben bakmıycam artık dedi evet iyi doktor baska sehirlerden gelenler var ama cok soguk geriliyo insan birsey soramiyor ki evet iletisimde sıkıntı dogumada girmiycekmis ne anladm bu işten yani o yuzden adnan hocayla devam ediyorum
Bende doğumla ilgili bişeyler sormak istedim bugün sonra onlar dedi doğuma girmeyecekse zaten net bırakılır insan allah korusun doğumda kşm giricek bilmeden asistanlarla çok tereddütte olur

Bir ihtimal doğumu o yaptırırsa diye aklımda biraz daha beklerim belki diye bir düşünce vardı ama doğuma girmeyecekse gerçekten olmaz

Anladim canim. Ben bilerek dr birsey önersin diye hic birsey kullanmiyorum dedim. O da elenatal 2 kullan dedi.
Sen benden ilerdesin🤗 hadi bakalim sonraki muayenede neler olacak. Bebisler iyi degil mi hersey yolunda. Muayene uzun surdu mü
Çok şükür iyiler 🐣🐣
Öncesinde 15 dk bilgi aldı bizden sorular sordu.
Sonra 10dk ultrason sürdü.
10 dk da sonrasında bu dönemde neler yapılmalı neler yapılmamalı konusunda bilgiler verdi.
Beni tatmin etti açıkçası 🌸

Ben birde çalışıyorum öğretmenim,okulum evime 2,5 saat uzaklıkta.rapor alsam onca çocuğun hakkına girecekmişim gibi hissediyorum ama böylede nasıl olucak bilmiyorum.sürekli salatalık yiyorum bir tek o bana iyi geliyor :(
halime şükür etmem gerekiyor🤦🏽‍♀️ kız nasıl zordur senin için çok üzüldüm ya😣

Kızlar hamileliği sağlık ocağına bildirmek şartmı? Bununla ilgili çok yazılar görüyorum, sağlık ocağıyla bir işin olmasada illa bildirmen lazım mı yoksa onlar görüp not alıyor mu? Bebek doğduğunda falan sıkıntı oluyor mu bildirmezsen?

Çok şükür iyiler 🐣🐣
Öncesinde 15 dk bilgi aldı bizden sorular sordu.
Sonra 10dk ultrason sürdü.
10 dk da sonrasında bu dönemde neler yapılmalı neler yapılmamalı konusunda bilgiler verdi.
Beni tatmin etti açıkçası 🌸
Dogru canim daha ne olsun 😊 yeterince bilgi alıyor bilgi veriyor muayenede ilgileniyor gayet yeterli bence de.
Hastane biraz pahali bir hastane ama napalim artik diyorum bir yandan da..

Aranızda soğuk yada grip olan var mı büyük ihtimalle virüs gibi bişey kaptım bogazım çok kötü durumda aniden agırlastı nelrt yaptınız bu süreçte hızlı iyileşmek için 😣

Kızlar hamileliği sağlık ocağına bildirmek şartmı? Bununla ilgili çok yazılar görüyorum, sağlık ocağıyla bir işin olmasada illa bildirmen lazım mı yoksa onlar görüp not alıyor mu? Bebek doğduğunda falan sıkıntı oluyor mu bildirmezsen?
Bildir sen canım. Aşı zamanlarında arıyorlar

Aranızda soğuk yada grip olan var mı büyük ihtimalle virüs gibi bişey kaptım bogazım çok kötü durumda aniden agırlastı nelrt yaptınız bu süreçte hızlı iyileşmek için 😣
Geçmiş olsun canım. Sadece c vitamini ve bitki çayı alabiliyorsun maalesef. Parol de icilebiliyor ama ben çok sürünsem de içmedim. Ateşlensem mecbur içecektim. Umarım ateşin çıkmaz. Boğaz agrisi çok zor ama geçiyor kendiliğinden de

Gerçekten çok zor ne gün bitiyor ne zaman geçiyor derste istifra edicem diye korkuyorum şuan yine yoldayım yine aynı dert gerçekten bişeyler olup tatil olsa keşke

Canım çok zor gerçekten, ben de çalışıyorum, her mesleğin zorluğu var tabi, gerçekten konuşmakta insanın midesini bulandırıyor, sana üzüldüm, ben de mimarım, şantiye de çalışıyorum ve mahvoluyorum, beni en çok güneş mahvediyor, aşkla yaptığım işim eziyete dönüştü gerçekten, olabildiğince ofiste kalmaya çabalıyorum işte nereye kadar, ben de dua ediyorum yakın zamanda yeni proje gelmesin diye, Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🙏🏻

Bir ihtimal doğumu o yaptırırsa diye aklımda biraz daha beklerim belki diye bir düşünce vardı ama doğuma girmeyecekse gerçekten olmaz
canım sen sor yine istersen ben riskli oldugum icin perinatoloji takip etsin ben bakmıycam dedim baska bölüm ilgilenecegi icin o benim doguma girmiycekmis yani perinatalojide de rast gele hangi doktor varsa o bakicak dogumda kim denk gelirse o yuzden icime sinmedi benim sen riskli degilsen en azindan dogumuna girer belki ilerleyen surecte bi sor bakalım

Canım çok zor gerçekten, ben de çalışıyorum, her mesleğin zorluğu var tabi, gerçekten konuşmakta insanın midesini bulandırıyor, sana üzüldüm, ben de mimarım, şantiye de çalışıyorum ve mahvoluyorum, beni en çok güneş mahvediyor, aşkla yaptığım işim eziyete dönüştü gerçekten, olabildiğince ofiste kalmaya çabalıyorum işte nereye kadar, ben de dua ediyorum yakın zamanda yeni proje gelmesin diye, Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🙏🏻
Allah hepimize yardım etsin her gün geçer diye bakarken bugün dünden çok daha kötü 🥲

canım sen sor yine istersen ben riskli oldugum icin perinatoloji takip etsin ben bakmıycam dedim baska bölüm ilgilenecegi icin o benim doguma girmiycekmis yani perinatalojide de rast gele hangi doktor varsa o bakicak dogumda kim denk gelirse o yuzden icime sinmedi benim sen riskli degilsen en azindan dogumuna girer belki ilerleyen surecte bi sor bakalım
Yani gerçekten

Bir ara soru dinlerse soracağım inşallah 🥲

Back
X