Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canım crl ölçmeye başlayınca o açık kapanıyor yavaş yavaş aşağı yukarı fark olurmuş ilerleyen zamanlarda kapanırmış
evet benim doktorum da böyle dedi başta geriydi haftası şimdi öne geçti doktor bu haftalarda farklılıklar olur dedi. önde veya geri olmasını önemsemedi. zaten çok fark görüp sorun görse söyler doktor, bir şey demiyorsa sorun yok demektir.

evet benim doktorum da böyle dedi başta geriydi haftası şimdi öne geçti doktor bu haftalarda farklılıklar olur dedi. önde veya geri olmasını önemsemedi. zaten çok fark görüp sorun görse söyler doktor, bir şey demiyorsa sorun yok demektir.
Oyyşş maşallah sağlıkla gelsin 🧿

Ya dün prilam aldım emzirirken kullanılmıyormus kullanma dedi doktorum. Çok üzüldüm. Eczane de geri almadi 😢

Geçmiş olsun canım. Sadece c vitamini ve bitki çayı alabiliyorsun maalesef. Parol de icilebiliyor ama ben çok sürünsem de içmedim. Ateşlensem mecbur içecektim. Umarım ateşin çıkmaz. Boğaz agrisi çok zor ama geçiyor kendiliğinden de
Ayyy dünden beri uyuyamadım öksürdükçe karın agrısı bıçak kemiğe dayandı mecbur aldım parol yürüyck halim bile kalmadı hamileyken bağışıklığım çok düşüyor normal de hiç hastalanmayan biriyim bu bogazda agrısı kaç güne geçer acaba 😣

Kızlar ben de hapşırınca bi kaç gündür karnıma resmen bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor kısa süreli. Başka yaşayan var mı
Ben yaşıyorum aynı durumu. Karnım çok şiş gaz sıkışmasından dolayı hapşırınca iyice baskı yapıp sancı oluyor bence

Ama ilk 12 hafta sadece folik asit diyorlardı senin doktorun farklı söylemiş neden acaba benim de d vit düşük çıktı
Benim doktorum gebelikte kullanilan multivitamin ve d vitaminim düşük oldugu icin d vitamini basladi. Benim daha oncede düşüktü d vitaminim ama o zmn vitamin baslamamislardi mesela. Her dr farkli ilerliyor bilemiyorsun ki. Benim icin önemli olan bana ve bebegime katkisi olsun faydasi olsun yeter 🙏 antibiyotik bile kullandim ben.

difembahyaa difembahyaa Sunsun9 Sunsun9 ozuzun ozuzun kizlar sizler kontrole gidecektiniz gittiniz mi naptiniz bebisler nasıl💗
Canım ben gittim dün 😍 kese göründü çok şükür doktor negatif hiçbişey söylemedi. 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi. Bata göre 5+0 dı dün ama doktor 5+4 dedi bakalım ilerleyen süreçte duruma göre güncelleme gelir ☺️😁 aralık annesi olucam gibi bu gidişle ya 3-6 Ocak arası şimdilik tahmini doğum

Back
X