Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Biz 10 gün yaptik bu defa muayene arasını canım. 2 olacakken tam ortası oldu.
Hersey yolunda gitsin de. Gerisi önemsiz
Ayaga kalkip gezmek ile alakalı birsey soruyor musun sen
Bize geçen 2 muayenede 26 27 de 2 haftaya çıkaralım artık kontrolleri dedi, ben kabul etmedim hocam geleyim ben dedim içim rahat etmez iyi peki dedi . Yok canım sormuyorum hiç kalk dese de eminim kalkmam ben

Hahaha cok hakli bir sitem ne diyeyim kii..
Haklısın canım artik baslamazsam yetisemeyecegim artik anne bebek cantasi yerine bez torbaya koyarim esyalarini yavrumun
Aşko sen önce kıyafetlerini al bebetona ne giyecek yavrucak artık zamanı geldi ebebekten al kuzum internet fiyatlarıyla mağaza aynı zaten. Benim ebebek evimin karşısında ordan biliyorum. Alacağın şeyler belli zaten 2 günde halledersin sen bacım

Çok tehlikeli mağaza varmış yakınında

Her konuda da tecrübelisin arkadaşım. Sağ ol valla yetişiyorsun sorularıma hemen önerini dikkate alacağım. Serviks kısalığına sebep olan enfeksiyon o zaman. Yarın soracağım artık şimdi hemşireye sormadım Onu

Bize geçen 2 muayenede 26 27 de 2 haftaya çıkaralım artık kontrolleri dedi, ben kabul etmedim hocam geleyim ben dedim içim rahat etmez iyi peki dedi . Yok canım sormuyorum hiç kalk dese de eminim kalkmam ben
Bana da bu hafta dedi 2 hafta yapalim arayı diye,biz 10 gün olsun bari dedik o sekilde ayarladık randevu insan gitmeyince de rahat hissetmiyor bağımlılık etti.

Rica ederim canım ne demek
Canım 6.haftadan beri fitil kullanıyorum ben
Kuzu serviks kisaligina enfeksiyon sebep olmus denilebilir mi bilemiyorum ama senin yogun spor yapman agir kaldirman koltuk itip cekmen tüm bunlar malesef ki tetikleyici
Enfeksiyon cok kisi yasiyor ama böyle bir etkisi olmuyor herkese. Yinede tabi sor sen

Haklısın teyzesi oğluşuma önce ciciler alayim.
Favorilerimde baya kabarik bir liste var hepsini alcam ebebeke de bakayim yeniden teşekkür ederim kuzum

Yaptım gibi. Pek ileriye itemedim ama. Çıkmaz ins.. Gece boyu uyanık kalıp içerse durmasını sağlıyım bari çıkış yolunu kapatip
Chatgpt olabilir diyor ama her enfeksiyon da kısalık getirmiyormus tabi

Yaptım gibi. Pek ileriye itemedim ama. Çıkmaz ins.. Gece boyu uyanık kalıp içerse durmasını sağlıyım bari çıkış yolunu kapatip
Chatgpt olabilir diyor ama her enfeksiyon da kısalık getirmiyormus tabi
Olsun canim gittigi yere kadar zaten o iceriye gidiyor ayaga kalkma en az 1 saat tavsiyem. Tam uyumadan once kullansaydin aslinda. Daha iyi olurdu kapat bacaklari birlestir

Ben atletsiz yapamıyorum maalesef canım, muhakkak giymem lazım, ben de iç çamaşırı kullanıyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…