- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.801
Bize geçen 2 muayenede 26 27 de 2 haftaya çıkaralım artık kontrolleri dedi, ben kabul etmedimBiz 10 gün yaptik bu defa muayene arasını canım. 2 olacakken tam ortası oldu.
Hersey yolunda gitsin de. Gerisi önemsiz
Ayaga kalkip gezmek ile alakalı birsey soruyor musun sen
Aşko sen önce kıyafetlerini al bebetona ne giyecek yavrucakHahahacok hakli bir sitem ne diyeyim kii..
Haklısın canım artik baslamazsam yetisemeyecegimartik anne bebek cantasi yerine bez torbaya koyarim esyalarini yavrumun
Çok tehlikeli mağaza varmış yakınındaAşko sen önce kıyafetlerini al bebetona ne giyecek yavrucakartık zamanı geldi ebebekten al kuzum internet fiyatlarıyla mağaza aynı zaten. Benim ebebek evimin karşısında ordan biliyorum. Alacağın şeyler belli zaten 2 günde halledersin sen bacım
Bende şimdi 34.haftaya kadar ara veririmBen doğuma yardımı olacak diye yaptırdım normal zamanda isteyeceğim bişey değil
Her konuda da tecrübelisin arkadaşım. Sağ ol valla yetişiyorsun sorularıma hemenCanim ben günde 2 fitil kullaniyorum. Ama benimki progestan olandan.
Canım valla parmak yardimiyla biraz içeri dogru iteceksin. Birazcik hızlı olmani tavsiye ederim çok sıvı ile temas edince fitilin dış kısmı yumusayabiliyor. Bir anda yapcaksin oldu bitti diye düşün
Bana da bu hafta dedi 2 hafta yapalim arayı diye,biz 10 gün olsun bari dedik o sekilde ayarladık randevuBize geçen 2 muayenede 26 27 de 2 haftaya çıkaralım artık kontrolleri dedi, ben kabul etmedimhocam geleyim ben dedim içim rahat etmez iyi peki dedi . Yok canım sormuyorum hiç kalk dese de eminim kalkmam ben
Rica ederim canım ne demekHer konuda da tecrübelisin arkadaşım. Sağ ol valla yetişiyorsun sorularıma hemenönerini dikkate alacağım. Serviks kısalığına sebep olan enfeksiyon o zaman. Yarın soracağım artık şimdi hemşireye sormadım Onu
Kanka siz şimdi serklajlısınız ya, vajinal oluyormu doğum istersen yoksa illa sezeryan miBana da bu hafta dedi 2 hafta yapalim arayı diye,biz 10 gün olsun bari dedik o sekilde ayarladık randevuinsan gitmeyince de rahat hissetmiyor bağımlılık etti.
Haklısın teyzesiAşko sen önce kıyafetlerini al bebetona ne giyecek yavrucakartık zamanı geldi ebebekten al kuzum internet fiyatlarıyla mağaza aynı zaten. Benim ebebek evimin karşısında ordan biliyorum. Alacağın şeyler belli zaten 2 günde halledersin sen bacım
Sorma eşim dertliÇok tehlikeli mağaza varmış yakınında
Kuzum 37. Haftada dikisi aliyorlar vajinal doğum da yapabiliyoruz.Kanka siz şimdi serklajlısınız ya, vajinal oluyormu doğum istersen yoksa illa sezeryan mi
Canım al tabi Allahın izniyle bebişlerimizin üstünde de görürüz inşallahHaklısın teyzesioğluşuma önce ciciler alayim.
Favorilerimde baya kabarik bir liste var hepsini alcamebebeke de bakayim yeniden teşekkür ederim kuzum
Yaptım gibi. Pek ileriye itemedim ama. Çıkmaz ins.. Gece boyu uyanık kalıp içerse durmasını sağlıyım bari çıkış yolunu kapatipRica ederim canım ne demek
Canım 6.haftadan beri fitil kullanıyorum ben
Kuzu serviks kisaligina enfeksiyon sebep olmus denilebilir mi bilemiyorum ama senin yogun spor yapman agir kaldirman koltuk itip cekmen tüm bunlar malesef ki tetikleyici
Enfeksiyon cok kisi yasiyor ama böyle bir etkisi olmuyor herkese. Yinede tabi sor sen
Aa çok iyi kanka bu tercih sana ve big boss’a kalmışKuzum 37. Haftada dikisi aliyorlar vajinal doğum da yapabiliyoruz.
Ama sezeryan olacaksa da genelde dikisi almiyorlarmis sezeryan dogumda aliyorlarmis.
Amiiinnn aminnnCanım al tabi Allahın izniyle bebişlerimizin üstünde de görürüz inşallahaz kaldı
Foto at buraya da olur mu
Olsun canim gittigi yere kadar zaten o iceriye gidiyor ayaga kalkma en az 1 saat tavsiyem. Tam uyumadan once kullansaydin aslinda. Daha iyi olurduYaptım gibi. Pek ileriye itemedim ama. Çıkmaz ins.. Gece boyu uyanık kalıp içerse durmasını sağlıyım bari çıkış yolunu kapatip
Chatgpt olabilir diyor ama her enfeksiyon da kısalık getirmiyormus tabi
Aynen kanka bebisin pozisyonu uygunsa pek bana da kalmamışAa çok iyi kanka bu tercih sana ve big boss’a kalmış
Canım emzirme atletini bilmiyorum ama benim atletlerimin çoğu pierre cardin ve çok memnunum .kumaşları yuşacık. Emzirme sütyeni aldım ben ama h&m aldımsepide önerisiyle çok memnun kaldım. Ayrıca Emzirme Atlet almayı düşünmüyorum
Canım o zaman sen hep emzirme sütyeni hem de atleti mi giyeceksin üst üsteBen atletsiz yapamıyorum maalesef canım, muhakkak giymem lazım, ben de iç çamaşırı kullanıyorum çok memnunum
Kanka, senin attığın battaniye linkini karıştırdım sanırım bella maison’dumu? Değilse tekrar atma şansın var mıBen atletsiz yapamıyorum maalesef canım, muhakkak giymem lazım, ben de iç çamaşırı kullanıyorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?