• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
İşin kötüsü en fazla 6 saat girmemişimdir🤣 Neyse şükür yarabbim okudum ve tırnak makası almamışım onu farkettim😂😂
Bugün yine çok konuşulmadı bence dün ben yetişene kadar anksiyetem tuttu 🤣 tırnak makası bende almadım ya 😬 öyle ayrıntılı şeylere ankaraya dönünce bakıcam

Bugün yine çok konuşulmadı bence dün ben yetişene kadar anksiyetem tuttu 🤣 tırnak makası bende almadım ya 😬 öyle ayrıntılı şeylere ankaraya dönünce bakıcam
Klasik bebekler için olanlardan almıştım bebedor marka 5 senedir taş gibi yine aynısı alacağım için benim iş kolay😅 yeni anneler daha araştıracak bakınacak düşünecek taşınacak.. kolaylıklar diliyorum😂😂

Klasik bebekler için olanlardan almıştım bebedor marka 5 senedir taş gibi yine aynısı alacağım için benim iş kolay😅 yeni anneler daha araştıracak bakınacak düşünecek taşınacak.. kolaylıklar diliyorum😂😂
Ya evett bizimkide bebedor 9 yil olcak oglum kullaniyor hatta bende onu kullaniyorum 😄yenisine magazalarda denk gelemedim internetten alcam 😇

Evet banada grip yollari gözüktu :kızgın: burnum akiyor hafif bir bogaz agrisi halsizlik bas agrisi.. hepsinden Azar Azar basladi :/
Ada cayi riskliydi hamilelikte ama bogazima gargara yaptim valla
Zencefil zerdecal bal karabiber Limon karisimi
Tavuk syu corba tum tuslara bastim korkudan🤣

Kısırlı kekli bir tabak, o sırada sarma ben ne alaka, 🤣🤣
Aaaa hayııırrrr moderen bir gündü piliiizzz pizzacıda buluşuldu 🤣🤣🤣 ben pizza sevmediğim için patates kızartması yedim sadece 😅
Aaa süper kaydedeyim bende bunu alayım tecrübeli bir ana tavsiyesi sonuçta 😻

Evet banada grip yollari gözüktu :kızgın: burnum akiyor hafif bir bogaz agrisi halsizlik bas agrisi.. hepsinden Azar Azar basladi :/
Ada cayi riskliydi hamilelikte ama bogazima gargara yaptim valla
Zencefil zerdecal bal karabiber Limon karisimi
Tavuk syu corba tum tuslara bastim korkudan🤣
Geçmiş olsun şekercim dağıtmadan toparlarsın inşallah

Aaaa hayııırrrr moderen bir gündü piliiizzz pizzacıda buluşuldu 🤣🤣🤣 ben pizza sevmediğim için patates kızartması yedim sadece 😅
Aahahah ya evet nerde o eski günler sarma patates salatasi tuzlu yiyeceklere karisan baklava serbeti ahh ahh :))
Simdi kadinlar disaridan siparis veriyorlar eve geliyor 😂

Ben bugün saçma beslendim midem yandı biraz gaviscon içtim şimdi o sayılır mı 🤣
ayy neler yedin kız sağlıksız mı ne?🤣
Aklıma soktun şimdi😂 ama yememeye özen gösteriyorum, sağlıklı yaşam😆
nasıl dayanıyosun ya ben kendimi artık tutamıyorum sağlıksız yaşam😂🤌🏼✅
Bennn
Yemeyince midem bulanıyor yiyince yanıyor böyle de bir çıkmaz🤝
ohh şifa olsunbende yiyorum hala bu yorumları okurken🤣
Uyumak tek çözüm😆
asla rüyama girer🤣

Back
X