- 3 Kasım 2023
- 241
- 333
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #40.121
Grip kervanına bende katıldım
inşallah çabucak toparlarım ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay geçmiş olsun canımGrip kervanına bende katıldıminşallah çabucak toparlarım ya
![]()
Gayet iyi kuzum şükürler olsun antibiyotik almadan iyileşti. Minik minik burnu akıyor sadece o da bikaç güne tamamen biterAşkom kızçen nasıl oldu, daha iyimi??
al bence kuzum sen tek başına çıkan anneler için süper bi beşikEvet aşko ben doona düşünüyorum tek başıma çıktığımda kolaylık olsun diye kısa kullanılıyor biliyorum ama hangi puseti alsam kısa kullanacağım zaten en azından pratik bişey olsun dedim. Bence de seninpuset sıfır gibi hiiiç almana gerek yoook
Ya kuzu ben nedense 40 haftayı kesin doldururum gibi hissediyorumama olasılık dahilinde tabi doğru diyosun
![]()
Ay çok sevindim aşkımGayet iyi kuzum şükürler olsun antibiyotik almadan iyileşti. Minik minik burnu akıyor sadece o da bikaç güne tamamen biter![]()
hahahahaha dicem senin son aylarındaki göbüşü çok merak ediyomBana 2 ay göbek deme artık![]()
Canım ben araştırmadım ama buradaki makalede de bulaşma riskinin çok nadir olduğu söyleniyor bulaşsa bile hızlı bir şekilde iyileşir diyor ben bir sıkıntı göremedimBir çok makalede hatta yerel yayınlarda da mevcut.
Ayyy kesinlikleAy hic anlamadim bile uyuyakaldigimiaskim bulantilar donmesin de uyumak yine okey
![]()
Kızz senin göbüş de bana göre minnakmış yaa benimki neden bu kadar şişti sanki 9 aylığımbi kaç gün önce doktor kontrolünde benim göbüş updateelim herşeyi tutmaktan şekil şükül
![]()
Tam ana yabi kaç gün önce doktor kontrolünde benim göbüş updateelim herşeyi tutmaktan şekil şükül
![]()
gercektenmiKızz senin göbüş de bana göre minnakmış yaa benimki neden bu kadar şişti sanki 9 aylığımzayılık önemli demekki
![]()
tutarım galiba iki çocukla kendimi hayal edemiyorum 12.aydan sonraTam ana yao tek elinle beni bile tutarsın onların üstüne
![]()
Tabi kiiiHaftalar ilerledikcee Bebislerimiz de kilo alacak o zaman dimiii![]()
Bitirdin bitirdin kızAyy yine oku oku bitiremedim şaşı olcam gruba yetişcem diyegöbeklere maşallah
![]()
İşin kötüsü en fazla 6 saat girmemişimdirBitirdin bitirdin kızsondayız
![]()