Günaydın kızlar musmustlu bir Pazar olsun

bol bebiş tekmeli, ağrısız, sancısız, mide bulantısız, gribin covidin etkilemediği ve bol alışverişli
Ben de dün büsbüyük bii çılgınlık yaptım

, ha doktora gitmişim he 30dk bebiş mağazasına dedim

kitikate ve idilbaby nin karşılıklı olduğu bi yere gittim. Hastane çıkışlarını canlı görmek istedim

bodyler, tek alt pantolon/pijama, çorap, ağız mendili, havlu aldım geldim minnoşuma 33 dk da

Biraz belim ağrıdı, dinlenince geçti. Hep soft pembeye gidiyo elim biraz çeşitlendirmem lazim
Eki Görüntüle 3653816
Eki Görüntüle 3653817
@sirinm güzel memlekette yaşıyosunjz valla manzara harika, biz donuyoruzzz burada

5.hastane çıkışını seçenlerdenim bende çok güzel
sepide
göbüşte, bebişte, sende harika görünüyorsunuz

maşallah. Başlamakta güzel doğuma kadar günde 30 dk ya çıkarsın
Pamlok
akıllı insanın hali bir başka gerçekten aldıklarına iyice bakıp eksiklero alırsin canım eve geçince at bize de foto

, bak kayınvalidesi almış ne güzel. Benle
sirinm
olsak niye bukadar çok almış, bıraksaydı ben alsaydım, hani benim de ilk çocuğum der dellenirdik

annabelica
minnoşta iyileştiğine göre artık daha çok gelmelisin buraya
suuuduru68
canın istiyosa ye bence hiç sorun değil

bu arada sen de çok fit görünüyosun, göbişinde çok tatlı maşallah

sen hep siyah mı giyiniyosun?
mamavera
yıllarca fitil kullandım canım dışarı çıkıyo o sorun değil, ağızdan alınanların yan etkisi çok tıbbi etkisi daha az oluyo oyüzden fitil tercih ediliyor. Sadece dikkat et fitil geri gelince çamaşırın ıslanıyosa sürekli değiştir, başka bir enfeksiyon mantara davetiye çıkarma, şifa olsun
Cherry Mom
geçmiş olsun canımm, ilerlemeden toparlarsın inşallah
babylovee
dün sen de pek yokmuşsun iyisin demi?
Beyazyasemin
odanız geldi mi
Covid olan arkadaşlar, şimdi degilde salgın dönemi ağır covid olan tanıdıklarım olmuştu, bebişe geçmez demişti doktorlar

Bebiş kilosu, kendi kilomuz, doğum şeklimiz hakkında çok yorum yapamıyorum ben. Kiloların ikisi de bence genetik yatkınlık, doğum şekliyse o an ki anlık sağlık durumumuzla direkt bağlantılı olucak. Inşallah herşey yolunda ve bebiş ve bizler için en iyisi olacak şekilde Allah tarafından hazırlanıyodur