• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Hem hava almış oldun, çok sevindim senin adına 🤍 bu arada bende 1 tane 10luyu kitikate ya da tinylamb alacaktım ama 3bin üstü ikisi de öyle olunca yine %100 pamuk ya da organik pamuk başka şeyler beğendim genelde 1-1.5 civarı bunlar. Diğer kıyafetlere acımadım ama bunları 1 kere giyer diye çok vermek istemedim.
Gerçekten artık zor geliyor bak dışarı çıktık geldik şimdi mide yanmam oldu gaviscon içtim geri yattım 😖
Midene oturur işte böyle deniz😂😂
Ay benim gibi düşünen varmış aşko, banada ıvır zıvır şeylere 3.5 vermek mantıksız geliyor ya ☹️ bir kere giyecek sonuçta, birde geçen kim yazmıştı kitikate direk bir yıkamadan sonra gidiyor diye

Kızlar 2 gündür pelvik kasları denilen bölge ve bacaklarımla birleştiği kemiklerim ağrıyor dokunsam acıyor internete sorunca rahim ağzı yumuşaması falan bişeyler okudum 😟 Daha 27. Haftadayım sizinde oluyor mu ya kızımda bunlar olurken 33-34 falandım korktum baya😕
Aşkım hiç bir bilgim yok, anneler daha sağlıklı cevap verir buna ☹️☹️

Midene oturur işte böyle deniz😂😂
Ay benim gibi düşünen varmış aşko, banada ıvır zıvır şeylere 3.5 vermek mantıksız geliyor ya ☹️ bir kere giyecek sonuçta
Sus kız denizden değil soğandan oldu ben biliyorum salak gibi yedim şimdi kıvranıyorum 😏
Kuzu normal kıyafet hadi neyse de yine %100 pamuk varken 1 kere giyeceği şeye o parayı vermek içime sinmedi. O bebitof ve Tuğba kugulardan alacağım

Hem hava almış oldun, çok sevindim senin adına 🤍 bu arada bende 1 tane 10luyu kitikate ya da tinylamb alacaktım ama 3bin üstü ikisi de öyle olunca yine %100 pamuk ya da organik pamuk başka şeyler beğendim genelde 1-1.5 civarı bunlar. Diğer kıyafetlere acımadım ama bunları 1 kere giyer diye çok vermek istemedim.
Gerçekten artık zor geliyor bak dışarı çıktık geldik şimdi mide yanmam oldu gaviscon içtim geri yattım 😖
Ve kesinlikle bir farkları yok pamuklarının diğer markalardan. Oyy kıyamam yaa mide yanması çok sık görünürmüş bu haftalarda, neyseki gaviscon var azaltır inşallah 🥲 bende henüz yok mide yanması bakalım.

Bu neyğğğğ 🥹😍😍😍😍 ay tam bir kız tam tam 💓😍 kanka sorması ayıp, hocanın mağaza gezdiğinden haberi var mı 😂😂
Yokk 🙈 geçen Cuma hastanede de işlerimiz vardı 30 dk ortada gezdik bekledik vs, mühendis kafası düz mantık. Dedim ha şuan hastanedeyim ha mağazada 🤣 Ama tabi ağrı, sancı bişey olursa yer bitirirdim kendimi şükür olmadı 🙏

Amin amin inşallah kuzumm 😇
Yapılacak çok iş var, zaman daralıyor ve enerjim azalıyor gibi bir his. Mesela şu an yattığım yerden, kıyafetler ayıklanıp kışlıklar çıkacak, makyaj dolabım düzenlenecek, çocuk odası gelecek, perdeler yıkanacak, halılar yıkamaya gidecek ya bir sürü bir sürü. Yavrum gelmeden arınmak istiyorum 😂 o sırada enerjim 📴

Yapılacak çok iş var, zaman daralıyor ve enerjim azalıyor gibi bir his. Mesela şu an yattığım yerden, kıyafetler ayıklanıp kışlıklar çıkacak, makyaj dolabım düzenlenecek, çocuk odası gelecek, perdeler yıkanacak, halılar yıkamaya gidecek ya bir sürü bir sürü. Yavrum gelmeden arınmak istiyorum 😂 o sırada enerjim 📴
Allah kolaylık versin 🙃 Enerjik hissettiğinde yavaş yavaş yaparsın. Bence gün be gün, hatta gün içinde belli saatlerde bile enerji durumumuz değişiyo. Yattığım yerde bile benim yaşadığım bu. Sende iyi hissettikçe yardım alarak yardımcı/anne vs yaparsın. Çok zorlamadan. Benim ev temizliği halı, perde yardımcı abla ve annemce yapıldı Allah razı olsun. Kışlık yazlıkta yine annem 🥲 Oda boyanacak, eşyalar gelecek, kıyafetler yıka ütüle yine annemler. Biz yatanların da pskolojik olarak kötü bu süreci. Kendim hazırlanmak, hazırlamak isterdim herşeyini. Ama sağlıkla gelsin yeter ki minik kuşlarımız hepsi olur bi şekilde 🙏🥰

Allah kolaylık versin 🙃 Enerjik hissettiğinde yavaş yavaş yaparsın. Bence gün be gün, hatta gün içinde belli saatlerde bile enerji durumumuz değişiyo. Yattığım yerde bile benim yaşadığım bu. Sende iyi hissettikçe yardım alarak yardımcı/anne vs yaparsın. Çok zorlamadan. Benim ev temizliği halı, perde yardımcı abla ve annemce yapıldı Allah razı olsun. Kışlık yazlıkta yine annem 🥲 Oda boyanacak, eşyalar gelecek, kıyafetler yıka ütüle yine annemler. Biz yatanların da pskolojik olarak kötü bu süreci. Kendim hazırlanmak, hazırlamak isterdim herşeyini. Ama sağlıkla gelsin yeter ki minik kuşlarımız hepsi olur bi şekilde 🙏🥰
Amiin kuzum, hepimizin tek duası o tabi 🍀
Çok haklısın, sizin için ekstra zor. Evet daha odayı boyamak falan var 😏 ya yardımcı abla geliyor ama dolabı vs benim halletmem lazım, ayıklama işlerini. Perdeyi falan o yıkar da işte gözümde büyüyor her şey okul da olunca ekstra. Dediğin gibi yavaş yavaş yapmam lazım

Günaydın kızlar musmustlu bir Pazar olsun 💐 bol bebiş tekmeli, ağrısız, sancısız, mide bulantısız, gribin covidin etkilemediği ve bol alışverişli 💝

Ben de dün büsbüyük bii çılgınlık yaptım😍😍, ha doktora gitmişim he 30dk bebiş mağazasına dedim 🙈 kitikate ve idilbaby nin karşılıklı olduğu bi yere gittim. Hastane çıkışlarını canlı görmek istedim 🥹 bodyler, tek alt pantolon/pijama, çorap, ağız mendili, havlu aldım geldim minnoşuma 33 dk da 🤣🤣 Biraz belim ağrıdı, dinlenince geçti. Hep soft pembeye gidiyo elim biraz çeşitlendirmem lazim 😅

Eki Görüntüle 3653816 Eki Görüntüle 3653817 @sirinm güzel memlekette yaşıyosunjz valla manzara harika, biz donuyoruzzz burada 🥲 5.hastane çıkışını seçenlerdenim bende çok güzel 💚

sepide sepide göbüşte, bebişte, sende harika görünüyorsunuz 💕 maşallah. Başlamakta güzel doğuma kadar günde 30 dk ya çıkarsın 😅

Pamlok Pamlok akıllı insanın hali bir başka gerçekten aldıklarına iyice bakıp eksiklero alırsin canım eve geçince at bize de foto 😇, bak kayınvalidesi almış ne güzel. Benle sirinm sirinm olsak niye bukadar çok almış, bıraksaydı ben alsaydım, hani benim de ilk çocuğum der dellenirdik 🤣🤣

annabelica annabelica minnoşta iyileştiğine göre artık daha çok gelmelisin buraya 🥰

suuuduru68 suuuduru68 canın istiyosa ye bence hiç sorun değil 😅 bu arada sen de çok fit görünüyosun, göbişinde çok tatlı maşallah 🥰 sen hep siyah mı giyiniyosun?

mamavera mamavera yıllarca fitil kullandım canım dışarı çıkıyo o sorun değil, ağızdan alınanların yan etkisi çok tıbbi etkisi daha az oluyo oyüzden fitil tercih ediliyor. Sadece dikkat et fitil geri gelince çamaşırın ıslanıyosa sürekli değiştir, başka bir enfeksiyon mantara davetiye çıkarma, şifa olsun 🌿

@Cherry Mom geçmiş olsun canımm, ilerlemeden toparlarsın inşallah 💐

@babylovee dün sen de pek yokmuşsun iyisin demi? @Beyazyasemin odanız geldi mi🥰

Covid olan arkadaşlar, şimdi degilde salgın dönemi ağır covid olan tanıdıklarım olmuştu, bebişe geçmez demişti doktorlar 🙏
Bebiş kilosu, kendi kilomuz, doğum şeklimiz hakkında çok yorum yapamıyorum ben. Kiloların ikisi de bence genetik yatkınlık, doğum şekliyse o an ki anlık sağlık durumumuzla direkt bağlantılı olucak. Inşallah herşey yolunda ve bebiş ve bizler için en iyisi olacak şekilde Allah tarafından hazırlanıyodur 🙏🥰
Bebeğe bir şeyler almak iyi hissettiriyor valla mutlu günlerde giyinsin bebis.ben 3 zibindan başka bir şey almadım. Ordan burdan gelenlerle idare edicem. Onları da yikayamadim bile daha
Haklısın valla çamaşır değiştirmem gerek. Hastanedeyim diye uğraşmıyorum da. Aksatmiyim maazallah.. Teşekkür ederim paylaşımın için. Sevgiler

Hep 48dim ama hamilelige 50 ile başladım. İlk trimesterda yine 47-48,lere düştum. Nisan ortasi gibi ilk kontrole gittiğimde tarttilar 47 çıktım, deftere 45 yazdılar. Yok artık dedim😄 45ken 56 oldum gozukuyor kayitlarda😜
Şimdi hastanede bol bol yatarken alırım Kilo
Sen tam olarak annelerimizin ben evlendiğimde 45 kiloydum dediğindensin 🤣🤣🤣 en son 40lı kiloları lisede filan görmüşümdür heralde 🤣
Günaydın kızlar musmustlu bir Pazar olsun 💐 bol bebiş tekmeli, ağrısız, sancısız, mide bulantısız, gribin covidin etkilemediği ve bol alışverişli 💝

Ben de dün büsbüyük bii çılgınlık yaptım😍😍, ha doktora gitmişim he 30dk bebiş mağazasına dedim 🙈 kitikate ve idilbaby nin karşılıklı olduğu bi yere gittim. Hastane çıkışlarını canlı görmek istedim 🥹 bodyler, tek alt pantolon/pijama, çorap, ağız mendili, havlu aldım geldim minnoşuma 33 dk da 🤣🤣 Biraz belim ağrıdı, dinlenince geçti. Hep soft pembeye gidiyo elim biraz çeşitlendirmem lazim 😅

Eki Görüntüle 3653816 Eki Görüntüle 3653817 @sirinm güzel memlekette yaşıyosunjz valla manzara harika, biz donuyoruzzz burada 🥲 5.hastane çıkışını seçenlerdenim bende çok güzel 💚

sepide sepide göbüşte, bebişte, sende harika görünüyorsunuz 💕 maşallah. Başlamakta güzel doğuma kadar günde 30 dk ya çıkarsın 😅

Pamlok Pamlok akıllı insanın hali bir başka gerçekten aldıklarına iyice bakıp eksiklero alırsin canım eve geçince at bize de foto 😇, bak kayınvalidesi almış ne güzel. Benle sirinm sirinm olsak niye bukadar çok almış, bıraksaydı ben alsaydım, hani benim de ilk çocuğum der dellenirdik 🤣🤣

annabelica annabelica minnoşta iyileştiğine göre artık daha çok gelmelisin buraya 🥰

suuuduru68 suuuduru68 canın istiyosa ye bence hiç sorun değil 😅 bu arada sen de çok fit görünüyosun, göbişinde çok tatlı maşallah 🥰 sen hep siyah mı giyiniyosun?

mamavera mamavera yıllarca fitil kullandım canım dışarı çıkıyo o sorun değil, ağızdan alınanların yan etkisi çok tıbbi etkisi daha az oluyo oyüzden fitil tercih ediliyor. Sadece dikkat et fitil geri gelince çamaşırın ıslanıyosa sürekli değiştir, başka bir enfeksiyon mantara davetiye çıkarma, şifa olsun 🌿

@Cherry Mom geçmiş olsun canımm, ilerlemeden toparlarsın inşallah 💐

@babylovee dün sen de pek yokmuşsun iyisin demi? @Beyazyasemin odanız geldi mi🥰

Covid olan arkadaşlar, şimdi degilde salgın dönemi ağır covid olan tanıdıklarım olmuştu, bebişe geçmez demişti doktorlar 🙏
Bebiş kilosu, kendi kilomuz, doğum şeklimiz hakkında çok yorum yapamıyorum ben. Kiloların ikisi de bence genetik yatkınlık, doğum şekliyse o an ki anlık sağlık durumumuzla direkt bağlantılı olucak. Inşallah herşey yolunda ve bebiş ve bizler için en iyisi olacak şekilde Allah tarafından hazırlanıyodur 🙏🥰
Ayyyy bayıldım bayıldımmm 😍 çok güzeller 😻 ohh biraz dolaşmak çok iyi gelmiştir çok sevindim adına 😍 yaa onunda ilk torunu olacak çok heyecanlı o böyle heyecanla alışveriş yapınca benim çok hoşuma gidiyor 😍 zevklerimizde benziyor güzel şeyler alıyor 🤩 eve gidince fotosunu atayım cidden 🤗

Bende yaz insanı değilim ya , bu havalar tam bana göre 😍 eşim aşırı yazcı 9 ay yaz olsun mutlu, hava kötüleştimi keyfi kaçıyor, kışın hep yaz yerlerini tercih eder tatil içinde 😒 kayak mayak gidemezsin onunla 😫 yaz bir yerden sonra bunaltıyor ya
Bende aynı şekilde kuzum ya kapalı hava biraz basıyor ama yinede kışı tercih ederim yaz çok bunaltıyor 😬
yiyelim demi kız bacım canını yerim senin icimizi rahatlattın🤣❤️
Ye kız senden önemli mi 🤣 sende şeker de çıkmadı mideni de yakmıyorsa bir çikolatadan bişey olmaz ye gitsin 🥰

Sen tam olarak annelerimizin ben evlendiğimde 45 kiloydum dediğindensin 🤣🤣🤣 en son 40lı kiloları lisede filan görmüşümdür heralde 🤣

Ayyyy bayıldım bayıldımmm 😍 çok güzeller 😻 ohh biraz dolaşmak çok iyi gelmiştir çok sevindim adına 😍 yaa onunda ilk torunu olacak çok heyecanlı o böyle heyecanla alışveriş yapınca benim çok hoşuma gidiyor 😍 zevklerimizde benziyor güzel şeyler alıyor 🤩 eve gidince fotosunu atayım cidden 🤗
Aşırı kilo aliyormusum. Ben de derim kızıma ben 45 kiloydum sen doğmadan önce diye 😄 bebişin bacak. Ölçümü kısa çıktı. Femur değeri var ya.. Şimdi biraz yemeye ağırlık verdim😉
Kadın doğum Doktorum başta farklıydı, eşimin muayeneye girmesini istemedi vaginal muayene yapıyor diye... Rahat rahat sorularımı da soramıyordum. Temmuz itibari ile değiştirdim ben de doktorumu. Zaten Almanyaya yeni gelmişim sayılır ve eşimden başka Kimsem yok. O da yanımda olmazsa..

Kızlar 2 gündür pelvik kasları denilen bölge ve bacaklarımla birleştiği kemiklerim ağrıyor dokunsam acıyor internete sorunca rahim ağzı yumuşaması falan bişeyler okudum 😟 Daha 27. Haftadayım sizinde oluyor mu ya kızımda bunlar olurken 33-34 falandım korktum baya😕

Canım bu ağrı bende de var, doktora söyleyecektim hatta, epey bir ağrı var o bölge de acaba kafası aşağıda mı diyorum böyle kendi kendime

Maşaallah canım şükür yine yardımcın vs var inşallah sağlıkla atlatırsın sen de 😍 bende kimse yok hem hastayım hem 8 5 çalışıyorum akşam ev yemek hem kışlıklarım hem ev hem hazırlık üstüne düzenli spor 😂😂 yoğunluktan çocuğun hareketlerini hissedemiyorum 😂 huni takıp gezecem en son

Back
X