Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ayyy ikinci bebesine hamile olan anneler sizde çok yoruluyor musunuz yoksa benim bebem mi hiç durmuyor 😀😀 yani artık yorgunluktan kalçama kramp giriyor, anaaam evimiz bahçeli sabah 11 den beri bahçedeyiz sürekli hareket halindeyiz daha yeni uyuttum ama ev işlerini yapmaya Gücüm kalmıyor ya 😔😔
Ben de bunu düşündüm benim ilk hamileliğim. Yoruldum nefes nefese kaldım diye düşünüyorum sonra diyorum ki insanlar kaç tane çocuğu varken hamilelik yaşıyor gayet her işlerini yapıyorlar diye sonra biraz enerji geliyor. İşiniz bizden daha zor 😄

Belirtiler gidince öyle hissettiriyor canım. Ben bugün çok halsizim ve midem kötü. Hep yatıyorum zaman geçmiyor iş yapmayınca 🫣 zaten çok yemene gerek yok canım bebek için faydalı olabilecek avokado ceviz vs gibi şeylerden az az ye miden alırken
Bosver yattt😅 bugunlerin tadını cikaralim. Zaten bebislerimiz dogunca boyle yatma dinlenme firsati cok olmayacak.
Bende hep yatiyorum. Yemek pisirmeye halim yok..
Ay sorma avokado aldim ama olgunlasmamak icin ant icmisler adeta. Yanina koydugum muz çürümüş onlarda tık yok😅

Ben de bunu düşündüm benim ilk hamileliğim. Yoruldum nefes nefese kaldım diye düşünüyorum sonra diyorum ki insanlar kaç tane çocuğu varken hamilelik yaşıyor gayet her işlerini yapıyorlar diye sonra biraz enerji geliyor. İşiniz bizden daha zor 😄
Ahhh evet evet, ben oğlumda sürekli yatıyordum yatarken bile yoruluyordum😀 ama şu an diyorum ki neye yoruluyormuşumki ben o zamanlar 😀 Ama yine de Rabbim güç kuvvet veriyor bir şekilde yani bu tempoya alismamiz lazım çünkü 9 ay sonra daha yorucu günler bizi bekliyor 😂😂

Doktorun ne dedi canım? Geçmiş olsun korkma. Yat güzelce dinlen

Doktorundan ne cevap gelecek bizle de paylas. Insallah devami gelmez güzelce dinlen. Bacaklarinin altina yastik koy. Ben gunlerimi hep boyle gecirdim hep lekelenme kanama yasadim.. o kalp çarpıntısını iyi bilirim..
hemen gel bakalım yazmış onceki hamileliklerim de cok progestan kullandm
insallah bebek iyidir aşırı stresliyim yoldayım simdi cıkinca yazarım yine cok sagolun kızlar🥰

hemen gel bakalım yazmış onceki hamileliklerim de cok progestan kullandm
insallah bebek iyidir aşırı stresliyim yoldayım simdi cıkinca yazarım yine cok sagolun kızlar🥰
Haber ver canim bize de mutlaka. Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏 iyi düşün iyi seyler olsun inşallah 💗

Kızlar ya bu folik asiti ne kadar zaman kullanmamız gerekiyor doktora sormayı unuttum ben çünkü benim bir şişe bitmek üzere de yine mi almam gerek ben oğlumda hiç kullanmamıştım da o yüzden çok bilgim yok

Bosver yattt😅 bugunlerin tadını cikaralim. Zaten bebislerimiz dogunca boyle yatma dinlenme firsati cok olmayacak.
Bende hep yatiyorum. Yemek pisirmeye halim yok..
Ay sorma avokado aldim ama olgunlasmamak icin ant icmisler adeta. Yanina koydugum muz çürümüş onlarda tık yok😅
Evet benim aldıklarım da öyle 😄 bunlar olgunlaşana kadar bizim bebişler doğar 😂 ben de kalkıp yemek yaptım az önce midem düzelmiş gibi saatim saatimi tutmuyor artık 😄 siz yemek işini nasıl yapıyorsunuz

Ahhh evet evet, ben oğlumda sürekli yatıyordum yatarken bile yoruluyordum😀 ama şu an diyorum ki neye yoruluyormuşumki ben o zamanlar 😀 Ama yine de Rabbim güç kuvvet veriyor bir şekilde yani bu tempoya alismamiz lazım çünkü 9 ay sonra daha yorucu günler bizi bekliyor 😂😂
Bunlar tatlı yorgunluklar 😍 bu zamana kadar dinlendiklerimize sayalım artık 😂

Niye rezil olasın canım hiç öyle düşünme. Randevun kaçtaydı

Söylemedim ben canım ve henüz söylemek istemiyorum da 😔 Akşam 18.00' da inşallah, çok da heyecanlıyım aslında 😍🥹 Ellerim titriyor düşündükçe, eşim hele. O hala inanamıyor, şimdi görünce çok duygulanacak 🥲 İnşallah sorun yoktur ve sağlıkla ilerleriz 🙏🏻

Benim randevum yarın 10.15 te canım heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kalbim pır pır hep. Vitamin işini de konuşacağım bakalım benimki ne verecek. Bi de şu hazımsızlık şişkinlik konusunu soracağım dün gece çok kötü oldum nefes aldırmayacak kadar şişiyorum. 🫣
Ayyy bize de bilgi ver lütfen ben de hazımsızlık çekiyorum çok fenaaa nefes alamıyorum şişlikten

Selam kızlar sağlık ocağından geliyorum beta hcg 15000 çıktı doktor 6 haftalık hamilesin dedi 2 hafta sonra kalp atışı ve bebeği görmeye gideceğim :)
Hayırlı olsun,sağlıklı gebelikler dilerim, kaç gün gecikmiştin baya yüksek çıkmış da bilerek mi geç yaptın testi merak ettm :)

Söylemedim ben canım ve henüz söylemek istemiyorum da 😔 Akşam 18.00' da inşallah, çok da heyecanlıyım aslında 😍🥹 Ellerim titriyor düşündükçe, eşim hele. O hala inanamıyor, şimdi görünce çok duygulanacak 🥲 İnşallah sorun yoktur ve sağlıkla ilerleriz 🙏🏻
Ya biz bile çok heyecanlanıyoruz birbirimiz için. İnşallah buraya harika bir haberle geleceksin 🥰

Back
X