- 7 Temmuz 2019
- 414
- 1.290
- 113
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #4.061
Çok teşekkür ederim 12 gün gecikmistim canım:)Adetin kac gün gecikti baya yüksekmiş maşallah hayırlı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim 12 gün gecikmistim canım:)Adetin kac gün gecikti baya yüksekmiş maşallah hayırlı olsun![]()
Düzeltme yapayım yanlış yazmışım 6+6 olacak kalp atışıMerhabalarannabelica bugün doktora gittik çok şükür kalp atışımızı duyduk
darısı bekleyen isteyen herkese inşallah sata göre 7+4 doktora göre 6+2 geç döllenme dedi
Tabi canım yaşamayalım ama insanlık hali olabilir o yüzden dedim. Bebeğin ve sen iyi ol da gerisi önemsizHem öyle canım, hem de o durumda kendimi düşünmek de hiç iyi hissettirmedi banaöylr şeyler hiç yaşamayalım hiçbirimiz
![]()
AhahaKızlar 3 gündür rüyamda 3üz erkek bebek doğurduğumu görüyorum hayırlara gelsin inşallah yarın kontrolüm var eşim diyor biz 1 tanesine zor bakarız (beceriksiz olduğumuzdan) 3tane olursa çocuklar Allah’a emanet
![]()
Gönlümde hep sağlıkla ikiz bebeğim olsun inşallah diye dua etmişimdir ama yarın görcez artık kesin belli olur herhalde tek bebek mi ikiz mi değil mi 6+4 olcamAhahabakarsınız mecbur başa gelen çekilir derler
hepsi aradan çıkar işte bi açıdan iyi
![]()
Anliyorum canim seni. Zaten bizim insanımız hic dusunmeden konusmaya bayılır.. stres yapma. Aksam guzel haberlerini bekliyoruzÖyle ama hemen anlarlar, herkes onu soruyor çevrem de bu beni çok rahatsız ediyorİnşallah canım
![]()
Amann gerçekten yaa herkesin ağzı var konuşuyor valla bilen de bilmeyen de. Ben de ilk olduğu için kimden ne duysam panikliyorm. Neyse artık kulak asmıyım fazla :)Niye normal olmasın canım gayet normal burda nerdeyse hepimiz yaşıyoruz boşuna endişelenme öyle laflara kulağını kapat. Benim de aşırı var bazen nefes bile aldırmıyor düşün. Sindirim yavaşladığı için yaşıyoruz bu durumu
Ay bende oyleyim yaa makarna cok severim her haliniBen midem geçtikçe kalkıp en azından 1 çeşit bir şey yapmaya çalışıyorum ya da dışardan söylüyoruz. Makarnayı çok severim onu sık yiyorum özellikle yoğurtlu olunca bayılırım her gün olsa yerim![]()
Evet dışardan yerken çok dikkat etmek lazım zaten son zamanlarda hep duyuyoruz gıda zehirlenmesi durumları oluyor. Güvendiğin bi yerden yiyebilirsin bence canın çok çekiyorsa tabi doktoruna sor cumartesi günüAy bende oyleyim yaa makarna cok severim her halinidr gecen dedi disardan hic onermiyorum diye ondan beri disardan yemedik ama canim burger cekiyor cumartesi bir soracagim bakalim. Bizde disardan söylüyorduk napalim mecbur kalinca. Annem biraz buzluk hazirligi yapiyor bana kolayca pisirir yersiniz dedi bakalim
Aslinda sebze yumurta fln yemekte yeterli bize. Doymak olsun maksat. Bugun canim kurabiye cekiyor yaa![]()
Sadece aileye söylemeyi düşünüyoruzKizlar bebis haberinizi cevrenizdekilere soylediniz mi ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz
bende çok etkisini görmüyorum ama doktor bana 2 tane birden alıcaksın dedi ben fazla olur diye 1 tane alıyorum ama kesmiyorBu prilam ben de ilk gün çok güzel hissettirdi bugün hiç bir işe yaramadı ya neden böyle oldu kullanan arkadaşlar etkisini görüyor mu
Evet canım can sıkıcı oluyor zaten 1 tane çocuk doğuran kendini uzman doktor uzman ebe sanıyorAmann gerçekten yaa herkesin ağzı var konuşuyor valla bilen de bilmeyen de. Ben de ilk olduğu için kimden ne duysam panikliyorm. Neyse artık kulak asmıyım fazla :)
En guzel soyleme zamani bence de cok iyi dusunmussunuzSadece aileye söylemeyi düşünüyoruzanneler gününde
HahahaEvet dışardan yerken çok dikkat etmek lazım zaten son zamanlarda hep duyuyoruz gıda zehirlenmesi durumları oluyor. Güvendiğin bi yerden yiyebilirsin bence canın çok çekiyorsa tabi doktoruna sor cumartesi günübana sebze falan pek yetmiyor hatta protein de yetmiyor vücut karbonhidrata alışmış olmadan doymuyor
kurabiye pastaneden alınabilir bence ondan bir şey olmaz
Ay evet pizza da çok severim ben normalde de yemek hiç ayırt etmem ne bulursam yerimHahahacok katiliyorum sana. Gercekten karbonhidrat dostumuz olmus... ne acı
Zaten canim ben genelde pizzaciyim. Doktor pissin yiyebilirsin demisti sucuk fln icin ondan korkmuyorum yani iyice pisiyor bide zaten kac tane oluyor ki uzerindekendimi ikna etmeme yetiyor yani. Esimden isteyeyim yaa kurabiye iyi dedin bak
Çok tatlı olur bence Allah gönlüne göre versinGönlümde hep sağlıkla ikiz bebeğim olsun inşallah diye dua etmişimdir ama yarın görcez artık kesin belli olur herhalde tek bebek mi ikiz mi değil mi 6+4 olcam
Ben idrar testinde pozitif gördüğümde söyledimKizlar bebis haberinizi cevrenizdekilere soylediniz mi ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz