Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar 3 gündür rüyamda 3üz erkek bebek doğurduğumu görüyorum hayırlara gelsin inşallah yarın kontrolüm var eşim diyor biz 1 tanesine zor bakarız (beceriksiz olduğumuzdan 🤣) 3tane olursa çocuklar Allah’a emanet 😆😆
Ahaha 😂 bakarsınız mecbur başa gelen çekilir derler 😄 hepsi aradan çıkar işte bi açıdan iyi 😄

Niye normal olmasın canım gayet normal burda nerdeyse hepimiz yaşıyoruz boşuna endişelenme öyle laflara kulağını kapat. Benim de aşırı var bazen nefes bile aldırmıyor düşün. Sindirim yavaşladığı için yaşıyoruz bu durumu
Amann gerçekten yaa herkesin ağzı var konuşuyor valla bilen de bilmeyen de. Ben de ilk olduğu için kimden ne duysam panikliyorm. Neyse artık kulak asmıyım fazla :)

Ben midem geçtikçe kalkıp en azından 1 çeşit bir şey yapmaya çalışıyorum ya da dışardan söylüyoruz. Makarnayı çok severim onu sık yiyorum özellikle yoğurtlu olunca bayılırım her gün olsa yerim 😄
Ay bende oyleyim yaa makarna cok severim her halini😄😄 dr gecen dedi disardan hic onermiyorum diye ondan beri disardan yemedik ama canim burger cekiyor cumartesi bir soracagim bakalim. Bizde disardan söylüyorduk napalim mecbur kalinca. Annem biraz buzluk hazirligi yapiyor bana kolayca pisirir yersiniz dedi bakalim😄
Aslinda sebze yumurta fln yemekte yeterli bize. Doymak olsun maksat. Bugun canim kurabiye cekiyor yaa🥲

Kizlar bebis haberinizi cevrenizdekilere soylediniz mi ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz

Ay bende oyleyim yaa makarna cok severim her halini😄😄 dr gecen dedi disardan hic onermiyorum diye ondan beri disardan yemedik ama canim burger cekiyor cumartesi bir soracagim bakalim. Bizde disardan söylüyorduk napalim mecbur kalinca. Annem biraz buzluk hazirligi yapiyor bana kolayca pisirir yersiniz dedi bakalim😄
Aslinda sebze yumurta fln yemekte yeterli bize. Doymak olsun maksat. Bugun canim kurabiye cekiyor yaa🥲
Evet dışardan yerken çok dikkat etmek lazım zaten son zamanlarda hep duyuyoruz gıda zehirlenmesi durumları oluyor. Güvendiğin bi yerden yiyebilirsin bence canın çok çekiyorsa tabi doktoruna sor cumartesi günü 😊 bana sebze falan pek yetmiyor hatta protein de yetmiyor vücut karbonhidrata alışmış olmadan doymuyor 😄 kurabiye pastaneden alınabilir bence ondan bir şey olmaz

Amann gerçekten yaa herkesin ağzı var konuşuyor valla bilen de bilmeyen de. Ben de ilk olduğu için kimden ne duysam panikliyorm. Neyse artık kulak asmıyım fazla :)
Evet canım can sıkıcı oluyor zaten 1 tane çocuk doğuran kendini uzman doktor uzman ebe sanıyor 😄

Evet dışardan yerken çok dikkat etmek lazım zaten son zamanlarda hep duyuyoruz gıda zehirlenmesi durumları oluyor. Güvendiğin bi yerden yiyebilirsin bence canın çok çekiyorsa tabi doktoruna sor cumartesi günü 😊 bana sebze falan pek yetmiyor hatta protein de yetmiyor vücut karbonhidrata alışmış olmadan doymuyor 😄 kurabiye pastaneden alınabilir bence ondan bir şey olmaz
Hahaha😄 cok katiliyorum sana. Gercekten karbonhidrat dostumuz olmus... ne acı 😄
Zaten canim ben genelde pizzaciyim. Doktor pissin yiyebilirsin demisti sucuk fln icin ondan korkmuyorum yani iyice pisiyor bide zaten kac tane oluyor ki uzerinde😄 kendimi ikna etmeme yetiyor yani. Esimden isteyeyim yaa kurabiye iyi dedin bak

Hahaha😄 cok katiliyorum sana. Gercekten karbonhidrat dostumuz olmus... ne acı 😄
Zaten canim ben genelde pizzaciyim. Doktor pissin yiyebilirsin demisti sucuk fln icin ondan korkmuyorum yani iyice pisiyor bide zaten kac tane oluyor ki uzerinde😄 kendimi ikna etmeme yetiyor yani. Esimden isteyeyim yaa kurabiye iyi dedin bak
Ay evet pizza da çok severim ben normalde de yemek hiç ayırt etmem ne bulursam yerim 😄 inşallah çocuğum da benim gibi olur diye dua ediyorum şimdi ben bebekken de öyleymişim annem hiç zorlanmamış evde ne pişse önüme koyarlarmış hepsini yermişim kendi başıma😂

Bursada ferhan sönmez diye bir doktorla görüştüm bugün telefondan yorumlarıda baya iyi ama bursada olup duyan veya giden var mı arkadaşlar

Back
X