• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ben de salona bundan alıcammm 😍 sırf ahşap seviyorum diye bide egebaby alıcam saçma mı sizcr ya doğru söyleyin 🤣🤣 yenidoğan için egebaby büyük mü olur diye bundan da alayım, hem de slaonda kullanırım dedim
Kanka bundan alsanda sana yine beşik lazım bu 9 aya kadar diye biliyorum

Beyninin bir köşesinde nefretliklerim diye listen var ya durup durup ortaya cikariyorsun😁
Ama bisey diyim mi hamilelikte bence oluyor bu. Bende durup durup birkac gun once kızdığım seylere tepkiyi veresim geliyor herkes şok 😁
Aşkım aklımda kalmış kötüye beynim iyi çalışır😂😂 yok sonra anlaştıkta merak ettim şu an kimdi o zaman diye 😆😆

Aşko geçmiş olsun, ağrı nerende var?
Sagol kuzum🙏
Sabah saga dönük yatiyordum sola döneyim az da dedim, pozisyon degistirirken once sirtustu döndüm sonra solum dönmeye niyetlendim yok olmadi dönemedim sol bacagimla genital bölge arasinda birsey var sanki bacaklarim kapanmadı asla. Bir daha denedim yok yine ayni bacaklarim kapanmiyor ve ağrıyor. Sonra bende geri sirtustu döndüm. Az durdum o sekilde. Sonra yavas yavas agri hafiflemeye basladi. Sonra soluma donebildim. Bilmiyorum ne yaşadım ama endiselendim. Ayaga kalkmak istemedim. Esime de söyledim gitmek istemiyorum bugun dedim.
Umarım bir daha olmaz cok garipti

Sagol kuzum🙏
Sabah saga dönük yatiyordum sola döneyim az da dedim, pozisyon degistirirken once sirtustu döndüm sonra solum dönmeye niyetlendim yok olmadi dönemedim sol bacagimla genital bölge arasinda birsey var sanki bacaklarim kapanmadı asla. Bir daha denedim yok yine ayni bacaklarim kapanmiyor ve ağrıyor. Sonra bende geri sirtustu döndüm. Az durdum o sekilde. Sonra yavas yavas agri hafiflemeye basladi. Sonra soluma donebildim. Bilmiyorum ne yaşadım ama endiselendim. Ayaga kalkmak istemedim. Esime de söyledim gitmek istemiyorum bugun dedim.
Kanka neden acaba 🙁🙁 şu an geçtimi peki?

Ben de salona bundan alıcammm 😍 sırf ahşap seviyorum diye bide egebaby alıcam saçma mı sizcr ya doğru söyleyin 🤣🤣 yenidoğan için egebaby büyük mü olur diye bundan da alayım, hem de slaonda kullanırım dedim
Kuzum ben sepideye de öyle yap demiştim 2 tane beşik isteyince. Şimdi şöyle ki ben bunu yatak odasına aldım, çocuk odasına da montessori yaptırıyorum, gün içinde salona taşırım zaten tekerlekli. Ama sepide gündüz salonda dursun taşıyamam demişti ben de o yüzden egebaby önerdim. Ben montessori yaptırmasam net egebaby alırdım 😍 hiç saçma değil. Çünkü egebaby de 4 yaşına kadar kullanılıyor

Kanka neden acaba 🙁🙁 şu an geçtimi peki?
Bende bilmiyorum ki kuzum ya. Gecti şükür. Ama sabah aklim gitti ya. Bacaklar kapanmiyor tam ortada bir yumru gibi bisey var kırk senaryo kafada sabah gözümü yeni acmisim saat 7.
Sonra yavas yavas gecti. Acaba bebegimin bir yeri mi oradaydi diyorum. Saatlerce uyku tutmadi sonra 3saatw yakin oylece durdum yatakta :(

Sagol kuzum🙏

Geçmiş olsun canım kasık ağrısı mı
Canım ustte yazdim aynen böyle bir agri oldu. Bende anlamadim sebebini. Ve kasık ağrısı eşlik etti yogun sekilde.

Bende bilmiyorum ki kuzum ya. Gecti şükür. Ama sabah aklim gitti ya. Bacaklar kapanmiyor tam ortada bir yumru gibi bisey var kırk senaryo kafada sabah gözümü yeni acmisim saat 7.
Sonra yavas yavas gecti. Acaba bebegimin bir yeri mi oradaydi diyorum. Saatlerce uyku tutmadi sonra 3saatw yakin oylece durdum yatakta :(
Ay evet kötü olmuş aşkım 😞 bende paniklerdim böyle durumda, üstünü sıcak tut sen yinede, tekrarlarsa yaz dr mutlaka

Canım ustte yazdim aynen böyle bir agri oldu. Bende anlamadim sebebini. Ve kasık ağrısı eşlik etti yogun sekilde.
Evet şimdi okudum vajina kemiklerin ağrıyor gibi anladım bacaklarada vurur o ağrı çünkü. Özel durumların olmasa normal derdim ama kontrole gitsen için rahat eder gibi canım

Ay evet kötü olmuş aşkım 😞 bende paniklerdim böyle durumda, üstünü sıcak tut sen yinede, tekrarlarsa yaz dr mutlaka
Gerçekten bir anda olunca insanin nefesi kesiliyor o panikten. Cok garipti. Aman bir daha olmasın da..

Bu arada bunun üzerine annem geldi bugun yine yanima sagolsun da, şey dedi senin artik sancıların olur dedi. Bu aylardan sonra başlar dedi. Kasık agrisi gibi aniden giren ağrılar gibi olabilir korkma hemen dedi. Sabah yasadigim seyi anlatinca. Aklinizda olsun kizlar. Olabiliyormus demek ki.

Aklıma ne geldi şu an bir ara biri bana biletini alayım vizen varsa almanyaya git demişti o kimdi ya, o zaman cahilmişim biraz, nickini aklımda tutamamışım 😂😂😂
Bizde yeşil pasaport var, eşime diyorum git yurtdışından topla gel arabasını vs dinlemiyo beni, bizi yalnız bırakmak istemiyo ama çok mantıklı değil mi ya 🤣🤣

Evet şimdi okudum vajina kemiklerin ağrıyor gibi anladım bacaklarada vurur o ağrı çünkü. Özel durumların olmasa normal derdim ama kontrole gitsen için rahat eder gibi canım
Vajina kemiklerim 3 haftayi gecmistir agriyor kuzu. Saga sola dönerken yattigim yerden kalkarken her sekilde her an agriyor. Ama bu ağrılar olurken hep kontrole gittim birsey demedi doktor.
Bu sabahki anlik birseydi. Ama hemen gecti. Ben evham kralicesi oldugum icin biraz fazla stres ettim galiba.

Back
X