• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ben inanıyorum hepimiz 37+ göreceğiz 😍
Bal damlıyor ball🥲🙏🙏 ağlayacağım simdi.. yavrummm ... 37 38 haftalara kadar aynı bedende olalım aminn🙏🥲
Bazen asssiri duygusal oluyorum yaaa...

Bazen stresli oldugumda tedirgin oldugumda oglumla konuşuyorum dokunuyorum bana tepki veriyor , annemm aslan oglum benim en büyük yaşama tutunma gücümsünn diyorum böyle anlarda.
Sonra dönüyorum eşime, Aslan mı koysak adını diyorum 🥲
Halbuki gecen senenin Aslan furyasindan öğk geldi. Ama boyle olunca koyasim geliyor o ismi 🙈

Aşkım battaniye bunlarda olabilir mi acaba 🤔

Bence bunlardır kuzum. Etiketini paketini atayım.
1000144486.webp

Bal damlıyor ball🥲🙏🙏 ağlayacağım simdi.. yavrummm ... 37 38 haftalara kadar aynı bedende olalım aminn🙏🥲
Bazen asssiri duygusal oluyorum yaaa...

Bazen stresli oldugumda tedirgin oldugumda oglumla konuşuyorum dokunuyorum bana tepki veriyor , annemm aslan oglum benim en büyük yaşama tutunma gücümsünn diyorum böyle anlarda.
Sonra dönüyorum eşime, Aslan mı koysak adını diyorum 🥲
Halbuki gecen senenin Aslan furyasindan öğk geldi. Ama boyle olunca koyasim geliyor o ismi 🙈
Ay kuzu aklıma şu geldi 🤣😍

Geçen salı kendi doktorum bebisi 1550 gram ölcmüştü şimdi hastanedeki pränatal bölümüne gittim ultrason yapıldı onlar da aynısını söylediler. Hepsi farklı ölçüm yapıyor bence. Ya da bir haftada kilo almadı 🙄 kilosu normal dedi sen de görece zayıfsın dedi. 40cm olctu. Kartuşu bitmiş çıktı vermedi. Eve posta ile yollayacak detayları ve fotoları. Ama eskisi gibi net değil fotolar,. Parça parça. O kadar yatıyorum burda bari Bi bebisi gördüm iyi geldi😍

Geçen salı kendi doktorum bebisi 1550 gram ölcmüştü şimdi hastanedeki pränatal bölümüne gittim ultrason yapıldı onlar da aynısını söylediler. Hepsi farklı ölçüm yapıyor bence. Ya da bir haftada kilo almadı 🙄 kilosu normal dedi sen de görece zayıfsın dedi. 40cm olctu. Kartuşu bitmiş çıktı vermedi. Eve posta ile yollayacak detayları ve fotoları. Ama eskisi gibi net değil fotolar,. Parça parça
Canım bazen olabiliyor. Zayıf olacaktir biraz belki. Bende yasadim benzer seyleri.
Bazen kilo almasi durabiliyor yavaslayabiliyor.

Ben de isimden hala emin değilim şöyle ki Serra kesin olacak o benim hayalim😍 Eşim de Elif ismini çok sever, ama ablamın ismi komik mi olur bilmiyorum 🙃 aynı evde iki Elif. Bide Serra telaffuzu zor diye insanlar Elif mi der 🥲🥲 Eşim sen nasıl istersen diyo ben de onu kırmayı asla istemiyorummm.

Kızlar amerika vizesi var bizde 🤣🤣eskiden vizeci sadece evrakları yolluyorsun bebeğin pasaportuna vizeyi basıp yolluyorlar demişti, şimdi bebeğede randevu alıp gitmek lazımmış 😆😆 ne soracaklar ne diyecekler çocum ne cevap verecek olmayan konuşmasıyla merak ediyorum 😆😆 çok saçma değil mi

Back
X