Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ay evet pizza da çok severim ben normalde de yemek hiç ayırt etmem ne bulursam yerim 😄 inşallah çocuğum da benim gibi olur diye dua ediyorum şimdi ben bebekken de öyleymişim annem hiç zorlanmamış evde ne pişse önüme koyarlarmış hepsini yermişim kendi başıma😂
Oh ne güzel kolay bebekmissin 😄 ya bence bizler cogumuz oyle büyümüş olabiliriz. Simdiki cocuklar cok secici herseyi yemiyorlar. Biz daha sakin cocuklarmisiz o yıllar oyleymis demek ki. Insallah iştahlı bebislerimiz olsun amiiiiin 🙏
Ben idrar testinde pozitif gördüğümde söyledim 😄 ama yakın çevreme sadece onlar başkalarına duyurdu mu bilmiyorum 🫣
Valla helal olsun 😄 illa duyuran olmustur sen kimseye soylemeyin demediysen.
Ben bu defa karnim cikana kadar galiba sessiz kalacağım 🙃

Oh ne güzel kolay bebekmissin 😄 ya bence bizler cogumuz oyle büyümüş olabiliriz. Simdiki cocuklar cok secici herseyi yemiyorlar. Biz daha sakin cocuklarmisiz o yıllar oyleymis demek ki. Insallah iştahlı bebislerimiz olsun amiiiiin 🙏

Valla helal olsun 😄 illa duyuran olmustur sen kimseye soylemeyin demediysen.
Ben bu defa karnim cikana kadar galiba sessiz kalacağım 🙃
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap tabi canım ben sabredemedim 🫠

Arkadaşlar ya kalça ağrısı yaşayan var mı sol tarafımdaki kalçamin üst kısmına bir ağrı giriyor zor yürüyorum bazen kramp gibi giriyor yani anlayamadım ya

Ultrasonda bebişleri gözüken kızlar görüntüleri bizimle de paylaşır mısınız gözümüz gönlümüz açılsın 😍
image.webp

Dünden 🫠

Annelere kutuda patikler 😍
Ay dün instagramda gördüm kız annesine bebek sürprizi yapacak çekmeceye patik koymuş anne kaşık versene diyor kadın açıyor kaşık veriyor görmüyor patiği, anne çatal ver yine aynı şey görmüyor anne bir tane daha kaşık verrr diyor 😁😁😁 sonra diyorlar bi göz doktoru şart 🤭🤭

Back
X