• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kuzu tansiyon biraz kişisel oluyor, sendeki etkilerine de bakıyorlar. Mesela normal tansiyonu 12-8 olan biri için 13-8 çok yüksek değil ama benim normal tansiyonum da düşük 9-5 9-6 çıkıyor benim için 13-8 çok yüksek hamilelik için konuşuyorum tabi ki. Mide bulantısı vs de olmuş doktor ona istinaden öyle demiş olabilir
Aslında çoğu sey öyle, etkiler kişisel çok haklısın kuzum. Mesela benim karaciğer değerlerim 100 civarı olunca kaşıntıdan hastanelik oluyorum, doktorlar normalde 400-500 değerlerde bu etkilerin olduğunu söylüyolar

Aslında çoğu sey öyle, etkiler kişisel çok haklısın kuzum. Mesela benim karaciğer değerlerim 100 civarı olunca kaşıntıdan hastanelik oluyorum, doktorlar normalde 400-500 değerlerde bu etkilerin olduğunu söylüyolar
Doğru diyorsun kuzum, bu sürece girene kadar hamileliği kolay sanıyordum ama hiç öyle dışardan göründüğü gibi değilmiş 🤷‍♀️ hepimiz sağlıkla doğuralım yavrularımızı 😻🙏
Yarın randevu sonrası bebek odası bakıcaz eşimle 😍 onun heyecanı var üzerimde 🤩

Kızlar, ana kucağı konusunda kararsız kaldım ya.
Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Bu markaların ürünleri hep cok satanlarda.
Belki oğlum sevmez diye gidip en pahalisini almak aklıma yatmadı alternatiflere bakiyorum.
Sizler ne marka aldınız tavsiyelerinize açığım.
Manuel olandan alacağım.

Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Belki oğlum sevmez diye gidip en pahalisini almak aklıma yatmadı alternatiflere bakiyorum.
Manuel olandan alacağım.
Babyjörn tarzında al bence canım yataylamasına sallanan sağa sola gidenleri bebekler pek sevmiyor. Pilates topu mantığında dikey olan hareketleri seviyorlar merfbaby tavsiye ederim en kaliteli muadili bence o

Babyjörn tarzında al bence canım yataylamasına sallanan sağa sola gidenleri bebekler pek sevmiyor. Pilates topu mantığında dikey olan hareketleri seviyorlar merfbaby tavsiye ederim en kaliteli muadili bence o
Onlardan alcam zaten kuzum. Manuel dediğim kendi öne arkaya sallayacagi olanlardan.
A bakayim o markaya da tamam canım teşekkür ederim 😍

Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Manuel olandan alacağım.
Canım ben pierre cardin plume aldım

Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Manuel olandan alacağım.
Mamma aldık biz canım

Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Manuel olandan alacağım.
Aynı mantıkla ben de mamma deluxe cotton aldım canım

Doğru diyorsun kuzum, bu sürece girene kadar hamileliği kolay sanıyordum ama hiç öyle dışardan göründüğü gibi değilmiş 🤷‍♀️ hepimiz sağlıkla doğuralım yavrularımızı 😻🙏
Yarın randevu sonrası bebek odası bakıcaz eşimle 😍 onun heyecanı var üzerimde 🤩
Aminn sağlıkla gelsin minikolarr 🥰 yaaa en güzel heyecan oda bakmak 😍 inşallah gönlünüze göre bulursunuz. Nerelere bakcaksınız canım

Back
X