• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Merhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın 😔
Canım dualarımız seninle 🙏 önemsiz gecici birsey çıksın inşallah 🙏
Tedirgin olma bir dur bekle bakalim hemen en olumsuzu düşünme.
Kötü birsey oldugunu düşünmüyorum demis doktorun zaten.

Aşkım çok almadım 1 olandan 70lik almıştım, 2 olandan 140 😣 ama denicem eğer öyle sıkıntı yaşarsam molfix premium alacam kanka yorumlarda herkes ona geçtiğini yazmış
Ben birkaç olumsuz yorum okuyunca Molfix premium almıştım kuzu.
Ama şöyle ki eminim ikisinden de hem memnun olan hem memnun olmayan vardır o yüzden çok takılma memnun kalmazsan zaten çok almamışsın hemen gidip alırsın diğerinden

Merhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın 😔
Arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz 🍀 detaylida bir şey görmüşler miydi? Ben kötü bir şey olduğunu sanmıyorum, pozisyondan bence

Canım, endişelenme, dualarımız seninle, sen detaylıya da girmiştin, sürekli takiptesin🙏

Oy senin o burnuşunu yerimmmm yer yer 😍😍 Nasıl muntazam yüz hatları, nasıl bir mucize bu şekerler yaa 🥹🥰
Pekiiii nasıl geçti canım muayene, tamam mi devam mı 🤣

Yaa ne kadar büyümüş bu tatlı bebiş maşallah🧿😍

yesinler o burnu maşallah 🧿

Ay burnu aynı benim kızçeminki gibi 🤩🤩🤩 ya yerim ben onu, maşallah Allah nazarlardan korusun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤩🤩🤩 🧿

Yiaa tombiiik yanaaakk burnuna bakkk😁😍😍 maşallah ya daha napsin bu cocik sanaa vesikalık vermis ne istiyorsun anne gadın😁
Teşekkür ederiz teyzeleriii çok şükür yüzünü görebildik bir kaç dürtmeyle 🤣🤣 doktor nasıl bastırıyorr var ya 🤣 bu arada kaburgamın ağrısını sordum ayakları orda dedi cidden doğru hissetmişim tepikleyip duruyor 🥲 muayene de güzeldi ya şimdilik devam ama benim sağım solum belli olmaz 😅 kestane

Teşekkür ederiz teyzeleriii çok şükür yüzünü görebildik bir kaç dürtmeyle 🤣🤣 doktor nasıl bastırıyorr var ya 🤣 bu arada kaburgamın ağrısını sordum ayakları orda dedi cidden doğru hissetmişim tepikleyip duruyor 🥲 muayene de güzeldi ya şimdilik devam ama benim sağım solum belli olmaz 😅 kestane
Doktorlar cidden öyle bir bastırıyor ki o darbeyi biz dışarda alsak ağlaya zırlaya hastaneye koşardık 🤣

Çok şükür iyiym alt taraf ağrımı saymazsak 🤣 sen nasılsın kuzuuuu bebiş nasılllll 🥰
O agrı bence dogurunca anca gececek 😅 ben hep ayakta dolasan biri olsam o agridan yatardim galiba. Yattigim halde bi wcye git mutfaga git mekanima geri dön derken aman aman ne biçim ağrıyor. Sen birde çalışıyorsun 😕
Bende iyiyim diyelim kuzum bugün grip aşımı oldum. Iyice iyi olcaz 🙏🥰

Kadın doğum uzmanı bana o kitleyi göstermeseydi bende muayene olmuş olsaydın böyle bir kitle var diyemezdim bebeğin kafası aşağıda olduğu için sağ tarafi net göremedi kesin tanı koyması için bebeğin pozisyonu değiştirmesi lazımmış

İnşallah korkulacak bir şey değil dir cnm iyi düşün iyi olsun inş

O agrı bence dogurunca anca gececek 😅 ben hep ayakta dolasan biri olsam o agridan yatardim galiba. Yattigim halde bi wcye git mutfaga git mekanima geri dön derken aman aman ne biçim ağrıyor. Sen birde çalışıyorsun 😕
Bende iyiyim diyelim kuzum bugün grip aşımı oldum. Iyice iyi olcaz 🙏🥰
Bilmiyorm oturmaktan mı oluyor ama normal bir ağrı değil bence neyse doğurmıyım da erkenden acısına da razıyım tabi 😅 ohhh şifa olsun maşallahhhh, daha da iyi olcakkk az kaldı valla :nazar:

Minnoş ayaklı ☺️ sepide sepide benim kızımın burnu da aynı böyle geniş çıktı, bence enine yayvanlaştırıyo ultrason hepsinin burnu aynı değildir ya 😅😅 Kilosunu söyledi mi kuzum malum aynı hafta ve günde sayılırız senle

Canım geçmiş olsun böyle bir durum mu var? Hep okuyorum da kaçırmışım sanırım🙏🏻 ben araştırdığım kadarıyla şekeri yükselttiği için suyu arttırdığını öğrendim, yani böyle bir ilişki varmış, açken içince daha hızı yükseliyor ama belki bir zararı olabilir tokken içince daha yavaş kana karışır daha sürekli etkisi olur bence, ben genellikle tok tercih etmiştim ama yine de şeker ölçüm cihazıyla beraber takip edersen daha doğru olur caniko💖
Çok vahim bir durum yokmuş kuzum ama daha iyi olabilirdi dedi doktorum. Havuç suyunu bizzat kendi önerdi senin doktorunun aksine ☺️ İçip bir saat sonra şekerime baktım açlık şekerimle aynı çıktı hiç yükseltmedi şekerimi. Bir de yemekten sonra içip bakayım nasıl olacak 🥰

Back
X