• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ben de bebeğimin giysilerini yıkadım ütüledim. Yarın hastane çantamı da hazırlayacağım kızlar. 30dan itibaren hazır olmalı diye düşünüyorum. Asla aklıma kötü bişey getirmek istemesem de tedbirli olmakta fayda görüyorum. Zaten ağırlaşıyorum gittikçe iş yapmak zorlaşıyor 🙂🥰
Aaa süper canım, sağlıkla zamanında kullanın inşallah 🥰🥰

Ben de bebeğimin giysilerini yıkadım ütüledim. Yarın hastane çantamı da hazırlayacağım kızlar. 30dan itibaren hazır olmalı diye düşünüyorum. Asla aklıma kötü bişey getirmek istemesem de tedbirli olmakta fayda görüyorum. Zaten ağırlaşıyorum gittikçe iş yapmak zorlaşıyor 🙂🥰
yaa heycan yaptımm ama😍🥰
neler koycaksın canım hastane cantana yazarmısın?

Ben aldım küvet setini de 😍 yatak odasında ısıtıcıyla yıkarız bizim yatağın üstünde de rahatça kurular giydiririz diye düşündüm 🥰 Teşekkürler bilgi için canım
Ben de odasında yıkarım diye düşünüyorum ısıtıcıyla. Tüm eşyaları da hazır olup havluyla masaj yaparak kurulayıp öpe koklaya giydireceğiz 😍 rica ederim canım ne demek 🌸

Kızlar aramizda devlet hastanesinde doğum yapacak olan var mı özelde yapacaktım ama hatırlarsanız bebeğimde şüphelenilen biseyden dolayi eğitim araştırmada yapsam daha iyi olurmuş biraz geriliyorum ama neyse . Acaba devlette nasil işliyor doğum bilgi verebilecek olan var mı ? Bir de zeynep kamil ve Lütfi Kırdar şehir hastanesi arasında kaldım bilgi sahibi olan var mıdır?

Bende ağırlaşma hissediyorum 2 gündür yazlıkları kaldırdık kışlıkları çıkardık eşimle ama yarım saat iş yapsam hemen oturmak istiyorum 🥶 çabuk yoruluyorum. Bebişin eşyaları içinde kayımvalidem birlikte yaparız sen yıkayıp ütüleme yorulma dedi nasıl işime geldi anlatamam 😅 zaten dolap molap alıp kurulana kadar kasım olur heralde
Ben hiç yardım almadım ilkinde ama bu kez annemsiz yapamadım ağrım çok fazla özellikle iki gündür. Ben sadece makineye attım annem geri kalanı halletti 🤣🤣 aslında çok keyifli minicik kıyafetler kalbi eriyor insanın. Tüm hazırlığı kendim yapabilmek isterdim 🥹❤️❤️

Ayy ben de bu hafta yapacağım, kayınvalidem geldi. Yavaş yavaş keyifle hazırlarım. pazartesi de kontrolüm var. Tombişim kaç gram oldu bakalım çok heyecanlanıyorum 🥰

Kızlar aramizda devlet hastanesinde doğum yapacak olan var mı özelde yapacaktım ama hatırlarsanız bebeğimde şüphelenilen biseyden dolayi eğitim araştırmada yapsam daha iyi olurmuş biraz geriliyorum ama neyse . Acaba devlette nasil işliyor doğum bilgi verebilecek olan var mı ? Bir de zeynep kamil ve Lütfi Kırdar şehir hastanesi arasında kaldım bilgi sahibi olan var mıdır?
Büyük ihtimal devlette yapıcam özeldeki doktordan memnun değilim ama süreci bende bilmiyorum

yaa heycan yaptımm ama😍🥰
neler koycaksın canım hastane cantana yazarmısın?
Kuzum muhtemelen siz benim 5 katım eşya alırsınız ben az eşyacıyım ama aklıma gelenleri yazayım 🤣 Minik hurç setlerinden almıştım ilk doğumumda yine onu kullanıcam. Kendime 2 gecelik 1 pijama depend bez ve yedek iç çamaşırları ve terlik, banyo havlusu alıyorum. Bebişe 3 tane hastane çıkışı takım koyuyorum. Bez, emzik, 2 ince battaniye 1 de kışlık kalın battaniye. Şarj aleti kitap kulaklık vs de koyarım günü gelince. Bu kadar yeterli oluyor zaten 1 gece kalınıyor bizim hastanelerde 🥰

Kuzum muhtemelen siz benim 5 katım eşya alırsınız ben az eşyacıyım ama aklıma gelenleri yazayım 🤣 Minik hurç setlerinden almıştım ilk doğumumda yine onu kullanıcam. Kendime 2 gecelik 1 pijama depend bez ve yedek iç çamaşırları ve terlik, banyo havlusu alıyorum. Bebişe 3 tane hastane çıkışı takım koyuyorum. Bez, emzik, 2 ince battaniye 1 de kışlık kalın battaniye. Şarj aleti kitap kulaklık vs de koyarım günü gelince. Bu kadar yeterli oluyor zaten 1 gece kalınıyor bizim hastanelerde 🥰
Süper vallah çok şey almaman😍 çünki bende almicam bizim burdada 3 gün kalınıyor en az ama herşeyi hastanede veriyorlar ben sadece kızıma hastaneden çıkınca üst hazırlasam bile yeter hiçbişey almam herhaldi sadece (tarak, şampuan kendime) ped med bebişe üst baş meme ucu kreminide veriyorlar hem yormamış olurum kendimi çünki bende senin gibi ağırlaştım adminim🤣

emzik gerekiyor mu ?

İstanbul'daki hastaneleri bilmiyorum canım ama Balıkesirde şehir hastanesinde doğum yaptım ben. Yine orada yapacağım. Senin normal doğum mu olacak çünkü süreç çok farklı ikisi için

İstanbul'daki hastaneleri bilmiyorum canım ama Balıkesirde şehir hastanesinde doğum yaptım ben. Yine orada yapacağım. Senin normal doğum mu olacak çünkü süreç çok farklı ikisi için
O konuda daha konuşmadık ama normal olsun istiyorum devlet oldugu için büyük ihtimalle onlarda normal düşünebilir her şey yolunda giderse ne gibi farklar oluyor canim

Kızlar bu arada isme özel tulum yaptırdınız mı ?
Ben henüz yaptırmadım kendime de almadım daha. Çok kararsız kaldım bu konuda. Bi yanım gereksiz diyor. Zaten hastanede büyük ihtimalle uykusuz olcam çekim konusunda bile emin değilim. 15000 fiyat verdiler çok geldi açıkçası. Sizce siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ♥️

1000104069.webp
@annabelica
Canım bir de sende sanki yatas twinny kullaniyordun oyle kalmis aklımda 0-2 yas arası siyah tarafi mi beyaz mi ? Yani hangisi üstte kalmalı yenidoganda anlayamadım ben🙈

Süper vallah çok şey almaman😍 çünki bende almicam bizim burdada 3 gün kalınıyor en az ama herşeyi hastanede veriyorlar ben sadece kızıma hastaneden çıkınca üst hazırlasam bile yeter hiçbişey almam herhaldi sadece (tarak, şampuan kendime) ped med bebişe üst baş meme ucu kreminide veriyorlar hem yormamış olurum kendimi çünki bende senin gibi ağırlaştım adminim🤣
Hiç ağırlık yapma kendine hastane veriyorsa. Az eşya en güzeli. Hastane pilates topu veriyor dimi sizde de. En önemli ihtiyaç o bence. Topsuz asla doğuramam 🤣🤣

Back
X