- 10 Haziran 2024
- 2.427
- 3.480
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #42.641
Çook teşekür ederim kuzum benimMaşallah canımboşver artık büyümüş mü büyümemiş mi gayet güzel görünüyosun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook teşekür ederim kuzum benimMaşallah canımboşver artık büyümüş mü büyümemiş mi gayet güzel görünüyosun
![]()
Herşey yolunda gidiyor zaten kuzum bak çok şükür çoğu bitti azı kaldıCok sağol kuzum. Hersey yolunda ilerlesin insallah. Yavrum kilo alsin büyüsün hersey yolunda gitsin dikisler de beni 36 38 lere götürsün bebisimle aminevet alisverisi de sordum bisiler alirken azicik daha rahat olmaya caliscam
![]()
demi bencede ahiretlik böyle kalsın popomİnsanlar büyütmek için sipora gidiyor her gündaha ne istiyorsun
![]()
Benim babaannem ebe ama köyün ebesi üniversite okumuş gibi değil tabi ama yinede kadın hastalıklarına hakimAramızda ebe ya da hemşire yok herhalde. Düşünemiyorum, sürekli darlardık onlari =)
Halıyı katladım şu anay hiç böyle düşünmemiştim okulun faydaları işte
Eşim bu arada bildiğinden değil, kendi yaşadığından yorum yaptı![]()
Kanka annelerinize bırakıp kenarda durmayın neden dedi? Benim darlama seansı başladıya zaten videolarda da gördüğüm bir kova suyla yıkıyorlar hep. Foşur foşur yıkamayacağımız için odasında ya da salonda falan yıkanmasında bence de sorun yok. Bu arada ilk yıkamayı falan da babayla anne yapıyor. Çoğunu da baba. Sakın annelerinize falan bırakıp siz uzakta durmayın dedi. Ben gebe okulunu çok sevdiğim için böyle konusu geldikçe oradan aklıma gelenleri yazmaya çalışıyorum gitmeyenlere de fikir olsun diye
![]()
6 aya kadar falan hep salonda yıkadım ben en sıcak odam olduğu için. Bir kova su yetiyor zaten 10 dakikalık iş her gün yıkardım nerdeyseya zaten videolarda da gördüğüm bir kova suyla yıkıyorlar hep. Foşur foşur yıkamayacağımız için odasında ya da salonda falan yıkanmasında bence de sorun yok. Bu arada ilk yıkamayı falan da babayla anne yapıyor. Çoğunu da baba. Sakın annelerinize falan bırakıp siz uzakta durmayın dedi. Ben gebe okulunu çok sevdiğim için böyle konusu geldikçe oradan aklıma gelenleri yazmaya çalışıyorum gitmeyenlere de fikir olsun diye
![]()
Onu her konu için diyorlar kuzu. Kendin uyut kendin yıka kendin besle falan. Bebekle arandaki bağ gelişsin lohusa depresyonu olmasın vs. Diye hep bebek bakımını yardımsız kendin halletmeye bakmak lazımmışKanka annelerinize bırakıp kenarda durmayın neden dedi? Benim darlama seansı başladı![]()
Ayy çok tatlışmış bu özellikle zürafalı olana bayıldımBen bu tarz aldım, görüntüsü hoşuma gittiği içinOcean Home Textile Çocuk Odası Sevimli Aslan Jüt Keten Kumaş Çamaşır Düzenleyici Oyuncak Sepeti 33x40 - Fiyatı, Yorumları
Aşko fark yok desem çarpılırım ajajsj amabefore after ekliyorum hemen aşya![]()
Ben aldım küvet setini deya zaten videolarda da gördüğüm bir kova suyla yıkıyorlar hep. Foşur foşur yıkamayacağımız için odasında ya da salonda falan yıkanmasında bence de sorun yok. Bu arada ilk yıkamayı falan da babayla anne yapıyor. Çoğunu da baba. Sakın annelerinize falan bırakıp siz uzakta durmayın dedi. Ben gebe okulunu çok sevdiğim için böyle konusu geldikçe oradan aklıma gelenleri yazmaya çalışıyorum gitmeyenlere de fikir olsun diye
![]()
Ya bende ayaklı küvet mi alsam diyorum ayakta daha kolay olur gibi sen nasıl aldın kuzuBen aldım küvet setini deyatak odasında ısıtıcıyla yıkarız bizim yatağın üstünde de rahatça kurular giydiririz diye düşündüm
Teşekkürler bilgi için canım
Şu ayaklı küvetler bana güven vermiyor yaYa bende ayaklı küvet mi alsam diyorum ayakta daha kolay olur gibi sen nasıl aldın kuzu
İyi ki almışım dediğim şeylerden biriYa bende ayaklı küvet mi alsam diyorum ayakta daha kolay olur gibi sen nasıl aldın kuzu
Kanka ama arabaya koymayın, geçen dr diyor hazırlayıp arabaya koyduğun an bebek gelmeye hazırlanıyormuş “muş”Ben de bebeğimin giysilerini yıkadım ütüledim. Yarın hastane çantamı da hazırlayacağım kızlar. 30dan itibaren hazır olmalı diye düşünüyorum. Asla aklıma kötü bişey getirmek istemesem de tedbirli olmakta fayda görüyorum. Zaten ağırlaşıyorum gittikçe iş yapmak zorlaşıyor![]()
Bende ağırlaşma hissediyorum 2 gündür yazlıkları kaldırdık kışlıkları çıkardık eşimle ama yarım saat iş yapsam hemen oturmak istiyorumBen de bebeğimin giysilerini yıkadım ütüledim. Yarın hastane çantamı da hazırlayacağım kızlar. 30dan itibaren hazır olmalı diye düşünüyorum. Asla aklıma kötü bişey getirmek istemesem de tedbirli olmakta fayda görüyorum. Zaten ağırlaşıyorum gittikçe iş yapmak zorlaşıyor![]()
Canım ben gelene kadar annabelica cevap yazmış bileKanka annelerinize bırakıp kenarda durmayın neden dedi? Benim darlama seansı başladı![]()
Aynen canım ayaklı aldım, bel ağrısı olabiliyo diyolar. Bide ayakta memnun kalmazsak küvetini yere indiririz yıkarızYa bende ayaklı küvet mi alsam diyorum ayakta daha kolay olur gibi sen nasıl aldın kuzu
Ciddi misiinnn hangisi hangisii hemen influence et beniİyi ki almışım dediğim şeylerden biri![]()