• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Canım sagol güzel dualarin icin🙏🌸

Ay eve anca geldik gibi birsey ya.. cok yoruldum resmen. Cocugum da huzursuz mu oldu ne olduysa karnımda toplanıyor duruyor belimi karnımı ağrıtıyor durup durup..

Kuzum şükür iyi gibiydi ya. Kilo soylemek istemedi bu hafta. Sonraki kontrole bakariz dedi.
Kalp atışını detaylı duymaya çalıştı birkac kez bakti pozisyonu uygun olmadigi icin. Başı asagidaymis ama arkasi dönük asla yüzünü göstermiyor zaten.
Rahim ağzı ile ilgili de eh iste gibi bir durum var anladığım kadarıyla. Bu haftalarda böyle olur zaten dedi. Yani o umdugumuz tam kapalilık durumu yok galiba.
Enfeksiyon icin zaten ilac başladım onu kullan dedi.
Bu hafta ici kan uyuşmazlığı ignesi ol dedi. Cok üst üste oldu senin igneler falan dese de vurmamiz lazim artik dedi. 3.kez olacak benim kan uyuşmazlığı ignesi.
Artık alisveris yapalim mi dedim yap yap tabi dedi 🥲
Yani aslında karışık bir muayene gibi birsey oldu 🤷🏻‍♀️ eve geldigimden beri şu bebisin hareketleri biraz agri verici olmasa biraz daha rahat olurdum galiba ama.
Pozisyonu sana dönükmüş ya içten içten yapıyo demek ki ondan huzursuz etmiş olabilir bir de popoyu dışarı verince işte karnında toplanmış gibi hissediyosundur

Siveno deterjan aldım, kasım başında yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum eşyaları. Bir de şampuan, bebek yağı, nemlendirici ve pişik kremini mustela aldım. Yalnız pudra almalı mıyım, hangi marka almalıyım tecrübeli anneler yönlendirsin 🥲🥲
Pudra ben hiç kullanmadım .sanki zararlı diyorlardı ama sebebini hatırlayamadım cnm

babylovee babylovee canım çok sevindim kontrolün iyi geçmesine♥️🤗. Alışverişi de sormuşsun ☺️
Cok sağol kuzum. Hersey yolunda ilerlesin insallah. Yavrum kilo alsin büyüsün hersey yolunda gitsin dikisler de beni 36 38 lere götürsün bebisimle amin🙏 evet alisverisi de sordum bisiler alirken azicik daha rahat olmaya caliscam 🙏

Pozisyonu sana dönükmüş ya içten içten yapıyo demek ki ondan huzursuz etmiş olabilir bir de popoyu dışarı verince işte karnında toplanmış gibi hissediyosundur
Ya ne tatlı anlattın ogluşumun dötünü sevesim geldi😁 oyyy poposu disari dönük mantıken dimi onu kaldırıp indirdikce agri oldu 🌸yerim kız seni😂

Maşallah çok sevindim canım 😍😍 benimde en son 28 haftada gittiğimde 1317 gram, 37 cm’di şu an kaç oldu acaba 🥹🥹
Kanka sen nasıl yükselttin peki ekstra bir şey yaptınmı, bu pervoş acıbademin gelirlerini benden sağlıyor herhalde 🤣🤣
Birde kızlar bebem ilk demiri aldığımdan beri maşallah aşırı hareketli ve enerjik, siz bana soruyorsunuz değişim var mı diye, demir bence direk bebeye gitti 😂😂 ben aynıyım çünkü
Kan akımı artmış olabilir mi acaba bundan dolayı kilo alımında fazla olabilir gibi geliyor sonraki muayenede canım 😍

Eşime banyo için fan ısıtıcı bakıyorum dedim geçenlerde araştırma yaparken, oda salonda aldırırız ortada banyoda aldırmayız ne var ki dedi, adamın travmaları tetikleniyor 🫠😆😆
Bu arada ekleme yapıyorum ayşe ebe bunu paylaşmış
Kumtel LX-6331Fanlı Isıtıcı - Bej
Salonda olsa bence gerekiyor canım

Bu arada kızlar kimler yaşıyordu tam hatirlayamiyorum ama sanki demet1374 demet1374 @Pamlok sizinle konustuk bi bu durumu baskada yaşayan varsa eger,
Bu pelvik bölge ağrısı vajina kemikleri ağrısı falan normalmis artik olabilir dedi. Bide benim bebis bugun basi asagidaydi, baskı hissi daha da artabilir ağrın daha da olabilir endise etme normal dedi. Aklinizda olsun.
Demek ki boyu uzuyor kilosu artıyor iyice baskı artiyor ve agri oluyor.
Bunu duyduğuma o kadar sevindim ki ben de yarın falan doktora gitmeyi düşünüyordum, bugün bir cenazemiz vardı biraz yürüdüm ama akşam ağrıdan yürüyemiyordum ayaklarım adım atmıyordu resmen çok korktum. Ağrı kesici içtim ayağa kalktığımda yineağrım oluyor ama oturunca bişey yok. Galiba dediği gibi pozisyondan kaynaklı ve normal bişey. Bazılarımız daha ağrılı geçirecek sanırım. Senin şuan nasıl ağrılar peki kuzu

Eşime banyo için fan ısıtıcı bakıyorum dedim geçenlerde araştırma yaparken, oda salonda aldırırız ortada banyoda aldırmayız ne var ki dedi, adamın travmaları tetikleniyor 🫠😆😆
Bu arada ekleme yapıyorum ayşe ebe bunu paylaşmış
Kumtel LX-6331Fanlı Isıtıcı - Bej
Bu arada eşin doğru söylemiş canım 😅 sebebini sormadım ama gebe okulunda salonda duş aldırın demişti ebe. Soğukluk ve alanın genişliğinden dolayı daha rahat daha sakin yaptırabileceğimiz için olabilir. Banyoda daha apar topar olurmuş gibi geldi, sakin huzurlu olması çok önemli. Bebişler ilk banyoda ağlamaz, ilk banyodaki kötü tecrübelerinden dolayı sonrakilerde ağlar demişti. Ortam ve bizim panik olmadan yıkamamız bebişlerimize güven verecekmiş 🥰

Bu arada eşin doğru söylemiş canım 😅 sebebini sormadım ama gebe okulunda salonda duş aldırın demişti ebe. Soğukluk ve alanın genişliğinden dolayı daha rahat daha sakin yaptırabileceğimiz için olabilir. Banyoda daha apar topar olurmuş gibi geldi, sakin huzurlu olması çok önemli. Bebişler ilk banyoda ağlamaz, ilk banyodaki kötü tecrübelerinden dolayı sonrakilerde ağlar demişti. Ortam ve bizim panik olmadan yıkamamız bebişlerimize güven verecekmiş 🥰
Halıyı katladım şu an 😂😂 ay hiç böyle düşünmemiştim okulun faydaları işte ☹️
Eşim bu arada bildiğinden değil, kendi yaşadığından yorum yaptı 😂😂😂

Eklentiler

• 68AD9C9C-669E-4B87-876F-7F332CC2B74E.webp
    68AD9C9C-669E-4B87-876F-7F332CC2B74E.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 65
Back
X